-->

26 Ogo 2012

Entry PopuLar Dalam SemiNggu!

 
Assalammualaikum...
tadi dok godek2 bahagian stats sajalah nak tgk entry mana yg paling ramai dibaca dan dilihat..Walaupun minggu ni minggu Raya nampaknya entry mengenai JOZAN sentiasa jadi perhatian..cuma entry Aishwarya Rai tersesat sikit masuk carta haha..ikutkan entry yg paling atas sekali tuh dan yg kedua tu dh lama dh aku tulis iaitu bulan JUN 2012..x sangka masuk bulan Ogos entry tuh naik plak tiba2 dan berada di kedudukan teratas...nampaknya semua x sabar nak tengok JOZAN beraksi dlm MLwk Mega 2012 ni..apapun aku perasan ada sorang Jozannerz ni telah kongsikan satu entry aku kat Official Group Jozan kat FB..maka sejak tuh ramailah yg telah view entry berkenaan dan entry tuh jadi hot sekejap haha..apapun terima kasih pada beliau kerana sudi share entry aku kat sana..dan terima kasih juga pada sesiapa yg sudi singgah ke Blog ini walaupun korang masih berada dalam mood Raya lagi..
 
Minggu Raya ni mmg nampak byk blog yg x berupdate lagi..apapun terima kasih pada korang2 yg sudi tinggalkan komen kat mana2 entry yg ada walaupun masa tuh korang masih beraya lagi heheehe.
apapun teruskan berkunjung ke blog ini yer..Insyaallah pada sesiapa yg minat JOZAN aku akan terus update mengenai Jozan kalau ada apa2 info k..yang x minat Jozan plak jgn risau banyak lagi entry jenis lain yg ada..pendek kata Macam2 Ada di Blog ini haha..sempat promote lgi tuh haha..klah..see u in next entry! ^_^


10 ulasan:

  1. Jozan rules!!

    BalasPadam
  2. perghhh..suma pasal jozan..mmg mantop lahh..!

    BalasPadam
  3. Nampaknya kuat betoi pengaruh Jozan

    BalasPadam
  4. semua pasal jozan..terbaikkkk

    BalasPadam
  5. lama tak singgah kt blog ni..rindu lorh..;)

    BalasPadam
  6. Segalanya JoZan. Smlm tengok video zizan aaron raya smpi pengsan. Perhh...klau ku tahu ada rancangan tu, psti dh tekene Miss Banu

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017