10 Ogo 2012

My FaVouRite SoNG...

Assalammualaikum..
hari ni nak kongsikan dgn korang semua my favourite songs..
aku suke lagu ni masa first time dgr lagu ni kat tv lgi..haha bila dengar je terus mcm terpaku..pastu terus download kt tenet hehe..
sedap lagu ni sesuai dgn suara penyanyinya..lagu ni juga pernah jadi lagu tema blog ni pada satu ketika dulu hehehe...lagunyer bertajuk Takkan Pisah nyanyian Eren...melodinya sedap,lirik pun mantap..video klip lagu ni pun ada jalan ceritanya sendiri..meh tengok videonyer kat bawah yer...
aku pun sampai hafal lirik lagu ni hehehe..


Ps~ada yang request suh buat entry mengenai JOZAN...haha okey2 next entry mengenai JOZAN k..sabar2 hehehe ^_^

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 ulasan:

Si Matatajam berkata...

Layan jgn tak layan.....

Cik Rongoks berkata...

lagu nie mmg sedap.ika pon suka dengar ^^

Chic Na berkata...

syahdu la pulak dgr pagi2 ni. hihi..

Deqla manjew berkata...

owh lagu tuuu.... tau2.. hihi... hah! nak tau gak story terbaru psl jozan...

Deqla manjew berkata...

owh lagu tuu.... tau2... hihi... hah! nak jugak tau story terbaru psl Jozan.. :)

Mira Adzlia berkata...

suke jugak lagu nih.....suke sume lgu eren :)

dyabunga berkata...

lama xdgr lagu ni..hihi

lelamaisara berkata...

sedap jugak ek lagu ni..shahdu je...;)layan.....

are_lin@yu berkata...

tk lh dgr lg..huhu

Cik Nur berkata...

best juga, pertama kali nur dengar ni.. :)

|shuhadaothman|TM berkata...

lagu eren ni memang best. shu pon suka layan ^^

Related Posts with Thumbnails