-->

13 Ogo 2012

IKLAN MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 Dah KuaR!!



Assalammualaikum..
tadi baru perasan kat FB yg iklan untuk Maharaja Lawak Mega 2012 dh kuar...hehehe
tapi senarai peserta yg konform bertanding belum ditunjukkan lagi maybe lepas Raya baru die start tunjuk kot..tapi rasanya semua dh dapat agak sape yg kemungkinan besar akan bertanding kan..hehehe..sengit2 tuh..
dengar cite hadiah Juara Maharaja Lawak Mega 2012 Makin Lumayan iaitu RM500,000 setengah Juta tuh berbanding sebelum ini hanya RM 300,000 je kan..
wahh teman dh x sabar yob!kome2 sume macam mana?hehehe aku
nak tengok JOZAN together-gather balik n kembali bertanding dlm MLM 2012 dan tebus balik kekecewaan kalah dlm ML dulu kan..walaupun sengit redah jer la kan haha..
gaya tetap sama walaupun spontan hahaha serasi habis..

P/s-Baru je menerima 2 Kad Raya iaitu dari Yana Libra (GSF) & juga dri member sekolah ku dulu iaitu Zaharah..thanks Uolls ^_^
 

16 ulasan:

  1. minat jugak ngan JOZAN ni :)
    tak sabar nak tengok gak nanti kalau dorang tersenarai sbg peserta :)

    BalasPadam
  2. oh dah kuar dah ye...

    eh dah dapat gak kad raya dari Yana...

    BalasPadam
  3. hehehe siapakah calonnya ya ;-)

    BalasPadam
  4. tak sabar nak gelak golek guling gelatang.....agegegege

    BalasPadam
  5. confirmlah dapat kat jozan. masyuk ar setengah juta. huhu..

    BalasPadam
  6. Agak2 Jozan join tak Maharaja Lawak Mega kali ni...kl join memang mantop tu...

    BalasPadam
  7. wah ni buat xsabar nk tgk eheeee

    BalasPadam
  8. spontan habis la depae berdua ni... nnti tggu kad raya dari deqla pulak k.. =)

    BalasPadam
  9. byk btul hadiah dia smp setengah juta..
    x sabar nk tgk aksi dorang lah nti :)

    psst ! kad raya dah smp..tima kasih Misz Banu :)

    BalasPadam
  10. Setengah juta...!! pehhh

    BalasPadam
  11. perghh..byk tu duit kalau dapat...!

    BalasPadam
  12. mesti best tengok dyeorg bergandiong lagi kali ni,....hehe

    BalasPadam
  13. suke la tu JOZAN nak beraksi lagi. hee.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017