10 Okt 2012

Aku BeNci NuffNaNG & Happy BesDay

Assalammualaikum..
hehe nampak tak tajuk entry ni mmg x kena kan haha..
dua perasaan benci dan suka, positif dan negatif haha saja je letak tajuk gitu..
Aku mmg menyampah dgn Nuffnang..haha x naik2 benci2 muahaha..walaupun ada byk blogger dah buat tutorial mengenai cara2 nk amik hati nuffnang ni den mmg x kisah dah..lantak ko lah nuffnang..x suke dah ni..i hate you hahaha..jeles tgk bila dengar ada org dh cash out gitu..aaa benci2 nampak x bnyaknyer benci i..haha..skrg try brjinak-jinak dgn says pulak haha..tpi sejak dua menjak ni aku kurang mempromosikan Says aku tuh bukan pe busy kit..nak update byk blog..tuh yg x sempat nk promosi..nanti aku aktif balik k tukar2 link says tuh..okey tutup cerita pasal nuffnang dan says tuh masuk pula pada cerita Happy Besday...yeayy...tukar mood kepada ceria semula oh yeah..
Hari ni Besday Big Boss GSF...SAPE??MaMa AriNa laaa...nak tahu apa itu GSF leh terjah sini SiNi
so Hari ni merupakan besday beliau...yeayyy Happy Besday Mama/Akak Arina moga dimurahkan rezei,ceria dan bahagia selalu..amin..

Menyingkap perkenalan aku dgn big boss GSF ni bermula dengan segmen Ben Ashaari..waktu tuh mcm ada segmen untuk tukar2 bloglist..so dari situ lah aku mula mengenali blog Mama Arina nih yg sangat cantik tuh..first time masuk blog beliau masa tuh terus terpana,terkelu,terkesima ceewahh ayat den mmg xboleh blah kan hehe benda first yg aku pikir first time masuk blog beliau adalah kreatifnya...cantik giler blog hehe..dan hari berganti hari aku mula mengenali pemilik blognya pulaa..comey dan qiut jer orangnya,kelakar juga orangnya sebab setiap kali baca entry beliau mesti leh tersenyum sorang2 hehe dan akhirnya tertubuhnya GSF yg diasaskan oleh beliau..lebih best bila ahli2 nya semua sgt sporting dan peramah2 belaka..mmg bermakna hari2 ku dengan kehadiran GSF nih..so Happy Besday MaMa AriNA...TERIMALAH KEK di bawah ni..yer moga dapat merasai kelazatan kek ni dlm mimpi nanti yer hehe  =)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

29 ulasan:

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

amboi meriah aih kek miss banu bg kt mama arina hehehe

Sue Echan berkata...

saya pon tak paham ape yg nuffnang ni nak sebenarnya,. nak kata promote, macam2 dah.. tapi xpela xde rezeki.. so skrg ni saya biar jer..

Cik Nur berkata...

sabo..jgn menci2.hihi..nur pun tggu hampir 3tahun baru dapat cash out..

uu..lama x..?

dan selamat ulangtahun juga buat boss.. :)

Che Rosliza Che mat berkata...

sabar jerlah banu kikiki...happy birthday buat mama..

are_lin@yu berkata...

samalah ayu pn..hihi

ros_reeza berkata...

happy besday to her :)

tak mau benci-benci ek...

nanieybarnieylurviey berkata...

wahh.. marah bebenor miss banu ngn nuffnang.. :) hehe..

busy2 ye? minggu ni mcm semua busy je

fieda berkata...

nanti kan nuffnang dh baca ni mesti dia kasi banu be byk2...insyaallah...hihi.happy besday gak buat big boss..

fieda berkata...

nanti kan nuffnang dh baca ni mesti dia kasi banu be byk2...insyaallah...hihi.happy besday gak buat big boss..

shuhadaothman berkata...

xmo marah2 miss banu. hehe

amboi, bigboss jgn lupe send sepotong nnti eh :P

Cik Puan Izan❤ berkata...

pun benci jugak dgn nuffnang sbb dia taknak kasi saya BE...benci sgt2..

Yana Aina berkata...

lazatnya kek tue ... nk mimpi jgk lh. heheh hppy bezday mama arina

Nor Zilla Sensei berkata...

sy pun bnci nuffang.huhuhu.
hepi besday to mama arina :-)

Deqla manjew berkata...

Deqla pun mencik jugak la..hihi..owh mcm tu perkenalan miss banu dgn mama...untung kan dpt knl dgn mama...

Aziela berkata...

Samaaaa...akak pun x berapa nak pandang dah kat nuffie nie. Lantaklah...janji boleh update blog.

iTU AKHiL berkata...

mak oihh lain mcm je bunyi nada miss banu..
anyway sabor je la..
ade rezeki insyaAllah ade la tu.

Si Matatajam berkata...

Marahnya dia...sabaq na..dulu kak M marah camni la kat Churp2.. Bayangkan duit yg ada kat dalam my account hilang camtu ja..start pada tu terus majuk ngan churp2..

Deq's Qienz berkata...

lorrr jgn tensen2 la k, anggap je main blog hya suka2, bila kita dah xcited nk buat duit mmg kite agak tensen n frust. ubah minda tuh insyallah takdak bnci2 dlm dunia blog..hikhik..wahh nak sikit la kek tuhhh..hapi sebeday boss..

Chic Na berkata...

huiii.. serius ni benci. nuffnang dengar merajok terus ni. hehe..

alangkah indahnya kalau kek tu betul2 real. lapo ni. ;)

Arina Shamsul berkata...

hahaha...akak nak cakap benci tak sampai tahap lagi, tapi akak malas layan dah.hehe.

terima kasih yang tak terhingga entri spesel ni dik.love u sis :)-hug-

hahah bab mimpi tu yg takut tu, tak pasal2 mimpi makan kek padahal kunyah bantal.hehe.

Kertas Warna Merah berkata...

aku pun dah pedap dgn nuffnang...pilih bulu kembali???

Misz Mieza berkata...

Happy Besday gak Mama Arina! ^^,

BERT berkata...

sy pon 2 tahun tunggu baru dapat cash out bebaru ni.. tgh tgu cek je sampai je.. ehhe.. nanti sya buat contest nanti join ya,...

epi besday utk mama arina jugak :)

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

wahahahaaa....cik pon menci nuffnang.now dah beralih kat says..
ehhh kekkkk...jgn terpotong lappy sudah^^

Mrs Velentine berkata...

selamat hari jadi mama..miss banu kek betul x nak bagi ker..hehehe

dya bunga berkata...

dya pun merajuk dgn nuffnang..tukar says pula..xpernah dpt be..haha

Yana Libra berkata...

hehe..sy pun tak pernah cukup lagi untuk cash out nuffnang..hehe~

sabar~ :p

9n0L4 berkata...

hihi. benci nuffnang jugakkkkkk. grrrr. :)

Tanpa Nama berkata...

saya suka counter strike

Related Posts with Thumbnails