17 Ogo 2012

iFtaR BeRSaMa ZiZaN,KaKa dan JoHaN As'ari


Assalammualaikum..
hari ni saja nak up entry pasal iftar bersama Zizan,Kaka dan Johan As'ari..x lama lgi dh nak raya so better buat entry pasal iftar ni masa bulan puasa gak baru la kena kan haha..macam biasa aku memang x pergi pun iftar ni sebab yela jauh dari rumah kan..so cerita2,gmbar2 dan video banyak aku amik dari Jozannerz yang pergi hari tu(11 Ogos) Oh ye ada member sorang yang pergi iaitu Cik Dhia..dari die la den dapat korek2 sikit apa yg jadi masa Iftar tuh hehe..dok tunggu gak entry dari Chik Dhia pasal Iftar bersama Zizan yg die gi tuh..tapi dia x update blog lagi maybe busy dengan persiapan raya kot..Johan Raja Lawak x dapat datang untuk Iftar ni sebab ada hal, jadi artis yg ada masa tuh adalah Zizan,Kaka dan Johan As'ari jer la..khabarnya diorang bertiga ni mmg sporting habis.Sangat peramah n melayan semua peminat dgn sama adil..jeles dowh tgk gambar2 diorang hahaha...xpe2 xde rezeki kan..

Bagi sape yg minat Zizan memang untung la sebab semua yang hadir hari tu dapat bergambar ngan Zizan..bergambar ramai2 ngan Zizan pastu bergambar berdua ngan Zizan..haha jadi yang x pergi tuh memang padan ngan muka haha termasuk padan muka aku..kahkahkah rugi sungguh..hehe..Autograph plak memang konform dapat la bagi sape2 yg pergi kan..
Suasana di Iftar tersebut
memang nampak meriah sgt kan..
mcm kenduri kahwen pun ade gak haha cuma xde pelamin jer hahaha
Suasana ketika berbuka puasa beramai-ramai...
sempat pose gitu..
Zizan memberikan ucapan
Ni plak suasana atas Pentas...
Foto2 kat atas ni credit utk Jozannerz Dsyg..okey masa atas pentas ni Zizan, KaKa dan Johan ada menyanyi lagu hari Raya sama2 tajuknya Suasana Hari Raya nyanyian asal oleh Anuar dan Elina..n ada Wakaka Crew yg jadi penari kat belakang..yg kelakarnya masa menyanyi lagu raya tuh boleh plak si Zizan menari ala2 hip hop gitu bersama Wakaka Crew tuh hehehe..tapi memang terbaik la tarian diorang hahaha...x caya tgk la video kat bawah ni..lawak2 hehe..Johan Asari ni plak x byk menyanyi pun die nyanyi gitu2 jer..x leh bayang lau Johan Raja Lawak ada sekali konform gamat la kat situ hahaha...jom tgk video kt bwh yer..video kat bawah ni aku rasa agak clear dri yg lain sebab tuh aku amik letak dlm blog..so video kredit to layla..
enjoy!!!

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

Miss Banu pergi juga ke

Si Matatajam berkata...

Mesti best kalau bleh join iftar tu kan.l

Fya Pelangi berkata...

heeeee. zizan ! nmpak zizan je. org ain, tk nmpak. HAHA. aah. da mcm knduri kawen da. huuu. tk thu plak dme ade buat event ni :P

Masha Meisters berkata...

hoho...merioah....mesti best ni :)))

Busyra Bt Takiyudin berkata...

meriahnye...

Cik Nur berkata...

meriahnya..bertauh sape yg g..

N.Aima K berkata...

bestnyee

Related Posts with Thumbnails