7 Okt 2012

ikLaN AnuGeRaH BLoCKBusteR YaNg KeLaKar





Assalammualaikum..
Anugerah Blockbuster akan berlangsung pada 6 Oktober ini..anugerah ni berlainan sikit sebab ianya berdasarkan undian peminat semata-mata..menerusi Online dan Juga SMS...Johan dan Zizan juga bertanding dalam kategori2 tertentu..jadi boleh la mengundi pada yg nak undi. Untuk Kategori hero terhebat nampaknya undian Aaron Aziz dan Zizan mmg sengit sentiasa kejar-mengejar..sape yg menang nih?suspen tau hehe..Pengacara Anugerah Blockbuster ni nanti adalah Zizan, Lisa Surihani dan Afdlin Shauki..sebelum ni mcm nampak ada nama Johan tapi last2 xde pula..aiseyman nak tengok JOZAN mengacara atas pentas tuh mesti kecoh nyer lau diorang ada..Habis la Lisa jenuh kena usik ngan JOZAN lau diorang ada..tapi nak uat cmne takde JO yg ada ZAN jer..apa pun layan jela..
Apa pun aku nak cerita tentang iklan promo anugerah Blockbuster tuh yg 1st nya tuh..tertarik aku dengan iklan tuh..haha lawak la iklan tuh..diorang gunakan adegan dalam filem Hikayat Merong Mahawangsa..cuma suara dan dialog ditukar haha..rasanya tuh suara JoHaN Ngan AmiR Amireka tuh hehehe..siap ada nama Zizan semua disebut..x boleh blah bila kluar dialog ni Johan Busy masuk Master Chef hehehe...sempat promote Master Chef tu..x leh bayang kalau Johan betul2 masuk  Masterchef mesti kecoh jer nanti..haha..apa pun korang tengok laa iklan tuh lawak jer..mesti senyum jer tengok..x sabar nak dengar cerita2 member yang pergi tengok Lawak Ke Der tuh nanti..mesti best..terutamanya persembahan JoZaN..

p/s-pada sesape yg ada cadangan atau usul ceewaah leh bagitau saya jgn malu2..ada yg bgtau saya ada yg malu2 or segan dgn saya hehe..apa2 hal just contact me xde hal lah..saya okey jer.. =) peace yo..







♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

17 ulasan:

Deqla manjew berkata...

haha.. lawak la anugerah2nya...sesuai sgt la kalo JOZAN menang!

~Cik Sweety~ berkata...

ada pla penyangak terhebat..hahaha..lawak la..

Mrs Velentine berkata...

hahaha..mmg lawak,,cubit2 sini

Aziela berkata...

Akak setujuuu kalau Jozan menang.

Chic Na berkata...

mintak2 zizan menang kategori hero terhebat tu. huhuhu..

Si Matatajam berkata...

Ha ha ha lawaknya klip tu...kak M nak Jozan..

Karukord Jagau's berkata...

Jozan la best :)

Arina Shamsul berkata...

Insyaallah..nak tengok gak aksi mereka dapat anugerah :)
Jap nak temgok video dulu..tak sabar lak..hehehe

QasehnyaRania berkata...

lawok je..klik2 je..hehe

dya bunga berkata...

nk tgk iklan tu kt mne?hihi

wan nurul hezrina berkata...

aah kita usul reramai masterchef selebriti ke2 buat ada johan n zizan.mesti ranking mstercef naek mencanak2

Cik Nur berkata...

hihihi..mmg nk tergelak tgk kat tv har tu...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

mmg lain dr yg lain majlis anugerah ni.. terbaekk

Cik Aini berkata...

hahaha
hrp sgt depa menang :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

haha kelako la moga2 dorang menang kan :)

9n0L4 berkata...

haha. lawaklah video tu. tak baik tau sape yg buat video tu. ;)

Che Rosliza Che mat berkata...

kelakor pun ada...akhirnya zizan dapat jugak..

Related Posts with Thumbnails