19 Ogo 2012

KaD RaYa YaNG DikiRim PadaKu~Part 1

Assalammualaikum..
Wahh dah Raya dh kan..aku tengok kat FB dan Blog dah banyak yg bercuti hehehe apa pun Selamat Hari Raya kepada semua yer..Selamat Pulang Ke Kampung..dan Semoga korang ceria2 diHari Raya ini..hari ni aku nak share pasal Kad Raya..Alhamdulilah tahun ni dapat banyak Kad Raya dari blogger dan kawan2..Terima Kasih atas kesudian korang menghantar Kad Raya kat aku..seronok kan dapat kad raya kan..minggu ni mmg banyak dpt kad raya adalah dlm sehari tu dapat kad raya 4 sekaligus hari seterusnya 5 Kad Raya..mesti posmen tuh pening hahaha..n paling x sangka ada satu kad raya special yg dihantar oleh Cik Dhia haha siap ada autograph special for me gitu..wahhh happy sekejap thanks yer Cik Dhia sebab sudi tolong n hantar plak kad raya tuh for me..ni kire entry penghargaan untuk semua Kad Raya yg aku dapat kali ini.
Ini antara Kad Raya yang terawal yang aku terima..datangnya dari Geng GSF iaitu dari Wanieys a.k.a Ibu Qalief yang merupakan pemilik Blog It's Story Time..Beliau ni mmg peramah orangnya so meh la terjah BloG beliau yer- http://winkwinkwinky.blogspot.com terima kasih kerana sudi hantarkan kad raya yer ^_^
Kad Raya ni juga antara yang terawal yg aku terima datangnya dari Geng GSF juga iaitu dari Si Matatajam~ http://mymatatajam.blogspot.com thanks yer kak M..sudi hantar Kad Raya..siap ajak mai Langkawi lagi hehe..korang semua meh terjah Akak M ramai2 k..
Okey Kiriman Kad Raya yang seterusnya juga datang dari Geng GSF jugak hehe terbaiklah diorang semua ni..meriah raya tahun ni dengan kehadiran Kad Raya dari diorang..so ianya datang dari Shuhada Othman~ http://mung2.blogspot.com qiut je Kad Raya nyer kan..thanks yer Shuhada sebab sudi kirimkan Kad Raya yer..tahun2 seterusnya kirimlah lagi yer haha..
Seterusnya Kad Raya comel tersebut datangnya dari pemilik Blog Cinta Itu Misteri~ http://cintaitumisteri.blogspot.com yang juga merupakan Geng GSF..terima kasih ye kak sebab sudi hantarkan Kad Raya kat saya yer..insyaallah kalau datang Johor leh la jumpa akak kan ^_^
Kad Raya yang seterusnya datang dari Yana Libra~ http://thesecretsofleonerz.blogspot.com wahh siap ada pamplet gitu..hehehe thanks yer yana atas kesudian yana mengirimkan kad raya pada saya ;)
meh terjah blog yana ramai2 yer..
Kad Raya ni plak datangnya dari member sekolah aku..masa form 6 dulu iaitu dari Siti Zaharah atau lebih mesra dengan panggilan Zah. Thanks Zah sebab sudi kirim kad Raya kat kami ni..hehe..so sweet of you...nanti2 hantar lagi yer hehe..
Okey seterusnya adalah kiriman daripada Masha Meisters~ http://mashaaini.blogspot.com yang juga merupakan geng dari GSF hehe..best baca kad raya Masha ni sebab penuh ngan tulisan..seronok baca gitu..thanks yer Masha sebab kirim kad raya kat saya..jom terjah blog masha ramai2 yer..
Okey ni plak datangnya dari Kak Dieyna iaitu pemilik Blog Disini Ruangku Berkongsi~ http://wardahilmu.blogspot.com cantikkan corak kad raya tuh..hehe terima kasih ye kak sebab sudi hantar kad raya kat saya..apa lagi jom singgah ke blog akak dieyna ni yer..semoga akak ceria2 sahaja di Aidilfitri ini ^_^
~Kad Raya yang lain bakal menyusul di Part 2 pulak k..so tgguuu...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

lokman berkata...

Assalamualaikum.. Selamat hari raya maaf zahir dan batin...^_^
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri-daripada.html

Dari lokman, bakal isteri dan keluarga.

Si Matatajam berkata...

Seronok kan bila berbalas balas kad raya ni...bertambah meriah ja suasana raya thn ni...

Masha Meisters berkata...

wheeee....memg seronok tahun ni dapat banyak kad raye...tahun depan nak lagi....insyaallah :)

Dayana Bahar berkata...

selamat hari raya miss banu

Cinta Misteri berkata...

Alhamdulillah, smpi jg. Jauh nun di utara tue...

Selamat hari raya miss banu.

lelamaisara berkata...

seronok kan dapat kad raya...:)

Cik Nur berkata...

terasa meriah je bila dapat kad rayakan.. :)

Yana Libra berkata...

sampai dah kad raya saya..hehe~ :)

Deqla manjew berkata...

eh! smpai 3 kad raya sepesen yg miss banu dpt..haha.. deqla, masha, dan shuhada.. :p

Related Posts with Thumbnails