-->

14 Okt 2012

JOZAN Di ERa (AH CHai & MaeL LaMBoNg berDuet)

Assalammualaikum
Okey ni cerita pagi semalam..haha ada yg request suh upload video ada gak yg requet suh cerita apa yang terjadi di konti radio Era semalam sebab ada yang x dapat dengar hehehe..okey2 no problem..semua  permintaan dipenuhi ceewahhh...al kisahnya aku ni jenis pagi2 jarang dengar radio..kecuali kalau mood aku okey barulah aku dengar radio hehe..Entah mcammana semalam tergerak hati nk buka radio ERA time pagi2 tuh kan ada Johara Pagi Era kan..so aku dengar jelaa..dengar punya dengar tetiba ada tetamu jemputan pulak kat ERA Sape die?Zizan laaa..haha Zizan in the house..Johan semestinya ada sekali kan..so JOZAN di ERA la beb...so excited la nak dengar celoteh JOZAN tuh kan..ZizaN kan baru menang Anugerah Blokbuster tuh kan so Radio Era jemput die laa untuk ditemuramah..

So Zizan pagi2 dah ada dh kt konti radio ERA tuh, suara die pun agak serak2 dari biasa tak tahu laa sebab sakit tekak ke ape ke kan..tapi Zizan ada di Radio Era sampai pukul 9 pagi jer..die x lepak sampai habis segmen JohaRa PaGi Era tuh..maybe ada shooting ke apa ke kan..antara soalan yg diajukan padanya smestinya lah pasal perasaannya menang anugerah Hero terhebat tuh kan n perasaan die sebab berjaya tewaskan Aaron Aziz tuh..Zizan cakaplah yg die x sangka semua leh menang dan sebagainya n masa die amik award tuh Aaron Aziz ada kat belakang xde kat bahagian depan so die x nampak la Aaron Aziz masa die amik award tuh..pastu Johan ke sape ke cakap, "ntah2 Aaron Aziz ada kat tandas tgh menangis sebab kalah" hahaha..jahat giler diorang hahaha rasanya Aaron AZiz tuh cool jer die siap ucap tahniah kt Zizan kt twitter lagi sbb menang n ckp u deserve it sweet kan die..pastu adala diorang gelak2 semua biasalah kalau JOZAN dalam 1 konti mesti byk la benda2 kelakar yg jadi..

Pastu tibalah time Karaoke Ah Chai (JoHaN) Yg bestnyer Ah Chai bawak kawan die Mael Lambong (Zizan)untuk berduet sekali..sweet jer..Johan main gitar n start menyanyi dulu lagu KRU iaitu Oh La La..pastu die pun terus jer nyanyi dgn huru haranya haha tapi x berhenti-henti lagi pastu ZizaN tanya kt JoHaN "Bila Aku Nak Nyanyi Ni"hhehehe comel jer dua2 pastu Johan cakap "Nanti masuk part Rap"okey pastu Zizan Rap kaw2 punye2 laa sampai die xde idea nk rap apa dah, Johan plak sambung haha nti korang dengarkn videonyer kt bwh ni nanti..kemudian diorang main game Sepontan ERA diorang main game ala2 Super Spontan tuh iaitu Pantun 2 Kerat kali ni ZizaN Main ngan Ray Era, JoHaN Jadi pengadil..hehe..memang lawak masa ni sebab pantun diorang memang ala budak2 gitu haha n diorang suka start pantun guna perkataan "Budak-budak"tapi masa dekat nak last tuh JoHaN ada masuk gak bagi pantun die haha pastu Zizan jawab n Ray pun jawab gak hehe nak tau cmne diorang main korang tengok video kat bawah ni k..

Seterusnya Ray,Hanif dan Johan ada la interview ZizaN pasal lagu terbaru semua dan sebagainya n ada sekali tuh Zizan tersasul nak sebut "Doa" tersebut "Joa" haha cepat betul JoHan perasan Zizan tersasul haha..terus die tnya Zizan..yg ZiZan pun layankan jer haha aku yang dengar kat radio pun dh gelak2 dah..kecoh giler..kemudian ZizaN ada la bagi ucapan terima Kasih pada peminat2 yg mengundi n berterima kasih juga pada pengacara mlm tuh iaitu Lisa, Afdlin produser dan sebagainya..siap cakap I love You Muahhh..hahaha pastu JoHaN Kata.."Die x dengar pun pagi2 ni, Die bangun pun pukul 9" pastu Zizan ckp "Die bangun pukul 9?" Johan pun ckp "aah" pastu terus zizan ckp "emmm i BeNci Semua" haha terus diorang berempat gelak tak hengat lawak giler bila Zizan cakap i benci semua tuh haha..dh elok2 i love you terus jadi gitu haha...oklah kalau nak lebih faham apa yg den ceritakan ni tengok video kat bawah ni k..haha..

1~

JOZAN BERDUET DI ERA~(Ah Chai & Mael Lambong)

 
2~

JOZAN DI ERA~SEPONTAN ERA


3~

JOZAN DI ERA~JoHaRa Interview ZiZaN


Okey tula 3 video yang sempat aku rakamkan semalam..nasib la wani ingatkan suh recordkan..kalau x konform x teringat dah hehehe..so selamat mendengar semua..

22 ulasan:

  1. suka johan yg mcm ni..yg dlu kurus sgt,,

    BalasPadam
  2. suker sgt smlm..
    mmg terbaekkk..
    JOZAN berjumpe lar mmg meletoppzz..
    at least lps sket windu after 'lawak ke der 2'..

    BalasPadam
  3. saya dengar semalam..hehhehe...memang ingat kat Banu mase tu...

    BalasPadam
  4. balik ni kne dgr..kt opis youtube kne blok..:(

    BalasPadam
  5. hehehehe..lawaklah diorg ni...!
    mmg xkering gusikan dengan diorg ni..

    BalasPadam
  6. comel lak tgk gmbr dorang ni..haha.. miss banu dah tgk hantu kapcai? deqla dah.. terbaiklah... kelakar giler kan..

    BalasPadam
  7. boleh pecah studio kalau dua2 org ni bergabung. haha.. ah chai ft mael lambong mmg terbaek. :)

    BalasPadam
  8. aaron profesional.. takkanlah die nak nangis sbb tak menang.. hehehe.. takpe.. bg jalan kt zizan dulu.. hehehe.. kombinasi zizan dgn johan mmg mantap.. heheh

    BalasPadam
  9. Ros memang cukup minat JOZAN ni.. tapi lebih pada Johan la :) hihihi

    BalasPadam
  10. jozan memang bess.. ape je kuar dari mulut diorg kompom lawak.. x sbr tgk mharaja lawak nanti..

    BalasPadam
  11. Hepi Bestday to mama also. Way, she so lucky, hv few of us doing special wishing at blog

    BalasPadam
  12. salam kenal, dari bloglist KA, done follow.. hit me back ya

    BalasPadam
  13. kikiki...memang lawaklah zizan...sis suka...

    BalasPadam
  14. hahaha..mmg lawak je dengar ..

    kalau sudah dua tu begabung memang tak kering gusi la jawabnya..

    dik pasal header blog jozan tu..tunggu2 je dulu ye dik..huhu.

    BalasPadam
  15. Mas lambong kalau dah jumpa ah chai, mesti riuh sakan ni..l

    BalasPadam
  16. banding dulu2 nurul tgk johan kelakar sangat.skang dah chubby cket oklahkan.rambutpun dulu dia straight tak cumil.rambut ori lagi cun!..beshnyer klau join fans dia

    BalasPadam
  17. Saye cm perasan setelah dgr byk kali haritu ade satu part ray/hanif tanye zizan ade lagu baru tak.tibe2 johan jwp same dgn zizan ckp 'ade2'..rase cm johan tlg jwpkn utk zizan je..or diorg buat lagu same2? ;)

    BalasPadam
  18. Saye cm perasan setelah dgr byk kali haritu ade satu part ray/hanif tanye zizan ade lagu baru tak.tibe2 johan jwp same dgn zizan ckp 'ade2'..rase cm johan tlg jwpkn utk zizan je..or diorg buat lagu same2? ;)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017