14 Okt 2012

WoRDLess ToDay!

Ni cerita semalam..den x online pun..tapi thanks to ZizansTwitterFamily sebab mention my name also, jdi dapat la merasa kena reply ahahha nmpk tak Zizan ckp die luv my family maksudnya Zizans TwitterFamily la tuh..hehehe

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

21 ulasan:

kinara kinatara berkata...

peminat setia zizan ye:)

hehe..:)

suka zizan jugak:)

Cik Nur berkata...

patutlah misss banu senyum sampai ke telinga hari niiii..hehehehe

Amanina Nasuha berkata...

amboii..suka nyeee..hihihi

Si Matatajam berkata...

Bertuahnya dah jadi family Zizan...

Karukord Jagau's berkata...

zizan mmg best....

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

wewit zizan sempoi

Hanif Idrus berkata...

Zizan ni memang kaki twitter....

dya bunga berkata...

seronoknya..my family tu..hihi

Tihara berkata...

zizan ni bagus, tk byk story ngarut2 pasal dia..moga dia jd artis cth :)

Kesuma Angsana berkata...

sukalah tu ye

Deqla manjew berkata...

dalam seminggu xde citer pasal jozan mmg x sah.. haha

Nyue berkata...

bestnyerr zizan reply..untung ag siap mention nm...tumpang happy..hwehehee

Ikmal berkata...

Assalam, peminat Zizan erk?... kalau dari segi pandangan dan pemerhatian aku Banu nie peminat tegar Zizan... hehehe

Miss BaNu berkata...

Ikmal-ikutkan yg sebenarnya sy peminat tegar JOZAN..sgt minat dgn johan dan zizan sama byk..tpi disebabkan kt twitter tuh ramai yg Zizannerz layankan jer la haha lgipun bukan sng jozan nk balas tweet tuh sbb tuh bila balas jer terus buat entry hahaha

Mrs Velentine berkata...

gembira lah kan ni..hehehe

are_lin@yu berkata...

nti klu miss banu jmpa zizan krim salam tau..ckp ayu kim salam..hihi

wan nurul hezrina berkata...

kalau nurullah tempat miss banu angau jap.tapi siblah dah ada hubby..tapikan hubby nurulpun suka jozan=)

Chic Na berkata...

senyum sokmo la miss banu. hehehe..

lelamaisara berkata...

senyum panjang la cik banu kite ni...hehehhee

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hamboi2 senyum meleret boleh tweet dgn zizan hehehhe

Che Rosliza Che mat berkata...

seronoknya tweet gan zizan..

Related Posts with Thumbnails