31 Okt 2012

Apa Yang PaLing Banyak Dicari Dalam My BLoG



Assalammualaikum..
Hari ni saja godek2 blog n saja nk check Search Keywords blog ni all the time punya..jadi hasilnya seperti yang diatas hehehe..yg paling banyak dicari adalah pasal Maharaja Lawak Mega 2012, Lawak Ke Der, Link Blog aku pun ade hehehe dgn nick name aku Miss BaNu pun ade org search ek haha HazaMa pun masuk senarai, Khairul Fahmi Che Mat pun ade. Terbanyak sekali tentulah yg berkaitan dgn JOZAN..hehehe..

 
Animated Gif Jozan kt atas ni credit utk Wani

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

20 ulasan:

Cik Nur berkata...

semuanya kisah jozan.. :)
blog miss banu ni mmg dah sebati dengan jozan.. :)

Bui Junaidi berkata...

PEMINAT JOZAN RUPANYA..^_^

Chic Na berkata...

pendek kata asal miss banu je jozan.
asal jozan je miss banu. huhuhu..

fieda berkata...

peminat fanatik jozan ni..

cikmisi leen berkata...

ahahaa .. ! kalo jozan taw neh, msti bangga dorang.. ada entry bagai pasal dorang.. hik2~ =)

kinara kinatara berkata...

wah...patut nyh jozan tahu dia ade fan..dari gsf..huhu..:)

keep bloging akak..:)

Misz Mieza berkata...

Jozan opkoslah jadi carian tertinggi! Hikhik! =)

Deq's Qienz berkata...

Betul kt kak fieda..fanatik sguh gn jozan nih

Si Matatajam berkata...

Jozan dah Banu mmg tak dapat dipisahkan..ha ha...Tp apa kaitan hazama tu yek?

Deqla manjew berkata...

haha.. byk info pasal jozan je dicari dlm blog ni...ate, jozanerz la katakan... :)

Mieya Atiera berkata...

Tengok sahaja kat bahagian sidebar blog nie. Penuh cerita pasal Jozan.

are_lin@yu berkata...

jozan dan mb xdpt dipisahkan..heehe

Mrs Velentine berkata...

semuanya retis lah

Nyue berkata...

popular dgn jozan...caya lahhh

dya bunga berkata...

go jozan!!hihi.. blog miss banu an byk pasal jozan..tapi dya suka..kalau nk tahu perkembangan jozan blh g blog miss banu..hihi

Yana Libra berkata...

miss banu mmg gila jozan..hehe~ :p

tp diorang mmg kelakar habis lah~

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kalau nk tau psl jozan singgah blog miss banu jer la hihi

Miss BaNu berkata...

hehhehe tulaaa tpi JOZAN x perasan pun blog den ni hehehe

lelamaisara berkata...

banyak pasal JOZAN.....caya la....

fieda berkata...

mmg minat betul ye banu dgn jozan..kak fieda pun...hihii satu umah ni suka jozan..

Related Posts with Thumbnails