10 Ogo 2012

iFtaR BeRsaMa JOZAN!!

Assalammualaikum...
esok 11 Ogos akan berlangsungnya Majlis Berbuka Puasa/IFtar bersama ZizaN Raja Lawak n the Geng iaitu yg terdiri daripada Kaka dan Johan A'sari bersama dgn Anak2 yatim serta para peminat..keterangan lanjut tengok je Poster kat Bawah ni..
Untung la pada sesape yg duduk dekat dgn tempat tu..yg jauh2 ni x dapat nak pergi la jawabnyer..dikhabarkan juga kemungkinan JoHaN RaJa Lawak juga mungkin akan haDir juga..tapi belum pasti laa lagi..kalau Johan pergi dh jadi IFtar bersama JOZAN n the Geng la kan..ramai juga JoZannerz yg akan hadir nanti dari Singapore,Kedah sume ada..wahhh konform meriahnyer kan..
macam aku mmg x hadir laa..jauh beb jadi kena jadi pemerhati jela jawabnya haha..
actually tahun sudah  iaitu 2011 memang dah ada Majlis Berbuka Puasa bersama JOZAN..sgt meriah gitu..
jom imbas balik masa Majlis Berbuka Puasa bersama JOZAN tuh yg diadakan pada tahun sudah 2011...

hehehe antara aksi2 JOZAN
Okey meh tgk Video pulak yer...hehe walaupun just cakap depan kamera je pun tetap kelakar la JOZAN ni..Johan ckp Upacara Zizan cakap Majlis last2 jadi Upacara Majlis hahaha..layan plak Video kat bawah ni..siap ada ucapan dari JOZAN lagi..so tgk jgn x tgk...sweet jer dua2 org ni..



Selamat MemBaca dan Menonton..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 ulasan:

Deqla manjew berkata...

wahh.. best tu..tp hrp2 yg join tu nnti buat ibadat bkn semata2 nk jumpa zizan...buat krn Allah..huhu.. kalo ada johan lg best kan.. :)

Arina Shamsul berkata...

Mesti meriah kalau dorang ada...

Nasib baik jauh...hihihi..

Kesuma Angsana berkata...

mmg x dapat join lah KA

Hanif berkata...

Mesti happening kalau dia orang jadi pengacara!!!

lelamaisara berkata...

sweet memang sweet diorang ni..:)

Hasrina berkata...

LOL Selamat hari raya

are_lin@yu berkata...

kalau dkt msti miss banu dah g ni..hehe

ieedaz @ mama_isha berkata...

Kt area cni je tu.. tp esok mama nk balik kg mertua, takdapatla nk join huhuuu

Chic Na berkata...

huhu.. comel la dua2 org ni. miss banu kalo dekat mesti dah join kan. :)

Cik Nur berkata...

nur ingatkan miss banu join..!
tp untunglah yg dapat joinkan..!

Si Matatajam berkata...

Agaknya kalau depa wat kat Penang, Miss Banu antara orang terawal la yg buat tempahan..ha ha...

Wanieys berkata...

saper yg dpt join tu best la hihi

Masha Meisters berkata...

haha...tergelak aku tengok video ni....hahah

Related Posts with Thumbnails