15 Jul 2014

Episod Akhir Drama Kerana Terpaksa Aku Relakan Tv3

Assalammualaikum..
Berakhir sudah drama 28 episod Kerana Terpaksa Aku Relakan di Tv3 semalam. Korang puas hati tak dengan ending drama ni? Bagi aku ending die okey yang mana Indah dah berbaik dengan Zin dan Fahin pun dah balik juga dan dah minta maaf dgn Indah semua. Siap ada babak bersanding lagi antara Indah dan Zin dan Yana pun nampak happy n mcm boleh terima perkahwinan Zin dan Indah. Selain itu Bapa Indah juga dah boleh terima Indah manakala Yazid dah ditangkap polis, Wati dan mak die dah terima balasan yang setimpal. Cuma satu jer aku tak puas hati kenapa Mak Zin tak beritahu awal2 kat Indah pasal mak indah tu. Siap tahu kat mana mak Indah semua, lepas cakap tu terus habis plak drama tu hehehe. Adoii tergantung sikit kan.

Aku tak baca novelnyer sebab tu mcm konfius sikit bila ending drama ni tergantung. Tapi dengar cerita versi novelnyer lebih lengkap endingnyer berbanding versi drama. Apapun mmg best layan drama ni. Jom tonton episod 28 (Akhir) drama ni di bawah ni k..Klik jer link dibawah ni. Selamat Menonton..


Baca ini juga..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Hidayah A Kassim berkata...

best ke citer ni? tak sempat nak layan laa.. ehm kena klik link jugak ni nak tgk

Siti Aisya Ibrahim berkata...

saya bace2, ramai jugak orang lain yg tak puas hati dengan ending ni...hahahha

mama ka0ri berkata...

Waahh...ada dh link...nanti kena tgk..haha

Eiqa Almond berkata...

ingatkan kte sorang je yg x puas hati, hahaa kannn, last2x gitu baru bgtau pasal mak indah. Ke ade season 2. Ending dia mcm trgantung

Related Posts with Thumbnails