26 Ogo 2012

ViDeO2 JOZAN To You All FroM JoZaNNerZ

Assalammualaikum...
pe khabar semua..hari ni nak update entry pasal video haha..
Sebenarnya ramai peminat JOZAN(Jozannerz) yg buat video tentang mereka ni..
disebabkan JOZAN sgt la sweet dari segala segi maka banyaklah video2 yg terhasil yg dibuat oleh peminat Jozan..kat sini saja nak share beberapa video yg terpilih haha so bagi sape2 yg rindu tengok aksi sweet diorang leh la tengok video2 yg ada kat entry ni k..nak tggu MaHaRaja Lwk Mega 2012 lmbt lgi nak start..so korang layan jela video2 yg sweet yg dihasilkan oleh para Jozannerz yg sweet2 jugak mcm JOZAN haha..oh ye aku masukkan gak video yg aku buat ritu haha..nak jugak kan hahaha..yela kot2 ada sape2 yg x tgk lagi kan..teringin nk buat video lagi..tgk la lau ada masa..

Video kat atas dibuat oleh Hazwani Ghazali..wahh siap ada lagu Kaho Naa Pyar Hai =) semangat tengok hehe.


Video ni plak ada lagu Dealova gitu..sweet bangat..dibuat oleh Ira Jozannerz..

okey video ni plak dibuat oleh Aishah Humaira..ada lagu Aishiteru lagi uolsss...semua video kat atas ni wajib tonton hehe..lau rajin download je sekali..rindu2 leh tgk bila2 masa kan =) (tulisan jadi kecik plak time ni aiyaaa)

ni plak video dari sape ntah hahaha dari aku laa haha..saja up kan balik kat sini utk sape2 yg x tgk lagi haha..plan nk buat lagi video JOZAN di masa akan datang lau ada masa terluang la kan hehe...
ikutkan byk sgt video2 tribute to JOZAN..korang search je kat You Tube berlambak yg ada..video yg aku upload ni yg tiga diatas tuh x termasuk video yg aku buat tuh antara favourite aku laaa..sebab video diorang semua best dan sweet2..touching2 gitu...

#dimasa akan datang aku upload lagi video2 lain yg Jozannerz buat tribute to JOZAN kat blog ni k..so selamat menonton...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Si Matatajam berkata...

Bertuah Johan Dan Zizan ada peminat tegar cam Jozannerz..

Cik Nur berkata...

blog miss banu mmg xdapat di pisahkan dengan jozan..

apapun, mmg sweet sourlah diorg ni..hihih

Hanif Idrus berkata...

Ni Jozan hardcore peminat

Cinta Misteri berkata...

Bukak TV tengok JoZan, skang ni pown tengah layan karoot comedian, dtg raya blog Miss Banu pown tengok JoZan...hehhehe muka diorg ni di mana2

N.Aima K berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin dear ;)

Tanpa Nama berkata...

video sy takde pun :'(

dyabunga berkata...

ala..xdpt tgk video tu..:(.
kt opis youtube kne block

Masz Sidek berkata...

bila tengok Jozan ni memang gelak...

selamat hari raya miss banu

9n0L4 berkata...

amboihhh. hardfan betul. aritu nmpk kete zizan kat tganu. balik jumpe nenek die kot. ;)

Deqla manjew berkata...

x dpt la nk tgk..huhuhu.... =(

Related Posts with Thumbnails