-->

7 Okt 2012

KeRaNa ZizaN DaN TwitteR

Assalammualaikum..
wow hari ni mmg busy haha sampai lambat benar nak update blog kesayangan ku..byk cerita nak cerita ni n byk gmbar nak tunjuk ni..hahahaha..tak tau nak start tang mana dh..okey firstly aku nak berterima kasih pada @Mawar Redd sebab bertungkus lumus buat scrapbook n masukkan Profile Twitter aku dalam Skrapbook tuh sekali n thanks juga pada @needa_h sebab menghantarnya..korang mmg best..idea brilliant..
cantikkan..guess what scrap book ni dh sampai ke tangan Zizan Raja Lawak okey..wow bestnya diorang dapat jumpa Zizan masa tayangan filem Hantu Kapchai utk Media hari tuh..cer tengok apa Zizan cakap pasal hadiah kt atas ni =)
tumpang happy gitu sebab profile twitter ku pun ada sekali dlm tuh hehee...tuh cerita hari khamis..Ni cerita hari Jumaat..pada pagi tadi..mcm biasa aku dok bertweet dgn geng2 Twitter ku..kiteorg mention nama ramai2 orang..Masa ni aku mmg x sedar yang Zizan online tau..tetiba jer supriseee die muncul cakap Holaa terkejut den tetiba je ada hehehe lepas tuh apa lagi serang jer hahaha. Yang best nyer Zizan hari ni rajin reply tweet peminat2 die..bukan kiteorg jer tapi ramai lagi..aku sempat cakap nak masukkan cite ni dalam blog laa..pastu Zizan reply cakap masok jangan x masok hahaha pastu die siap tanya aku link website lagi semua..haha x leh bayang Zizan singgah kat blog ni hehe sejarah tuh muahaha..meh tengok tweet2 yg telah aku Print Screen kan ni..
Nampak x rajin kan die balas tweet..n retweeted,happy beronok-ronok la kiteorg..dalam pada tuh ada juga ahli GSF yg join juga kiteorg tweet Zizan sape die hehehe meh tengok print screen ni =)
Tadaaa Cik Sweety pun ada juga tadi..nanti kite Tweet Zizan ramai2 lagi k hehehe..meriah twitter hari ni semuanya sebab Zizan..Ada orang tuh x kuar lunch sbb dh kenyang bertweet hahaha..
apapun korang semua jemput singgah ke BLoG JOZAN FC OFFICIAL -> http://jozanrajalawakfc.blogspot.com tuh blog Jozan Fc yg Rasmi so rajin2 la singgah n jgn lupe singgah juga blog ni juga sebab insyaallah akan ada cerita2 JOZAN lagi lepas2 ni..k..

21 ulasan:

  1. sapelah yg tak kuar lunch sbb kenyang abg zizan bertweet tu kan?hihi

    Terbaiklah "Zizan Family"

    BalasPadam
  2. waahhh beznya miss banu..mnalah tau nti jozan buat surprise lak kan..hihi..masa tgk zizan dgn aaron dlm astro yg knakan org tu..tingat lk ayu klu lah trkena kt miss banu..hihi

    BalasPadam
  3. Zizan oh zizan, moga pjg umur murah rezeki...ramai yg sayang n doakan dia, tapi yang tak tahan tu dia sayang kite balik huwa huwa huwa

    BalasPadam
  4. Wah best nyer dpt tweet dr zizan... confirm tdo pun muka ada senyum :-):-):-):-)

    BalasPadam
  5. hahha..tumpang glemer la sweety kt sini.. xsgka lak mis banu print skrin tweet sweety.. hahhaa..wat malu jekk.

    BalasPadam
  6. wahhh zizan ckp sayang la kat korang. mau tak lena tido mlm ni. hikhikhik.. mmg betul2 fans la ni. tabik lah. ;)

    BalasPadam
  7. yessss !! sape la yg x kuar lunch tu kan.. hahaha.. btw.. love u alls !! :)

    BalasPadam
  8. sweety tumpang glamer yer..hihihi..slmt ber twet tweet yer

    BalasPadam
  9. Zizan sekarang yang menjadi peminat awak...hehehehehe.
    Bestnya

    BalasPadam
  10. uissshhhh suke tuh dpt blsan dr zizan cayalahhhh

    BalasPadam
  11. Fuhh.. Finally dpt jgk terjah sini :))
    Cntik la scrap book tu!!!!

    BalasPadam
  12. kehkehkeh
    skali kuar muka sweety daa..
    join club ngan Misz Banu la sweety lps ni..hehehe

    BalasPadam
  13. Bestnya depa dok twit2 ngan Zizan....Kim salam kat Zizan na..

    BalasPadam
  14. wah bestnya dapat tweet dgn artis. popular dh miss banu ni :)

    BalasPadam
  15. hehehe..korang mmg terbaik la..

    mesti ada si zizan tu singgah blog miss banu senyap2 kan?heehehe.

    BalasPadam
  16. ala jeles dgn miss banu dok tweet dgn zizan hahahaha

    BalasPadam
  17. wah ..sronok sampai beronok2 yer..
    rajin zizan kan;)

    BalasPadam
  18. wah ..sronok sampai beronok2 yer..
    rajin zizan kan;)

    BalasPadam
  19. huhu. kecoh. havoc la tweet korang ehhh. nak tweet jugak lah nnt. ;)

    BalasPadam
  20. Seronok nyee..dpt tweet ngan zizan

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017