14 Jul 2014

Joo Won Ahli Tetap Running Man Yang Baru?

Artikel diatas credit to portal Astro Gempak. Wahhh Joo Won jadi ahli tetap Running Man ke-8, konform makin meletup-letup Running Man pasni sebab Joo Won ni memang pelakon popular. Hope berita Joo Won jadi ahli tetap RM ni benarlah kan sebab ada yg cakap die jadi guest jer bukan ahli tetap. Apa pun kita tunggu dan lihat. Joo Won telah pun buat penggambaran Running Man untuk episod 205 kot kalau x silap. Die satu team dengan Yoo Jae Suk dan Lee Kwang Soo. Boleh tengok gambar kt bawah ni.
Kalau betul Joo Won jdi ahli tetap Running Man mesti makin meriah RM tapi hope die kekal lamalah dengan RM kan x payah tarik diri atau tukar ahli lgi. Kalau dulu Song Jong Ki sempat shooting sebanyak 41 episod dengan Running Man sebelum tarik diri untuk fokus dgn berlakon. Apapun Good Luck to Team Running Man.

Jom baca Review Drama Lakonan Joo Won yang terdahulu..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Mysara Ab Rahman berkata...

RM tetap da best!

ika zulkefli berkata...

eh betul ka ? dah lama tak tngok rm, rindu plak..:)

Rohani Hashim berkata...

Ahli lama semua tetap ada kan? hehe tetap nak tgk ahli lama tu jugak ;)

eyqa yushaiza berkata...

joo won kelakar la jugak. pernah tengok dia dalam gag concert.

tak sabarnya nak tengok dia minggu depan. harap2lah gempak sebab satu geng dengan kwang soo & jaesuk :DD

Related Posts with Thumbnails