-->

21 Okt 2012

Penerimaan Ijazah Dengan Cara Paling Unik

Assalammualaikum..
first time tengok video kat bawah ni agak terkejut juga..
tertanya-tanya boleh ke berkelakuan begitu ketika menerima Ijazah..confuse den
sedangkan masa aku konvo dulu..kelakuan begini sangat tidak boleh..awal2 lagi dh diberi amaran.
Kena terus je jalan amik ijazah terus jalan x payah nak lambai2 menari-nari or bersilat semua.
Bila tengok video ni terus aku tertanya-tanya ni trend baru ker..aku ker yg ketinggalan zaman ni..memang dibenarkan dh ek muahahaha..giler laaa
kalau sorang yg berkelakuan gitu aku paham gak..tapi bila dh semua mcm tuh gak mmg pelik..or mmg dibenarkan dh untuk buat kenang-kenangan gitu hahaha
bagi pendapat aku mmg nmpk mcm x sopan lngsung laaa..menari ala burung bangau hahaha adoiii nk tergelak pun ade..yg melompat pun ade..
diorang ni semua dh berpakat ke buat gaya gitu ke mmg dibenarkan ntahlaa..mmg aku x setuju laa caranya diorang amik ijazah mcm ni buat malu universiti pun ade gak..tapi lawak gak tgk haha...apapun pendek kata aku x suka haha
doodle Mama Arina =)
Jom Tengok video nyer kt bawah ni~What Do You Think?

16 ulasan:

  1. hari tu ada tengok.. sangat tak setuju even dbenarkan oleh pihak universiti awal2 lagi.. sbb biasanya majlis mcm ni ada protokol trsendiri.. entah la..

    BalasPadam
  2. dah tgk dah..dari apa yg nur baca komen2 tu, katanya diorg ni student jurusan seni.. kira berkaitan dgn tarian2 dan persembahanlah gamaknya..

    BalasPadam
  3. boleh pulak mcm tu..lawak pon ade kan..hehehe :)

    BalasPadam
  4. haha.. u mana ni? mcm tak sesuai je menari2 depan tu. huhu..

    BalasPadam
  5. huhu..video x naiklah...nak tengok nak tengok:)

    BalasPadam
  6. miss banu tak tgk lagi video dak utm menari gangnam..lagi malu..wat malu dak2 utm je..huhu~

    BalasPadam
  7. diorang ambik jurusan persembahan tarian..and dari komen kat vid tu diorang group last untuk sidang tu so dibenarkan..memang nampak macam tak berapa elok tapi mungkin tu adat diorang dari dulu :)

    BalasPadam
  8. boleh pulak mcm ni...xda protokol betullah

    BalasPadam
  9. haha..lawak la..yg melompat tu yg tak menahan..xde lak kuar kt news erk masa ne??pelik..hehe

    BalasPadam
  10. terlampau excited kot.ahahahahha

    BalasPadam
  11. MALU PULAK SIS TENGOK...DEPAN ORANG RAMAI PULAK TUE....

    BalasPadam
  12. hari tu kak tengok pun gelak2 je..hehehe.

    tapi sempoi sangat,takyah ikut protokol kan?tapi kalau mama malu la nak buat camtu..hahaha.

    BalasPadam
  13. Nasib baik la kita tak kena buat camtu kan Banu..kalau tak malu la derrrr..

    BalasPadam
  14. hahaha
    boleh eh?pestime ni nengok..dah mcm silat pun ada gak.hahaha

    BalasPadam
  15. tak dapek den nak nengok video tu. asek loading ajeee.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017