31 Okt 2012

BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD~JOZAN

Assalammualaikum..
pasni meriah laaa Twitter,Tv,FB bila JOZAN tercalon dan masuk bertanding hahaha..
muka zizan cam lain jer ni mesti sbb rambutnyer tuh hehehe x sabar nk tgk JOZAN For MLM2012
Selain tuh JOZAN juga tercalon dalam Shout Awards dlm kategori BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD..memang patut diorang menang untuk kategori ni sbb serasi sgt kan..so nanti sape rajin leh la undi secara online dan SMS...

teringin nak tengok JOZAN Sama2 atas stage dan menang anugerah atas tiket JOZAN..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

18 ulasan:

Cik Nur berkata...

kalau teringin nak tgk, kena undilah kan.. :)

Hanif Idrus berkata...

Good luck utk jozan

Needa Hani berkata...

zizannnnn jozannnnn banu!!!! tiga2 pun i sayang...hehe

Miss BaNu berkata...

cik nur-yup kena undi cik nur jom undi haha
Haniff-ya good luck utk mereka
kak needa-hehehe syg u too =)

Arina Shamsul berkata...

HOPE MEREKA Menang kan dik :)

Chic Na berkata...

tak comel la zizan rambut mcm tu. huhuhu..

Dayana Bahar berkata...

lobby group gsf suh undi hehe

Che Rosliza Che mat berkata...

tahniah...

hainom OKje berkata...

rezeki sapalah akhirnya.... mesti diorang tgh berdebar ni...

kinara kinatara berkata...

last payper,last payper..huhu..ade dengung:)

Cinta Misteri berkata...

adunan bahan kimia mereka memang secukup rasa sampai boleh meletop kebabomM!

Si Matatajam berkata...

Harap depa menang la nnt..sebab ZIZAN BEST!!!

Cik Aini berkata...

btul2..
x sabar nk tgk aksi dorang nti..mesti gelak x kering gusi pnya lah :)

Yana Aina berkata...

Jozan.... weeee ... suka2

Wana Owen berkata...

saya tag miss banu untuk contest ini..

http://wanaowen.blogspot.com/2012/10/saya-sayang-kamoo-sahabat.html

=)

Kesuma Angsana berkata...

terbaik jozan 1

9n0L4 berkata...

hehe. zizang poyoooo. muke die suke buat mcm innocent. ;)

dya bunga berkata...

xske lah rmbut dia cmtu..nmpak xensem.hihi

Related Posts with Thumbnails