-->

23 Sep 2012

My KoReaN DraMa Review LiSt.


Assalammualaikum..
hari ni saje nak listkan drama2 Korea yg telah aku review sebelum2 ni dlm blog ni..maybe ada yg x perasan ke sebelum ni kan..ikutkan kat tab atas ni pun ada dh listnya..

1~ QueeN In HyuN's MaN.
2~ ARaNG and The MaGisTRate.
3~ RooFtoP PRiNce.
4~ BiG~FiNaL Episode.
5~ BiG

6~ GReateSt LoVe..
7~ City HuNteR..
8~ Lie to Me..
9~ 49 DaYs..
10~ FLoWeR Boy RaMyuN SHoP..

11~ HeaRtstRings..
12~ DReaM HigH..
13~ SeCRet GaRDeN..
14~ PRoteCt tHe BoSS..
15~ YoU aRe My Pet..

16~ PLayFuLL KiSS..
17~ You'Re BeaUtiFuL..
18~ My GiRLFrieNd iS GuMiHo 2!?..
My KoReaN DRaMa LiSt..
ToP 23 KoReaN DRaMa..

Ikutkan ada 2 drama korea yg aku dh tengok tpi belum buat review lagi hehehe..iaitu drama I Do I Do dan drama Spy Myeong-Wol. Sekarang ni dok tunggu episod demi episod drama Arang And Magistrate dan juga drama The Innocent Man.

* cantiknya tempat ni...jom tengok...
* JoM TeNGok cupcake 1Malaysia tercantik!.
* Trak Biar Betul Hijau.Apa benda tu?..




25 ulasan:

  1. banu, ada lagi cite best. nice guy. lee kwangso and song jong ki belakon. best. ce try review. hehe

    BalasPadam
  2. fuyooo miss banu mmg giler minat korean ni dh banyak yg review hehe

    BalasPadam
  3. memang peminat tegar miss banu dgn korean movie kan...nmpknya kita sama tang movie hindustan je...haha

    BalasPadam
  4. ikhmal-releks dulu cite nice guy tuh baru je start kan 2 episod baru...tggu final episod baru leh review hehehe..

    BalasPadam
  5. lama xlayan drama korea..nk tgk kt umh broadband tersgtlah slow..

    BalasPadam
  6. tak pernah tgk semua yg dlm list tp selalu dgr adik2 dok bercerita. huhu..

    BalasPadam
  7. kak banu.. to the beautiful you, best.. hehe nnt tgk la..

    BalasPadam
  8. ^_^ good info... leh lyan sat.. Akhz!

    BalasPadam
  9. Salam kenal. Dulu2 minat.drama korea la ni tengok tamil plak

    BalasPadam
  10. Wah banyaknya Korean drama yg Cik Banu layan...

    BalasPadam
  11. Dah lama tak tengok drama korea...
    Lepas nie nak start tengok balik la...
    Thanks Banu...
    At least, dah tau nak cari tajuk drama apa untuk ditengok :-)

    BalasPadam
  12. Belum tengok satu pun..kekekkeke

    BalasPadam
  13. Mis banu kena g korea nih..baru leh jd peminat tegar ni.hehehe
    ada yg dlm list dah nengok tp ada byk jugak yg belum :)

    BalasPadam
  14. up to date benar miss banu ni..hihi

    BalasPadam
  15. skrg ne sweety gila tgk bride of the sun.. heeee(^__^)

    BalasPadam
  16. zie sampai skrg tak pernah tgk drama korea..hehe

    BalasPadam
  17. Banyaknya Banu dah tengok...memang peminat drama korealah hihihi

    BalasPadam
  18. amboi..siap ada review list bagai..ain nie tak tahu la nape tak suka bebenaw citer korea..maybe sebab slow motion sgt kot..klu citer ganas, hantu ganas..layan pulak..

    BalasPadam
  19. cuba ar jugak review tuk cite faith,innocent man,panda and the hedgehog,to the beautiful you, the thousandth man.. heheh.. semua drama ni sioookk..

    BalasPadam
  20. tegk cerita faith lee min ho.. best!!

    BalasPadam
  21. tgk cerita faith lee min ho... best!!!

    BalasPadam
  22. five fingers..reply to 1997..haeundae lover..may queen..golden time..third hospital..blh cuba review drama ni tak..nmpk mcm best je

    BalasPadam
  23. lama dah nur xtgk drama2 korea ni.. bukan ape, kalau dah tersangkut, susah oo..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017