10 Okt 2012

GamBar2 SekitaR LaWaK Ke Der 2~JOZAN

Assalammualaikum..
hari ni saja nak kongsi gambar2 yg aku jumpa di FB dan Twitter kredit utk owner2 gambar2 ni sume..mengenai Lawak Ke Der 2 ni..sweet jer tengok JOZAN ni tau haha..bertudung labuh warna merah tuh mmg x boleh blah gempaq habis..terbaik..
suka ngan gambar ni comel jer pose diorang ni..manja je si Zizan tuh ngan Johan gmbr ni diedit oleh Amiera Miera..
hahaha comel kan..tengok gambar pun dh rasa nak tergelak betul kan..x salah aku mengikut kata2 member yg gi tengok LKD2 ni Zizan pakai tudung tuh senget jadi Johan mmg geram tgk tudung Zizan yg senget2 tuh jadi die tolong betulkan haha..
gmbr ni amik dari FB..maybe masa penutup kot ni..haha x pasti..layan jer k
berebut patung hahaha diorang mencintai perempuan yg sama jadi berebut laa haha
keratan akhbar pasal Lawak Ke Der 2 nampak x jozan pakai tudung labuh warna merah hahaha comey... ;p

ramai2 masa penutup laa nih..
JOZAN with YasMin HaNi..
JoZan with T-Shirt JoZaN versi LaWak Ke Der 2
keratan akhbar Sinar Harian-gambar keratan akhbar ni sume kredit to MelatiDesa @MawarRedd. Die ni rajin Scan gambar2 Zizan/JoZan dari paper2 hehehe
Pelawak2 terhebat yang menggegar LaWaK Ke Der 2

Nak tengok dan baca cerita2 JOZAN dengan lebih banyak lagi?apalagi singgahlah ke Blog JOZAN FC Official di http://jozanrajalawakfc.blogspot.com situ semuanya cerita JOZAN jer xde cerita orang lain so..kalau korang suka blog ni insyaallah korang akan suka juga blog tuh sbb adminnya org yg sama juga so follow2 la disana juga ya =)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 ulasan:

Yana Aina berkata...

LIKE Jozan ^^

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... berkata...

miss banu fanatik btui dgn jozan.....hehehe bonda pun suka sgt.....thanx coz slalu update sal jozan.....

Mrs Velentine berkata...

wah x sabar nak tgk//cepat lah upload kat you tube..hehe

wsl5856 berkata...

miss banu..terbaekkk..
windu lak kat jozan tgk gmbr2 nie..
cepatla sket MLM2012 nie..

cikeyrah berkata...

teringin nak tengok lawak ke der . . tapi jauh lak nak p k.L

DAIRI FARISHA berkata...

JOZAN mmg the best!!

Nurul Akmal berkata...

waaaaa.. comel sangat diaorang ni..

www.siezuka.com.. :)

are_lin@yu berkata...

hehe tak sabar nk download nti ;-)

wantie berkata...

datang dari segmen bloglist KA
dah lama follow u
http://lovingwantie.blogspot.com/2012/09/bloglist-kesuma-angsana.html

Deqla manjew berkata...

hahhaa.. mmg tak leh blah la zizan dgn tudung labuh tu...warak!!

Cik Nur berkata...

tentu seronok gilerkan miss banu..tgk pic pun dah tergelak..ni kan pula ade kat sana..

Isabel Diaz berkata...

Bestnye, mesti lwk giler nie

Chic Na berkata...

tgk pict pun dah lawak. belum tengok yg real lagi. hihi..

Si Matatajam berkata...

Happeningnya Aksi depa tu...jap gi nak pi terjah blog depa..

Hanif Idrus berkata...

Banyak akhbar puji lakunan mereka...bukan senang nak buat kasi orang ketawa...

Arina Shamsul berkata...

aloooo akak takde tengok..mesti lawak giler..

dya bunga berkata...

tudung labuh?sakit perut ketawa tgk pic tu.haha

lelamaisara berkata...

Layan..hahahhaa..ketawa tgok pic2 ni Banu..huhuuu

Yana Libra berkata...

mesti lawak kalau tgk video ni..hehe..sy baru tgk hantu kapcai aritu..mmg best gak~ :)

Related Posts with Thumbnails