-->

21 Ogo 2012

KaD RaYa YaNG DikiRim PadaKu~Part 2

Assalammualaikum..
SeLaMat Hari Raya semua..
entry hari ini masih berkenaan Kad Raya yer untuk yg Part 2 nye plak..
hope korang x bosan nak membacanya yer..hehe
Okey Kad Raya yg seterusnya datang dari Geng GSF jugak hehe iaitu dari Cute MaMa~ http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com seronok baca Kad Raya yg dihantar Cute Mama ni..terima kasih yer Cutemama sebab sudi menghantar Kad Raya kepada saya yer..nanti2 tahun depan hantarlah lagi yer hehehe.. ^_^
Kad Raya ni plak datangnya dari member 1 universiti dulu dan juga merupakan coursemate serta housemate aku hehe iaitu Nordalilati Nazirah Mukri, kiteorg panggil die Dalila jer..kadang2 saja nak usik die kiteorg panggil die Dalilatok hehehe..sedapkan nama die ni..panjang bukan main..aku ingat lagi pensyarah kalau nk sebut nama penuh dalila ni mesti seksa haha berbelit-belit lidah diorang nk menyebutnya hehe pastu mesti diorang salah sebut lalu sebutan namanya jadi kelakar..kalau x datang kuliah die ni la tukang tolong isi dan sign borang kehadiran kiteorg hahaha..terbaiklah..kenangan semua tuh hehe ^_^
Okey Kad Raya ni plak datangnya dari pemilik Blog Mrs Erry Bercerita iaitu DeqLa Manjew~ http://norumara.blogspot.com yg juga merupakan geng GSF juga..warna-warni gitu tulisannya hehe terima kasih yer deqla sebab sudi hantar Kad Raya kat saya yer..lain kali hantar lagi tau hehehe..thanks deqla..meh sume singgah blog Deqla yer...


Kad Raya seterusnya datang dari Cik NuR~ http://cahayacita2.blogspot.com
yang juga geng GSF..seronok baca apa yg Cik Nur tulis dlm kad raya tuh hehehe..apapun terima kasih yer Cik Nur sebab sudi hantar Kad Raya kat saya yer..jom ramai2 serang blog Cik Nur yer...

ni plak dari Cik Sweety~ http://sweetylikecandycan.blogspot.com jauh datangnya kad raya ni dari Sarawak tuh..hehe terima kasih yer Cik Sweety sebab sudi kirimkan kad raya kat saya..lain kali hantar lagi tau hehehe..eh cik swety dh tukar url blog ker sbb x dpt nk terjah blog cik sweety ni..mcm biskut gitu hehehe..
Kad Raya seterusnya datang dari Ayu~ http://coratcoretkuini.blogspot.com terima kasih ayu atas kiriman kad raya tuh..cantik kad rayanyer,tahun depan hantar lagi yer hehe..jom terjah blog Ayu pulak.. =)
Kad Raya ni pun datangnya dari jauh iaitu dari Sarawak,kiriman daripada Masz Sidek~ http://masrinasidek.blogspot.com cantik kad rayanyer..terima kasih sgt2 ye Masz sebab hantar kad raya ni..jom terjah blog Masz Sidek ni ramai2 yer..
Seterusnya ni plak Kad Raya dari blogger Ejulz..hari tuh masa jalan2 kat blognya,dia ada buat 1 entry tanya ada x sesape yg nak kad raya dari beliau..so semestinya la kan nak..so pastu tinggalkan jer la alamat..n x lama kad raya dri beliau pun sampai la..rajin kan...terima kasih yer Ejulz sbb hantar kad raya ni =) meh terjah ke blog beliau~ http://kampung-kameq.blogspot.com

Okey kad raya ni special sikit sebab agak besar saiznya..cantik plak tuh haha suke2..actually hari tuh ada join satu Contest dari atuk~ www.anaknegori.blogspot.com n x sangka lak leh menang so hadiahnyer dapat Kad Raya yg comel bangat kat atas ni..hehehe terima kasih ye Atuk haha..
Seterusnya Kad Raya ni datangnya dari member sekolah rendah ku iaitu dari Fazlina Abdullah..sweet sgt kad rayanyer..kiteorg ni walaupun jarang jumpa tapi kiteorg tetap mengekalkan tradisi menghantar Kad Raya setiap kali menjelangnya Syawal..member lama ni,kenal dari sekolah rendah lagi cuma bila masuk form 1 kiteorg dh x sama sekolah tapi kiteorg sentiasa ingat-mengingati dan x lupa kirimkan kad raya tiap2 tahun..moga persahabatan kita kekal selamanya..aminnn ^_^
hehehe okey masih ada satu Kad Raya yg belum aku paparkan di blog ini..kad raya tuh special sikit..jadi kena ada entry khas utk kad raya tuh haha..nak tau apa yg special sgt tuh..tggu yer utk next entry ^_^


12 ulasan:

  1. Assalamualaikum wbth..

    Selamat Hari raya .....Maaf zahir Batin dari Tirana Aduka Sekeluarga,,,

    BalasPadam
  2. Wahhh,bestnya dapat kad raya :D

    BalasPadam
  3. Isk! Sapa agaknya yg special sgt tu..cpt la habaq...tak sabaq kak M nak tau ni..

    BalasPadam
  4. NEWEST UPDATE (!) Raya Yang Paling Membosankan ♥ Jom Baca/Komen :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/raya-yang-membosankan.html

    BalasPadam
  5. hihi...comel n lawak lak kad yang last sekali ada gmbar beruk tu...haha

    BalasPadam
  6. wah bnyaknya dapat kad raya... :)

    BalasPadam
  7. wah bertuahnya Mis banu banyaknya kad raya, bestkan lekat2 kad raya yang cantik2 tu

    BalasPadam
  8. wah bertuahnya Mis banu banyaknya kad raya, bestkan lekat2 kad raya yang cantik2 tu

    BalasPadam
  9. sama2 kaseh, alhamdulillah, selamat smpai, maaf lah ye, tulisan nur burukkk..huhuh

    BalasPadam
  10. seronoknya dpt kad raya dri atok..:D

    BalasPadam
  11. alhamdulillah selamat smpai kad raya deqla tu..hihi...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017