21 Okt 2012

JOZAN IN THE SAME DAY

Assalammualaikum..
hari ni nak cerita pasal kisah semalam haha firstly kita tengok gambar kat bawah ni hehehe gambar ni from Twitter Johan A'sari...
Nampak x JOZAN berpakaian ala2 pahlawan zaman Rom,Yunani dan seangkatan dgnnya hahaha rasanya ni mesti untuk MaharajaLawak Mega 2012 kot, photoshoot untuk gambar or promo iklan ke ape ke kan..tapi yg pastinya maybe berkaitan dgn Maharaja Lawak Mega yg akan berlangsung pada 16 November ini..yeayyy teman dah tak sabar yob hahaha..konform Gempaq punya la sebab ada JOZAN uolls..hahaha...okey tu cite pasal MLM2012 sekarang kita masuk pasal kisah JOZAN In Twitter.

Rasanya sejarah tercipta gitu di Twitter sebabnya kiteorg dapat bertweet dengan JOZAN Dalam hari yang sama okey...sejarah tuh bukan senang nk dpt dua2 kan..Dapat bertweet dengan JoHaN Di waktu pagi, Malam pula dapat bertweet dengan ZizaN..first time dapat bertweet dgn kedua-dua mereka dalam hari yang sama cuma beza waktu..JoHan online Pagi, ZizaN Plak Online Malam..cuma waktu malam tuh aku x online jadi aku x chat la dgn Zizan cuma member2 Zizan Twitter Family ada mention my name too so merasa la jugak kan hahaha..jadilah tu dari xde langsung..Time pagi tu Johan ada mention sekali n retweet Tweet Cik Siti kita yg mana dlm tuh ada nama aku gak pastu masa dekat JoHan nk offline die sempat retweet aku..mknanya tweet aku kira yg paling last yg die retweet sblum offline..famous skejap masa tuh kahkahkah tpi best sbb first time diretweet oleh JoHan sebelum ni hanya dimentionkan jer..layan je gambar k..haha


tu Johan di pagi hari ni plak Zizan di malam hari hehehe


hehehe itulah ceritanyer..lalalalala meh semua ke Blog JOZAN FC..
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

20 ulasan:

Si Matatajam berkata...

Mmg tak Sabaq nak tgk aksi Jozan dlm Maharaja lawak Mega,..

dya bunga berkata...

mesti skrg miss banu tgh senyum2 kan?hahahha

Cik Nur berkata...

miss banu nak tahu satu pkara tak..?
sejak nur kenal miss banu, nur xpernah terlepas berita pasal jozan.. :)

miss banu dah mcm wartawan jozan dah nur rasa..mmg enjoy..!

nanieybarnieylurviey berkata...

betul tu nur.. kalau nmpk kt twitter pun mesti alkisah JOZAN :) hehe.. nk thu tnye miss banu je.. :)

Deqla manjew berkata...

ni kalo jozan tgk mmg terharu habis la..dlm seminggu berkali2 citer pasal jozan.. haha...

Arina Shamsul berkata...

akak pun tak sabar dah nak tengok maharaja lawak 16 nov ni :)

kinara kinatara berkata...

huhu..
kina xdek astro

are_lin@yu berkata...

wahh bla nk mla ni.xsbr nk tgk.hihihi

Miss BaNu berkata...

cik nur,naniey-hehehe biasalah tuh den ada tugas laa nih kena promote blog jozan hehe nti singgah yer
deqla-jozannerz sejati la katakan..hahaha

Chic Na berkata...

betul kata nur. sejak kenal miss banu cik na rasa excited pulak nak tau pasal jozan. haha..

Hanif Idrus berkata...

Tu baju nak pergi perang tu..heheheh

N.Aima K berkata...

wah bukan senang nak dapat RT dari artis ni!! bertuah awak

Che Rosliza Che mat berkata...

tak sabar nak tengok aksi mereka berdua...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ni yg buat xsabar nk tgk

Kesuma Angsana berkata...

suka sgt kat jozan ni

Mrs Velentine berkata...

dah lama tak on twttr

wan nurul hezrina berkata...

mesti gempakkan dua orgnie.tgk mukapun geli hati sudah.niekan lagi buka mulut

Yana Libra berkata...

mesti miss banu hepi gler kan?? hehe..ade tgk gak dia tag gambar tu kat fb miss banu..hehe~ :)

Cik Aini berkata...

x sabar nk tgk aksi depa nih..
tp lg untung kalo nk tahu sesuatu yg baru ttg depa ni just cek entry misz banu..pasti x ketinggalan.hehehe

lelamaisara berkata...

wah tak sdabar nak tgok aksi diorang ni....

Related Posts with Thumbnails