21 Okt 2012

Penerimaan Ijazah Dengan Cara Paling Unik

Assalammualaikum..
first time tengok video kat bawah ni agak terkejut juga..
tertanya-tanya boleh ke berkelakuan begitu ketika menerima Ijazah..confuse den
sedangkan masa aku konvo dulu..kelakuan begini sangat tidak boleh..awal2 lagi dh diberi amaran.
Kena terus je jalan amik ijazah terus jalan x payah nak lambai2 menari-nari or bersilat semua.
Bila tengok video ni terus aku tertanya-tanya ni trend baru ker..aku ker yg ketinggalan zaman ni..memang dibenarkan dh ek muahahaha..giler laaa
kalau sorang yg berkelakuan gitu aku paham gak..tapi bila dh semua mcm tuh gak mmg pelik..or mmg dibenarkan dh untuk buat kenang-kenangan gitu hahaha
bagi pendapat aku mmg nmpk mcm x sopan lngsung laaa..menari ala burung bangau hahaha adoiii nk tergelak pun ade..yg melompat pun ade..
diorang ni semua dh berpakat ke buat gaya gitu ke mmg dibenarkan ntahlaa..mmg aku x setuju laa caranya diorang amik ijazah mcm ni buat malu universiti pun ade gak..tapi lawak gak tgk haha...apapun pendek kata aku x suka haha
doodle Mama Arina =)
Jom Tengok video nyer kt bawah ni~What Do You Think?


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 ulasan:

Haruno Hana ํ•˜๋‚˜ berkata...

hari tu ada tengok.. sangat tak setuju even dbenarkan oleh pihak universiti awal2 lagi.. sbb biasanya majlis mcm ni ada protokol trsendiri.. entah la..

Cik Nur berkata...

dah tgk dah..dari apa yg nur baca komen2 tu, katanya diorg ni student jurusan seni.. kira berkaitan dgn tarian2 dan persembahanlah gamaknya..

nur azian berkata...

boleh pulak mcm tu..lawak pon ade kan..hehehe :)

Chic Na berkata...

haha.. u mana ni? mcm tak sesuai je menari2 depan tu. huhu..

kinara kinatara berkata...

huhu..video x naiklah...nak tengok nak tengok:)

dya bunga berkata...

ala..xdpt tgk video tu..:(

Yana Libra berkata...

miss banu tak tgk lagi video dak utm menari gangnam..lagi malu..wat malu dak2 utm je..huhu~

FaiZaH Fyn berkata...

diorang ambik jurusan persembahan tarian..and dari komen kat vid tu diorang group last untuk sidang tu so dibenarkan..memang nampak macam tak berapa elok tapi mungkin tu adat diorang dari dulu :)

Mrs Velentine berkata...

boleh pulak mcm ni...xda protokol betullah

~Cik Sweety~ berkata...

haha..lawak la..yg melompat tu yg tak menahan..xde lak kuar kt news erk masa ne??pelik..hehe

Nyue berkata...

terlampau excited kot.ahahahahha

Che Rosliza Che mat berkata...

MALU PULAK SIS TENGOK...DEPAN ORANG RAMAI PULAK TUE....

Arina Shamsul berkata...

hari tu kak tengok pun gelak2 je..hehehe.

tapi sempoi sangat,takyah ikut protokol kan?tapi kalau mama malu la nak buat camtu..hahaha.

Si Matatajam berkata...

Nasib baik la kita tak kena buat camtu kan Banu..kalau tak malu la derrrr..

Cik Aini berkata...

hahaha
boleh eh?pestime ni nengok..dah mcm silat pun ada gak.hahaha

9n0L4 berkata...

tak dapek den nak nengok video tu. asek loading ajeee.

Related Posts with Thumbnails