-->

23 Okt 2012

BuSy & CaRa Undian

Assalammualaikum
apa khabar semua..
sorry lama x blogwalking busy skit sejak dua menjak ni..
banyak benda nak kena urus laaa..huhuhu nasiblaa semua kerja aku dipermudahkan
Alhamdulilah..hope pasni semua kerja lebih mudah amin...
to GSF saya akan cuba blogwalking ke blog anda semua yer..dan tinggalkan komen ^_^
maaf kalau lambat sikit ke teratak anda semua tapi jangan risau saya akan tetap singgah dan terjah k..
sebelum ni ada yg pesan nak tahu cara2 nak mengundi JOZAN untuk Shout Awards..so kalau nak undi JOZAN secara ONLINE for Shouts Awards boleh pergi ke Laman Web ni http://www.shoutawards.com.my/2012/best-on-screen-chemistry-award.aspx undi k..sebab diorang x pernah menang award bersama-sama atas nama JOZAN..so if diorang menang award ni maknanya ni adalah award pertama diorang as a JOZAN..so vote k..nak vote menerusi SMS pergi je laman web tu ada diberitahu cara undi menerusi SMS..sorang leh undi 10 kali untuk sehari..undi jgn x undi..kalau minat JOZAN tuh undilah yer bukan susah pun klik link tuh jer pastu vote la 10 kali or kurang dari tu pastu dah habis heehe..

18 ulasan:

  1. klik link jerk ek .. tak keluar duit sms pon .... ^^ luv jozan

    BalasPadam
  2. setuju... kalo nmpk kecantikan dalaman tu, kecantikan luar pun pasti terserlah... :)

    BalasPadam
  3. miss banu kita ini semakin aktif dgn jozan dia..ahahahahaa

    BalasPadam
  4. wah kina pom kene vote jugak nyh:)

    BalasPadam
  5. betul tu..klo cantek mcm bidadari skali pn, perangai nauzubillah, mmg xcantek dipandang...

    BalasPadam
  6. ok nak undi. zizan pernah menang kan? huhu..

    BalasPadam
  7. insyaALLAH..ada kelapangan akan cuba mengundi ni.. :)

    BalasPadam
  8. its ok dear :) take ur time :)

    hope dorang menang :)

    BalasPadam
  9. tak pe la banu...dulukan mane yg dulu okey...:)

    BalasPadam
  10. wah...untung zizan..ada peminat cam banu...

    BalasPadam
  11. Wah! Org kuat JOZAN ni..chaiyokkkkk Cik Banu

    BalasPadam
  12. Xpe dahulukan y pntig dulu.smg diorg menang

    BalasPadam
  13. xper miss banu take ur time...buat mn yg ptg dulu bw bila2 free ok jer...

    mesti la kena vote dorang ni hiks

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017