-->

26 Ogo 2012

KaD RaYa SpeciaL~ZiZaN

Assalammualaikum..
Hari ni masih nak cerita pasal Kad Raya hehe..ada satu lagi Kad Raya yang belum dipaparkan di blog ini hehehe..Kad Raya ni Special sikit sebab ianya eksklusif gitu sebab ianya x dijual kat mana2 kedai or mana2 tempat pun..Okey sebelum tuh korang kena baca entry Iftar Bersama Zizan,Kaka & Johan As'ari sebab ianya ada kena mengena dgn Kad Raya Special ni haha..nampak x perkaitannya disini kan haha..Okey ni Kad Raya special sikit sebab ada wajah Zizan kan..sebenarnya Kad Raya ni dikirimkan oleh Cik Dhia yg merupakan Jozannerz gak..die ni la yg kirimkan kat aku..Terima Kasih yer Dhia..senyum sampai ke telinga bila first time tgk Kad raya ni hehehe..sorryla gambar x berapa clear plak kt bwh ni..
Sebenarnya Cik Dhia ni ada join Majlis Berbuka Puasa/Iftar bersama Zizan,Kaka & Johan As'ari pada 11 Ogos yg lalu..so die la yg tolong amikkan Kad Raya ni untuk aku terbaiklah dhia..terima kasih tau..yg bestnya bukan kad raya je yg ada..tapi siap dengan Autograph Zizan,Kaka dan Johan As'ari sekali tau..waah bukan senang nk dpt autograph dari artis2 popular ni dh la susah nk jumpa diorang ni tmbh2 yg duduk jauh dari KL mcm aku ni kan..jadi Cik Dhia dgn baik hatinya telah mengambil autograph ketiga-tiga mereka untuk aku dgn sorang lagi Jozannerz iaitu adik Wani =).
bila dh dapat autograph diorang suma Cik Dhia pun pos kan Kad Raya tu untuk kiteorg..
thanks Dhia...jasamu dikenang ^_^.
Johan Asari,Zizan dan Kaka ketika iftar bersama mereka pada 11 ogos yg lalu..
inilah autograph tuh..hehe sorry picture x berapa clear sgt..dapat autograph ni pun dh bersyukur sgt nasib ada Cik Dhia ni..thanks sgt2 ^_^


12 ulasan:

  1. best nya ... ^^ selamat hari raya

    BalasPadam
  2. Wah...beruntungnya dia...sengih sampai telinga lettew kan dik..hikhik..

    BalasPadam
  3. Perghhhh....owhhh masa Dhia gi buka puasa pakai jeans tu yeaaa...kihkihkih... mesti best giler, tidur pegang kad raya

    BalasPadam
  4. Wah!! mesti seronok dapat kad raya yang ada sign autograph pujaan selebriti anda!!

    BalasPadam
  5. assalammualaikum,
    datang jenguk nieyh
    nak freebies tak?
    header free n boleh request n demand
    nak yang macam mana,
    percuma sahaja
    jenguk sini ok
    http://farezshahevil.blogspot.com/2012/08/free-header-for-everybody.html

    BalasPadam
  6. Bertuahnya Cik Banu..Memang special la kad raya ni..patut la happy ja,...

    BalasPadam
  7. wahh..bertuahnya miss banu... lepas ni buat frame tau..hihi

    BalasPadam
  8. wah..peminat kipas susah mati ni..mesti tak missed rancangan raya yg ada zizan kan? kan?

    BalasPadam
  9. wah..seronoknya..mesti tdo pun dengan jad raya tu kan kan? hehe~

    BalasPadam
  10. nk juga!!..hihih..jelesnya..ada autograph zizan..

    BalasPadam
  11. kemain lagi.. kalo dpt dari tgn zizan sendiri mesti gila bayang sudah miss banu! haha

    BalasPadam
  12. wahhh jeles nye.nak jugak.huhu...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017