-->

15 Ogo 2012

Arang And The Magistrate!


Assalammualaikum..
New Korean Drama 2012 yg bertajuk Arang and the Magistrate akan start ditayangkan di Korea dan Juga di Malaysia pada 17 Ogos ni..
pelakonnya Shin Min Ah ngan Lee Jun Ki..korang kenal x?sape penggemar cite Korea konform kenal diorang ni..Shin Min Ah(heroin cite ni)yg sebelum ni berlakon drama My Girlfriend is A GumiHo..dan Juga Lee Jun Ki yg sebelum ni pernah berlakon cite My GiRL tuh..ala die jadi hero ke-2 dalam drama My Girl..tuh..kesian die dlm cite My Girl tuh kan..dlm drama terbaru ni diorang digandingkan..jadi mestilah aku nak tgk nanti..yg bestnyer cite nih ala2 seram sikit yg mana Shin Min Ah akan jadi hantu..dia adalah roh yg tidak tenteram..akibat dibunuh..dan Lee Jun Ki ni plak adalah org yg mampu melihat roh/hantu..waaa mcm best jer kan..Shin Min Ah suka pegang watak2 hantu kan..hantu qiut namanya..dulu jadi Gumiho sekarang jadi hantu yg bernama Arang plak..

Nama wataknya Arang dh mcm dlm bahasa Melayu lak..haha...kalau ada yg rajin nak tgk cite ni leh la tgk kat Maadu.com bermula 17 Ogos ni..dh mcm drama raya lak haha..tapi jenuh nak menunggu gak la..episod demi episod setiap minggu..better tggu semua episod dh ada baru start tengok baru lagi feel hehehe...

suke tengok poster nih comel je Shin Min Ah..sebab terlampau comel terus jadi x takut langsung hahaha...

14 ulasan:

  1. Tu la, saya pun segan nak takut..hihihi

    BalasPadam
  2. miss banu..nurul pun ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

    arinie last day kerja esok alik kelantan.makan jemlah jawabnya..

    k ,salam lebaran buat miss banu sekeluarga.maaf zahir batin

    BalasPadam
  3. kkdg KA x sempat nk layan citer ni hehe. Neway selamat hari raya maaf andai ada salah silap spjg kita berblogging ni ye

    BalasPadam
  4. wah mcm best jek.. tgk poster tu akak pn jadi teruja plak nak tgk.. =)

    BalasPadam
  5. suka lah pompuan tu ms dia blakon my girlfrend is gumiho...ceria je watak dia :)

    selamat hari misz banu =p

    BalasPadam
  6. comel pelakon2nya..hihih..

    BalasPadam
  7. tak sempat nk tgk cite korea nihh..hehehe, tp heron heroin sma padan

    BalasPadam
  8. OOOOOOO citer ni... tak tahu...hihi..arang yg anak belalang buat kopi utk bapaknya tu deqla tau la.. hihi

    BalasPadam
  9. ooo..tak tau nak komen ape la Banu coz tak tau sangat pasal drama korea ni..hehehheee

    jejalan sini je lah ek...

    lalalalalallaaaaa...hee

    BalasPadam
  10. Hehe, tak sabar nak tengok citer ni..

    BalasPadam
  11. nampak macam kelakar cerita nih

    BalasPadam
  12. laaaa arang ker? Abihlaaa mcm nie.. CiM nak guna arang byk raya nie. nak masak dodol, bakar lemang, buat kambing golek, bbq, sumer kena guna arang.

    pssttt...nak tautak, dulu kitorg buat bbq kecil2lan, curik arang mak dkt pasu orkid dia. dah 2 hari baru dia perasan, kitorg buat derkk jer...tapi raya dulu2 dah mintak maaf dahhh...hehehehe

    BalasPadam
  13. hehe....suke tengok dye dalam cite my girlfriend is gumiho....

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017