-->

14 Okt 2012

WoRDLess ToDay!

Ni cerita semalam..den x online pun..tapi thanks to ZizansTwitterFamily sebab mention my name also, jdi dapat la merasa kena reply ahahha nmpk tak Zizan ckp die luv my family maksudnya Zizans TwitterFamily la tuh..hehehe

21 ulasan:

  1. peminat setia zizan ye:)

    hehe..:)

    suka zizan jugak:)

    BalasPadam
  2. patutlah misss banu senyum sampai ke telinga hari niiii..hehehehe

    BalasPadam
  3. Bertuahnya dah jadi family Zizan...

    BalasPadam
  4. Zizan ni memang kaki twitter....

    BalasPadam
  5. seronoknya..my family tu..hihi

    BalasPadam
  6. zizan ni bagus, tk byk story ngarut2 pasal dia..moga dia jd artis cth :)

    BalasPadam
  7. dalam seminggu xde citer pasal jozan mmg x sah.. haha

    BalasPadam
  8. bestnyerr zizan reply..untung ag siap mention nm...tumpang happy..hwehehee

    BalasPadam
  9. Assalam, peminat Zizan erk?... kalau dari segi pandangan dan pemerhatian aku Banu nie peminat tegar Zizan... hehehe

    BalasPadam
  10. Ikmal-ikutkan yg sebenarnya sy peminat tegar JOZAN..sgt minat dgn johan dan zizan sama byk..tpi disebabkan kt twitter tuh ramai yg Zizannerz layankan jer la haha lgipun bukan sng jozan nk balas tweet tuh sbb tuh bila balas jer terus buat entry hahaha

    BalasPadam
  11. nti klu miss banu jmpa zizan krim salam tau..ckp ayu kim salam..hihi

    BalasPadam
  12. kalau nurullah tempat miss banu angau jap.tapi siblah dah ada hubby..tapikan hubby nurulpun suka jozan=)

    BalasPadam
  13. senyum sokmo la miss banu. hehehe..

    BalasPadam
  14. senyum panjang la cik banu kite ni...hehehhee

    BalasPadam
  15. hamboi2 senyum meleret boleh tweet dgn zizan hehehhe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017