12 Jul 2014

CPUV Nuffnang : Oldtown True White Coffee

Assalammualaikum..
Alhamdulilah dapat CPUV baru iaitu Oldtown True White Coffee. Manakala CPUV Ikea - June Sale Campaign masih On Going. Memang happy bila tengok ada CPUV melekat kat blog ini hehe Terima Kasih pada pihak pengiklan iaitu Oldtown True White Coffee yg memilih blog ini. Tak lupa juga untuk pihak Nuffnang. Kalau nampak iklan Oldtown True White Coffee ni , korang jangan lupa klik k. Thanks sesangat pada yg sudi klik2 iklan di blog ini yer.
Inilah rupa iklan Oldtown True White Coffee tu, jangan lupa klik k. Sememangnya Oldtown True White Coffee ni sedap bangat. Harus beli dan rasa sendiri akan kesedapannya yeah..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Khairul Bariah berkata...

tahniah banu...banyak tu!

MAT NOR berkata...

Alhamdulillah dan tahniah

Rina Zaidi berkata...

Salam Ramadhan Miss Banu. :) Nak coffee secawan utk berbuka. Hihi

Montana berkata...

sempoi syok la noo saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

Related Posts with Thumbnails