7 Okt 2012

Corat-coret LaWaK Ke Der 2 di IstaNa BuDaya


Assalammualaikum..
actually aku mmg x gi tgk Lawak Ke Der 2 tuh..bukan x nak pergi..kalau aku duduk dekat sana dh lama aku pergi hehe..tapi disebabkan aku dok jauh kot..n ditambah aku ada kerja jadi mmg x leh gi..waaaa jeles sey tengok diorang bergambar dgn JOZAN..jeles2 ni..Untung2..n tanyalah pada sesape jer yg pergi tengok Lawak Ke Der 2 tuh semuanya akan cakap best giler,terbaik,x larat nak ketawa sbb lawak sgt especially bila part JOZAN buat persembahan..so pada sesape yg duduk gi kL tapi x gi tengok mmg rugi sgt2..sinopsis persembahan JOZAN aku dh tahu..bayangkan jer pun dah kelakar..mcm biasa diorang akan pegang beberapa watak..siap jadi perempuan lagi pakai tudung labuh semua..haha konform lawaknyer..set lawak ke der 2 tuh pun nampak cantik..mcm ruang tamu disebuah rumah hehe..rasanya Lawak Ke Der 2 lebih kelakar dari yg sebelum ni..semua perfomance para pelawak mmg best2 belaka n semuanya lawak2 segar xde yg guna lawak kitar semula..wow terbaiklah, bagi yg minat jozan tapi x dpt pergi mesti faham perasaan den kan hahaha x sabar tggu lawak ke der 2 kuar astro box office event.
Setakat ni aku x pernah dengar lagi komen negatif mengenai Lawak Ke Der 2 ni..semuanya komen positif..Lawak Ke Der akan berlangsung sampai 3 Oktober ni..pada yang duduk sekitar KL tuh leh la try dapatkan tiket lagi untuk tengok show diorang sebab masih ada masa lagi..lagipun aku ada dengar cite ada yang nak pergi tengok Lawak Ke Der 2 ni untuk yg kedua kali sebab x puas tengok, nak tgk berkali-kali baru puas fuhh dasyat tul sambutannya..semalam dekat www.budiey.com ada upload video opening Lawak Ke Der 2 yg mana Nabil telah menyanyi dan menari lagu Oppa Gangnam Style siap tiru cara tarian video klip asal lagu Oppa Gangnam Style tuh..cuma lirik tuh guna lirik melayu laa hehe..jom tengok video kt bawah ni..nak tengok lebih2 korang kena laa gi istana Budaya..hehe kalau x nak tggu jer laa kuar kat Astro okey..

video kredit to www.budiey.com                          


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

31 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

tu la..mmg best pun..hihi

wan nurul hezrina berkata...

harusss tunggu nak download.hikhik nak g istana budaya payoh dengan bebudaknie..yang 1 pun dah kelakar yang 2 kata lagiii kelakar.gelak guling2lah jawabnya

wsl5856 berkata...

mmg terbaekkkkk jozan...hahahahaha
x puas..nk tgk lagi..
miss banu meh la turun kl..
kite serang IB..

Aety Hassan berkata...

AT yg dekat ni pun bleh terlepas tiket.. memang nyesal tak 'book' cepat2.. huhuhuaaa...

Chic Na berkata...

oh tak sabar jugak nak tunggu lawak ke der 2 keluar astro.

Si Matatajam berkata...

Best la parody tu hi hi...kan best kalau IB tu kat Lgkawi..bleh gak p tgk

wsl5856 berkata...

mmg x rugi sgttt..
jozan ttp terbaek..terbest..terhebat
lawak mmg tahap pecah berderai segala urat..usus..limpa..

*SiRibenMerah berkata...

tix da abes.. x leh tgk.. sob sob sobbb~

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lawak ker der 2...uishhh xsabo nk nengok ni hehe

are_lin@yu berkata...

slh tket mhl gk kn..hihi..klu mrah lh gk g..;-)

Cik Nur berkata...

kalau dari jozan mmg terbaiklah..!

~Cik Sweety~ berkata...

sweety penah tgk episod yg dorg jadi pelakon ombak rindu tu jak..hahaha..lawak gila eyhh..

wsl5856 berkata...

mntk2 la ade lwk ke der 3..hehehe
2 pun lum abes lg..
x sabo tggu MLM2012..
anyway..pape pun mlm nie 'adam mukhriz+ain hawani'..sowi offtopic..

Miss BaNu berkata...

betul2 mintak2 ada lawak ke der 3 nanti..yes MLM 2012 insyaallah ada JOZAN yeayyy..oo minat drama adam dan hawa yer hehe sy pun suka gak drama tuh..

LYAfrina berkata...

tgu kt tv je nanti..msti ade kan..lya pon sgt2 sukakan psembahan jozan.. pling slumber & dia org sgt2 serasi.. sbb tu lawak dia org best

Ain Dzaya berkata...

wajib tengok nie bila miss cakap best..sesuai sgtla nabil nynyi lagi gangnam style..muahaha..

ain dah masukan blog nie dlm bloglist gsf..dan dah lama follow cuma jadi silent reader je..pas nie kene blajar aktif komen la...:">

QasehnyaRania berkata...

istana budaya dekat je dgn sy..tp x p pon.. ;)

Hanif Idrus berkata...

Nak tengok!!!

wsl5856 berkata...

minat giler kot adamhawa..
smlm cian kat am..ain degil betol..
sowi miss banu tmpg blog pomot adamhawa..

Yuliana Wahit berkata...

waahh x sabar nak download nih..

Deqla manjew berkata...

ho yeahh... donlod jgn x donlod...

wsl5856 berkata...

ti lwk ke der mst ade kat astro box office..
haruss langgan wlupun dh tgk live..
x puas ler..best bangat..

duniafana berkata...

pecah perut lagi!

dya bunga berkata...

lawak lah..haha...dya nk tgk video jozan.haha..kne tggu box office lh ye

dya bunga berkata...

lawak lah..haha...dya nk tgk video jozan.haha..kne tggu box office lh ye

wsl5856 berkata...

nie yg rase x sabo nk tggu astro box office..
harusss donlod simpan vid 'jozan' smpi bile2..huhuhuhuhuhu

wsl5856 berkata...

guys..u all dh leh tgk vid jozan lwk ke der 2 IB kat youtube..
part yg jozan nyanyi 'cinta 3 segi'..'penasaran'..'bawa daku pergi'..
meh pecah perut sesame..
nabil pny opening act 'gangnam style' pun ade..
leh lar lepas windu before dpt yg full..
love jozan..

Solehah Shamsuddin berkata...

wah jozan pn da, msti best ni

Miss BaNu berkata...

wsl5856-hehehe betul2 jozan mmg best..x sabar nk tgk persembahan diorang bila dh ditayangkan di astro nanti..terbaik punye..

thanks semua sbb sudi komen =)

wsl5856 berkata...

10q miss banu..:)
jozan mmg legend lar..
pukul abes LKD2..
kat IB ari tu mmg sume tertnggu2 part JOZAN..
gamat IB bile show jozan..hehehe

Che Rosliza Che mat berkata...

sis tak sabar nak tengok zizan..

Related Posts with Thumbnails