-->

31 Okt 2012

BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD~JOZAN

Assalammualaikum..
pasni meriah laaa Twitter,Tv,FB bila JOZAN tercalon dan masuk bertanding hahaha..
muka zizan cam lain jer ni mesti sbb rambutnyer tuh hehehe x sabar nk tgk JOZAN For MLM2012
Selain tuh JOZAN juga tercalon dalam Shout Awards dlm kategori BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD..memang patut diorang menang untuk kategori ni sbb serasi sgt kan..so nanti sape rajin leh la undi secara online dan SMS...

teringin nak tengok JOZAN Sama2 atas stage dan menang anugerah atas tiket JOZAN..

18 ulasan:

  1. kalau teringin nak tgk, kena undilah kan.. :)

    BalasPadam
  2. zizannnnn jozannnnn banu!!!! tiga2 pun i sayang...hehe

    BalasPadam
  3. cik nur-yup kena undi cik nur jom undi haha
    Haniff-ya good luck utk mereka
    kak needa-hehehe syg u too =)

    BalasPadam
  4. tak comel la zizan rambut mcm tu. huhuhu..

    BalasPadam
  5. rezeki sapalah akhirnya.... mesti diorang tgh berdebar ni...

    BalasPadam
  6. last payper,last payper..huhu..ade dengung:)

    BalasPadam
  7. adunan bahan kimia mereka memang secukup rasa sampai boleh meletop kebabomM!

    BalasPadam
  8. Harap depa menang la nnt..sebab ZIZAN BEST!!!

    BalasPadam
  9. btul2..
    x sabar nk tgk aksi dorang nti..mesti gelak x kering gusi pnya lah :)

    BalasPadam
  10. saya tag miss banu untuk contest ini..

    http://wanaowen.blogspot.com/2012/10/saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    =)

    BalasPadam
  11. hehe. zizang poyoooo. muke die suke buat mcm innocent. ;)

    BalasPadam
  12. xske lah rmbut dia cmtu..nmpak xensem.hihi

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017