28 Ogo 2012

AkHirNya KiNi Pasti!! ^_^

Assalammualaikum..
tadi pagi sibuk mendownload..lama gak nak mendownload tuh..akhirnya habis download yesss...
akhirnya yg ditunggu tiba jua..
akhirnya aku berjaya menonton Konsert Megalawak JOZAN kt Singapore versi penuh serta clear dan jelas..haha puas hati..yg x best nyer ada gak part2 yg dipotong maybe nak jimatkan masa or x sesuai utk tontonan umum jdi kena potong haha..tapi best dpt tgk versi yg clear..baru la jelas skit tgk reaksi muka diorang yg nk
tergelak tuh hehe..

Baru aku perasan part yg ke-2 tu Zizan mmg banyak gelak kesian die haha die gelak sampai letih jadinya..memang betul la kata Zizan hanya Johan yg boleh buat die ketawa sampai macam tuh sekali haha..Zizan gelak2 sampai terduduk ditambah lgi dengan johan yg nakal sgt yg sentiasa cari peluang utk tarik dress zizan turun hahaha..suke tengok diorang bergurau mesra mcm tuh kat atas pentas..
diorang mmg sweet laa..
haha zizan mmg x tahan nk gelak bila tengok johan buat lawak haha
hahaha masa ni mmg x boleh blah dh sampai terduduk jadinya..hehe

Bila dh tgk yg clear version baru puas hati kan haaha..setakat ni video aku jumpe yg full version..jer..nanti bila aku jumpe video versi Jozan Cutz aku kongsi kat blog ni k...x pun korang dh leh skodeng2 kat You tube tuh mesti dh ada org start upload dh..aku x leh kongsi full video kat sini sebab nanti blog jadi berat plak n susah nk loading..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

22 ulasan:

Cendol berkata...

geli tengok depa

Miss BaNu berkata...

hehehe yg x minat maybe la akan rasa geli ke apa ke tpi bagi yg minat JOZAN ni lagi suka tgk diorang jadi gitu..sweet jer..hahahaha

Cik Nur berkata...

syoknya miss banu dah upload...
boleh tgk ulang2..

Arina Shamsul berkata...

Alooooo..nak tengok gak....ngeeee...

Kesuma Angsana berkata...

luv JOZAN!

aku eryati berkata...

minat dgn dorg...tp kengkadang ada lawak mereka yg buat org terasa..

dyabunga berkata...

ala..nk tgk juga..:(

uncHa berkata...

hehe memang lawak..

lelamaisara berkata...

nak tgok gak la miss banu

Needa Hani berkata...

Best sgt...klu tgk tak boleh masa makan nnt tersembur...hahaha

SHAHZEE berkata...

x penah tgk lg yang ni.mesti best giler..balik ni nak download la hehehe

wan nurul hezrina berkata...

terasa nak join gak tgk.tapi mls toll nak download.huhu

Si Matatajam berkata...

Adoi mmg tak menahan tgk zizan pakai camtu...

Rohani Hashim berkata...

waa sronoknye....ada gak tgk preview mcm besh kan...

duniafana berkata...

saya igt diorang ni mmg adikbradik laa..sama gila

Cik Aini berkata...

x tgk lg yg versi spore nih..
mmg lawak eh misz banu..
nti nk upload jugak lah mcm tu :)

Mrs Velentine berkata...

kalau tgk depa ni ble tekucil

are_lin@yu berkata...

tak tgk lg ni..tringin gk nk lnggn..hehe

haf berkata...

salam, baru start baca blog awak dr semlm sbb byk cerita pasal jozan. ^^ saya pun minat gile ngn diorg. same pendapat ngn awak xdela rasa geli sgt sbb mmg betul2 fan diorg. ^^
looking forward post awak pasal jozan lagi. ^^

Masz Sidek berkata...

bila tengok jozan ni... hilang stresskan...
hehehe...

sy tag awak...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Hanif Idrus berkata...

Sejak baca blog awak ini..saya dah mula berminat pada...











Zizan dan Johan...hehehe
Humm!!!
Ertinya blog awak ini berjaya saya rasakan..
Mana download addressnya...huhuhu


Promosi sikit……hehehe
Dijemput sertai segmen saya ini:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

Deqla manjew berkata...

hahaha... nmpk la yg dorang x thn nk gelak...x tgk lagi pun rasa nk tergelak dah ni!

Related Posts with Thumbnails