13 Ogo 2012

IKLAN MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 Dah KuaR!!



Assalammualaikum..
tadi baru perasan kat FB yg iklan untuk Maharaja Lawak Mega 2012 dh kuar...hehehe
tapi senarai peserta yg konform bertanding belum ditunjukkan lagi maybe lepas Raya baru die start tunjuk kot..tapi rasanya semua dh dapat agak sape yg kemungkinan besar akan bertanding kan..hehehe..sengit2 tuh..
dengar cite hadiah Juara Maharaja Lawak Mega 2012 Makin Lumayan iaitu RM500,000 setengah Juta tuh berbanding sebelum ini hanya RM 300,000 je kan..
wahh teman dh x sabar yob!kome2 sume macam mana?hehehe aku
nak tengok JOZAN together-gather balik n kembali bertanding dlm MLM 2012 dan tebus balik kekecewaan kalah dlm ML dulu kan..walaupun sengit redah jer la kan haha..
gaya tetap sama walaupun spontan hahaha serasi habis..

P/s-Baru je menerima 2 Kad Raya iaitu dari Yana Libra (GSF) & juga dri member sekolah ku dulu iaitu Zaharah..thanks Uolls ^_^
 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

gud luck

ros_reeza berkata...

minat jugak ngan JOZAN ni :)
tak sabar nak tengok gak nanti kalau dorang tersenarai sbg peserta :)

lelamaisara berkata...

oh dah kuar dah ye...

eh dah dapat gak kad raya dari Yana...

are_lin@yu berkata...

hehehe siapakah calonnya ya ;-)

Cinta Misteri berkata...

tak sabar nak gelak golek guling gelatang.....agegegege

Cik Rongoks berkata...

nk jozan jugak.hihi

Chic Na berkata...

confirmlah dapat kat jozan. masyuk ar setengah juta. huhu..

Si Matatajam berkata...

Agak2 Jozan join tak Maharaja Lawak Mega kali ni...kl join memang mantop tu...

Wanieys berkata...

wah ni buat xsabar nk tgk eheeee

Deqla manjew berkata...

spontan habis la depae berdua ni... nnti tggu kad raya dari deqla pulak k.. =)

Cik Aini berkata...

byk btul hadiah dia smp setengah juta..
x sabar nk tgk aksi dorang lah nti :)

psst ! kad raya dah smp..tima kasih Misz Banu :)

Hanif berkata...

Setengah juta...!! pehhh

Cik Nur berkata...

perghh..byk tu duit kalau dapat...!

dyabunga berkata...

xsabar nak tgk..

Masha Meisters berkata...

mesti best tengok dyeorg bergandiong lagi kali ni,....hehe

9n0L4 berkata...

suke la tu JOZAN nak beraksi lagi. hee.

Related Posts with Thumbnails