-->

29 Ogo 2012

WordLess WedNesday~ProgRam Paling Hot tahun 2012


 
 
Sejak dua menjak ni ramai plak yg request suruh up kan entry JOZAN...yelah2 nah amik gmbr2 JOZAN tuh semua hehe..serta nantikan kemunculan diorang dlm MLwk MeGa 2012..pada sape yg x minat JOZAN sorry ek..aku hanya memenuhi permintaan pembaca blog ni..


17 ulasan:

  1. Jozan confirm ada kat mraja lawak mega ke?

    BalasPadam
  2. miss banu kan peminat tegar Jozan..so kalau nak tahu tntg jozan just dtg blog awak..hehe

    BalasPadam
  3. yeahhh.. kembali dgn entri jozan..hikhik...

    BalasPadam
  4. suka tgk gak mereka tuu...mmg kelakar

    BalasPadam
  5. wah...akhirnya cnfirm gak diorg masuk..tertanya je diorg join ke tak kali ni... thanks for the update

    BalasPadam
  6. Maharajalawakmega dh nk start! Suka! Gelak guling2 lg laa

    BalasPadam
  7. Maharaja lawak mega 2012... mesti lagi gempak ni... :p

    BalasPadam
  8. tak sabar nak tgk..nk tgk JOZAN!!hihihi..

    BalasPadam
  9. haha takde la minta sgt Jozan,tp takde la tak tengok langsung.suke juge tengok depa buat lawak.haha
    actually cendol tak de minat mane2 artis yg tua mahupun muda..hahahakk

    BalasPadam
  10. johan comey ! minat jugak dorang xp tak sefanatik minat aaron aziz,ngeee :D

    BalasPadam
  11. oh tak sabar nak tunggu. actually lg excited nak baca ulasan miss banu pasal jozan. hehehe..

    BalasPadam
  12. Ros memang minta sanagt ngan JOZAN ni.. Lebih2 lagi JOhan :)

    BalasPadam
  13. peh! taiko2 sume ni....xsabar nak tunggui....

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017