Oct 31, 2012

BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD~JOZAN

Assalammualaikum..
pasni meriah laaa Twitter,Tv,FB bila JOZAN tercalon dan masuk bertanding hahaha..
muka zizan cam lain jer ni mesti sbb rambutnyer tuh hehehe x sabar nk tgk JOZAN For MLM2012
Selain tuh JOZAN juga tercalon dalam Shout Awards dlm kategori BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD..memang patut diorang menang untuk kategori ni sbb serasi sgt kan..so nanti sape rajin leh la undi secara online dan SMS...

teringin nak tengok JOZAN Sama2 atas stage dan menang anugerah atas tiket JOZAN..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

18 comments:

Cik Nur said...

kalau teringin nak tgk, kena undilah kan.. :)

Hanif Idrus said...

Good luck utk jozan

Needa Hani said...

zizannnnn jozannnnn banu!!!! tiga2 pun i sayang...hehe

Miss BaNu said...

cik nur-yup kena undi cik nur jom undi haha
Haniff-ya good luck utk mereka
kak needa-hehehe syg u too =)

Arina Shamsul said...

HOPE MEREKA Menang kan dik :)

Chic Na said...

tak comel la zizan rambut mcm tu. huhuhu..

Dayana Bahar said...

lobby group gsf suh undi hehe

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

hainom OKje said...

rezeki sapalah akhirnya.... mesti diorang tgh berdebar ni...

kinara kinatara said...

last payper,last payper..huhu..ade dengung:)

Cinta Misteri said...

adunan bahan kimia mereka memang secukup rasa sampai boleh meletop kebabomM!

Si Matatajam said...

Harap depa menang la nnt..sebab ZIZAN BEST!!!

Cik Aini said...

btul2..
x sabar nk tgk aksi dorang nti..mesti gelak x kering gusi pnya lah :)

Yana Aina said...

Jozan.... weeee ... suka2

Wana Owen said...

saya tag miss banu untuk contest ini..

http://wanaowen.blogspot.com/2012/10/saya-sayang-kamoo-sahabat.html

=)

Kesuma Angsana said...

terbaik jozan 1

9n0L4 said...

hehe. zizang poyoooo. muke die suke buat mcm innocent. ;)

dya bunga said...

xske lah rmbut dia cmtu..nmpak xensem.hihi

Related Posts with Thumbnails