2 Jul 2014

Senarai Top 70 Drama Korea Paling Popular Edisi 2014

Assalammualaikum..
Hari ni saja nak senaraikan top 70 drama2 Korea paling popular. Senarai ini aku dapat dekat satu laman web so kalau ada drama kegemaran korang yang tak tersenarai atau berada di tempat yang terbawah, jgn salahkan den yer hehehe. Sebelum ini aku dah pernah buat entry tentang Top 50 Drama Korea Paling Popular tapi tu versi lamanyer, ni kira versi yang baru pulak. Sekarang ni mmg banyak drama2 baru yang baru keluar so apalagi jom tengok Senarai Top 70 dibawah ini k. Korang juga boleh klik Baca Review disebelah nama drama tersebut untuk baca  review drama berkenaan yang aku buat.

Update!! 2015 Edisi Terbaru

1- My Love From The Star - Baca Review..
2- The Heirs - Baca Review..
3- The Master's Sun - Baca Review..
4- Two Weeks - Baca Review..
5- Prime Minister and I -
6- Emergency Couple - Baca Review..
7- I Hear Your Voice - Baca Review..
8- Faith -
9- Secret Love - Baca Review..
10- Bride Of The Century - Baca Review..
11- Empress Ki - 
12- Good Doctor - Baca Review..
13- I Miss You - Baca Review.. 
14- Gu Family Book - Baca Review.. 
15- Pretty Boy/Bel Ami - Baca Review..
16- Innocent Man - Baca Review..
17- Boys Over Flowers -
18- You're Beautiful - Baca Review..
19- Marry Him If You Dare - Baca Review.. 
20- That Winter The Wind Blows - 
21- Flower Boy Next Door - Baca Review.. 
22- Heartstrings - Baca Review..
23- City Hunter - Baca Review..
24- Secret Garden - Baca Review..
25- Inspiring Generation -
26- Fated To Love You - Baca Review..
27- To The Beautiful You - Baca Review..
28- Angel Eyes - 
29- Rooftop Prince - Baca Review..
30- Cheongdamdong Alice - Baca Review..
31- Personal Taste - 
32- The Moon That Embraces The Sun -
33- Playfull Kiss - Baca Review..
34- The Cunning Single Lady - Baca Review..
35- Arang And The Magistrate - Baca Review..
36- It's Okay, That's Love - Baca Review..
37- Princess Hours -
38- A Gentleman's Dignity -
39- Lie To Me - Baca Review..
40- The Greatest Love - Baca Review.. 
41 - Healer - Baca Review..
42- The King 2 Hearts -
43- Hotel King - Baca Review..
44- When A Man Loves A Women -
45- Queen In Hyun's Man - Baca Review..
46- Love Rain - 
47- School 2013 - 
48- Doctor Strangers - 
49- 49 Days - Baca Review.. 
50- Kill Me Heal Me - Baca Review..
51- My Girlfriend Is A Gumiho - Baca Review.. 
52- Marriage Not Dating - Baca Review.. 
53- Pinocchio - Baca Review..
54- Medical Top Team - 
55- High School Love On - Baca Review..
56- Three Days - 
57- Golden Rainbow -
58- Who Are You - Baca Review..
59- Full House -
60- Dream High - Baca Review..
61- You're All Surrounded - Baca Review.. 
62- Level 7 Civil Servant - Baca Review..
63- God's Gift - 14 Days - Baca Review..
64- Jang Ok Jung, Live In Love -
65- Big - Baca Review..
66- My Princess -
67- Mary Stayed Out All Night -
68- Birth Of a Beauty - Baca Review..
69- Protect The Boss - Baca Review..
70- Incarnation Of Money - Baca Review..

Untuk Baca Review Drama2 yg tiada dalam senarai diatas ini boleh klik -> SiNi..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 ulasan:

mama ka0ri berkata...

japanese drama takde ke? hihi..

BaNu Syah berkata...

@mama ka0ri x minat sgt Japanese drama ni hehehe

Nurul Says berkata...

dah lama tak tengok cerita korea how i wish ada masa tengok semua nii

cinta hati berkata...

cter korea lg best dr drama melayu..

cinta hati berkata...

drama korea terbaek!

Tanpa Nama berkata...

Sy bru2 nih lyan the heirs..tu pun wife tgk..skali trlayan..teringat smpai skang..punya tngkap feeling..best rupanya drama korea nih..padat cita dia..

Rey Rain berkata...

Memang terbaik lh semua drama nie..

Ahmad Daughter berkata...

cunning single lady mmg best for me. its make me feel what the heroin feel. nice acting mostly.
mula2 tgok and skip2 mcm bosan je cita tu, then I try tgok.dri start. xsangka jalan cita dia best and dramatic sgt.
girl and boy tu dah kahwin. but, akibat ksempitan kwangan, they divorced.
mula2 mcm nk slhkan girl tu but, da tahu punca, mcm best pula.
for me la..
then of course the winner drama in my heart is
playfull kiss, sassy girl chun hyang, boy over flower, you're beautiful.
then full house, cunning single lady.
yang lain best cuma xmasuk feel hehe.

Nurul Natasya berkata...

sweet 18 xde ke? winter sonata? ??? nak review die plisssssssssss

Nurul Natasya berkata...

sweet 18 dengan winter sonata nak review die plisss😭😭😭

BaNu Syah berkata...

@Nurul Natasya Cite Sweet 18 & Winter Sonata tu dah terlampau lama so mmg xde laa reviewnyer. Review drama korea yang saya buat start dari drama2 yang release sekitar tahun 2010 ke atas..

Nurul Natasya berkata...

ouhhh ermmm😔😔

Nurul Natasya berkata...

knpe Princess Hours xde review??

BaNu Syah berkata...

@Nurul Natasya Princess Hours juga drama yang dah lama release iaitu tahun 2006 jadi saya x buat review sbb drama tu agak lama sebab saya buat review drama2 yang release tahun 2010 ke atas.

Tanpa Nama berkata...

saya ada drama tu. .

Tanpa Nama berkata...

best jg drama melayu skarang.. boleh setanding dgn drama korea..

Related Posts with Thumbnails