-->

31 Okt 2012

Apa Yang PaLing Banyak Dicari Dalam My BLoG



Assalammualaikum..
Hari ni saja godek2 blog n saja nk check Search Keywords blog ni all the time punya..jadi hasilnya seperti yang diatas hehehe..yg paling banyak dicari adalah pasal Maharaja Lawak Mega 2012, Lawak Ke Der, Link Blog aku pun ade hehehe dgn nick name aku Miss BaNu pun ade org search ek haha HazaMa pun masuk senarai, Khairul Fahmi Che Mat pun ade. Terbanyak sekali tentulah yg berkaitan dgn JOZAN..hehehe..

 
Animated Gif Jozan kt atas ni credit utk Wani

20 ulasan:

  1. semuanya kisah jozan.. :)
    blog miss banu ni mmg dah sebati dengan jozan.. :)

    BalasPadam
  2. pendek kata asal miss banu je jozan.
    asal jozan je miss banu. huhuhu..

    BalasPadam
  3. peminat fanatik jozan ni..

    BalasPadam
  4. ahahaa .. ! kalo jozan taw neh, msti bangga dorang.. ada entry bagai pasal dorang.. hik2~ =)

    BalasPadam
  5. wah...patut nyh jozan tahu dia ade fan..dari gsf..huhu..:)

    keep bloging akak..:)

    BalasPadam
  6. Jozan opkoslah jadi carian tertinggi! Hikhik! =)

    BalasPadam
  7. Betul kt kak fieda..fanatik sguh gn jozan nih

    BalasPadam
  8. Jozan dah Banu mmg tak dapat dipisahkan..ha ha...Tp apa kaitan hazama tu yek?

    BalasPadam
  9. haha.. byk info pasal jozan je dicari dlm blog ni...ate, jozanerz la katakan... :)

    BalasPadam
  10. Tengok sahaja kat bahagian sidebar blog nie. Penuh cerita pasal Jozan.

    BalasPadam
  11. jozan dan mb xdpt dipisahkan..heehe

    BalasPadam
  12. popular dgn jozan...caya lahhh

    BalasPadam
  13. go jozan!!hihi.. blog miss banu an byk pasal jozan..tapi dya suka..kalau nk tahu perkembangan jozan blh g blog miss banu..hihi

    BalasPadam
  14. miss banu mmg gila jozan..hehe~ :p

    tp diorang mmg kelakar habis lah~

    BalasPadam
  15. kalau nk tau psl jozan singgah blog miss banu jer la hihi

    BalasPadam
  16. hehhehe tulaaa tpi JOZAN x perasan pun blog den ni hehehe

    BalasPadam
  17. banyak pasal JOZAN.....caya la....

    BalasPadam
  18. mmg minat betul ye banu dgn jozan..kak fieda pun...hihii satu umah ni suka jozan..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017