-->

10 Ogo 2012

My FaVouRite SoNG...

Assalammualaikum..
hari ni nak kongsikan dgn korang semua my favourite songs..
aku suke lagu ni masa first time dgr lagu ni kat tv lgi..haha bila dengar je terus mcm terpaku..pastu terus download kt tenet hehe..
sedap lagu ni sesuai dgn suara penyanyinya..lagu ni juga pernah jadi lagu tema blog ni pada satu ketika dulu hehehe...lagunyer bertajuk Takkan Pisah nyanyian Eren...melodinya sedap,lirik pun mantap..video klip lagu ni pun ada jalan ceritanya sendiri..meh tengok videonyer kat bawah yer...
aku pun sampai hafal lirik lagu ni hehehe..


Ps~ada yang request suh buat entry mengenai JOZAN...haha okey2 next entry mengenai JOZAN k..sabar2 hehehe ^_^

11 ulasan:

  1. lagu nie mmg sedap.ika pon suka dengar ^^

    BalasPadam
  2. syahdu la pulak dgr pagi2 ni. hihi..

    BalasPadam
  3. owh lagu tuuu.... tau2.. hihi... hah! nak tau gak story terbaru psl jozan...

    BalasPadam
  4. owh lagu tuu.... tau2... hihi... hah! nak jugak tau story terbaru psl Jozan.. :)

    BalasPadam
  5. suke jugak lagu nih.....suke sume lgu eren :)

    BalasPadam
  6. sedap jugak ek lagu ni..shahdu je...;)layan.....

    BalasPadam
  7. best juga, pertama kali nur dengar ni.. :)

    BalasPadam
  8. lagu eren ni memang best. shu pon suka layan ^^

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017