26 Ogo 2012

KaD RaYa SpeciaL~ZiZaN

Assalammualaikum..
Hari ni masih nak cerita pasal Kad Raya hehe..ada satu lagi Kad Raya yang belum dipaparkan di blog ini hehehe..Kad Raya ni Special sikit sebab ianya eksklusif gitu sebab ianya x dijual kat mana2 kedai or mana2 tempat pun..Okey sebelum tuh korang kena baca entry Iftar Bersama Zizan,Kaka & Johan As'ari sebab ianya ada kena mengena dgn Kad Raya Special ni haha..nampak x perkaitannya disini kan haha..Okey ni Kad Raya special sikit sebab ada wajah Zizan kan..sebenarnya Kad Raya ni dikirimkan oleh Cik Dhia yg merupakan Jozannerz gak..die ni la yg kirimkan kat aku..Terima Kasih yer Dhia..senyum sampai ke telinga bila first time tgk Kad raya ni hehehe..sorryla gambar x berapa clear plak kt bwh ni..
Sebenarnya Cik Dhia ni ada join Majlis Berbuka Puasa/Iftar bersama Zizan,Kaka & Johan As'ari pada 11 Ogos yg lalu..so die la yg tolong amikkan Kad Raya ni untuk aku terbaiklah dhia..terima kasih tau..yg bestnya bukan kad raya je yg ada..tapi siap dengan Autograph Zizan,Kaka dan Johan As'ari sekali tau..waah bukan senang nk dpt autograph dari artis2 popular ni dh la susah nk jumpa diorang ni tmbh2 yg duduk jauh dari KL mcm aku ni kan..jadi Cik Dhia dgn baik hatinya telah mengambil autograph ketiga-tiga mereka untuk aku dgn sorang lagi Jozannerz iaitu adik Wani =).
bila dh dapat autograph diorang suma Cik Dhia pun pos kan Kad Raya tu untuk kiteorg..
thanks Dhia...jasamu dikenang ^_^.
Johan Asari,Zizan dan Kaka ketika iftar bersama mereka pada 11 ogos yg lalu..
inilah autograph tuh..hehe sorry picture x berapa clear sgt..dapat autograph ni pun dh bersyukur sgt nasib ada Cik Dhia ni..thanks sgt2 ^_^


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 ulasan:

Yana Aina berkata...

best nya ... ^^ selamat hari raya

Arina Shamsul berkata...

Wah...beruntungnya dia...sengih sampai telinga lettew kan dik..hikhik..

Cinta Misteri berkata...

Perghhhh....owhhh masa Dhia gi buka puasa pakai jeans tu yeaaa...kihkihkih... mesti best giler, tidur pegang kad raya

Hanif Idrus berkata...

Wah!! mesti seronok dapat kad raya yang ada sign autograph pujaan selebriti anda!!

farez shah berkata...

assalammualaikum,
datang jenguk nieyh
nak freebies tak?
header free n boleh request n demand
nak yang macam mana,
percuma sahaja
jenguk sini ok
http://farezshahevil.blogspot.com/2012/08/free-header-for-everybody.html

Si Matatajam berkata...

Bertuahnya Cik Banu..Memang special la kad raya ni..patut la happy ja,...

Cik Nur berkata...

wahh..bertuahnya miss banu... lepas ni buat frame tau..hihi

N.Aima K berkata...

wah..peminat kipas susah mati ni..mesti tak missed rancangan raya yg ada zizan kan? kan?

Yana Libra berkata...

wah..seronoknya..mesti tdo pun dengan jad raya tu kan kan? hehe~

dyabunga berkata...

nk juga!!..hihih..jelesnya..ada autograph zizan..

Deqla manjew berkata...

kemain lagi.. kalo dpt dari tgn zizan sendiri mesti gila bayang sudah miss banu! haha

Cik @L berkata...

wahhh jeles nye.nak jugak.huhu...

Related Posts with Thumbnails