-->

14 Okt 2012

Twitter & JOZAN+JOZLYNN=JOZANNERZ

Assalammualaikum..
okey2 hari nak cakap pasal twitter muahahaha..
pada sesape yg rajin skodeng blog ni mesti pernah baca entry yang JoHaN, ZizaN pernah reply My Tweet kan..haha hari ni bukan nak cerita pasal diorang reply Tweet tapi orang lain yg ada kaitan gak dgn JOZAN haha cer teka sape sape die?jeng jeng jeng jeng..tiba2 pagi ni meriah gak kt Twitter okey pagi ni dapat bertweet dgn kak Ozlyn Wati isteri JoHaN Raja Lawak..hahaha sweet jer..die tengah pregnant sekarang ni..dah bulan ke 6 kot ntah la x pasti lak..aku dan beberapa orang lagi tweet die beramai-ramai..hehehe..

Saja cuba2 nasib x sangka die reply haaha..sempat gak aku promote blog JOZAN FC OFFICIAL kt die,n die cakap nanti die singgah..cayalah..oh yer sempat gak promote blog ni gak muahaha..tapi x kisahla die singgah ke x..janji promote jer la..thanks gak pada mereka2 yg sudi promote my blog ni dan blog JoZaN Fc tuh..ramai kat twitter tuh yg rajin Retweet hehe thank you lalink2 semua hehe =)

okey lengkap dh senarai..dulu2 JoHaN reply Tweet pastu ZiZaN pula, terkini Ozlyn pula hahaha
nampak x senarai lengkap tuh ahahaha..capai target muahahaha..merasa la gak direply oleh mereka2 yg den minat..hehehe..

Ikutkan Artis pertama yg reply Tweet aku masa first time aku bukak akaun Twitter tau x sape??teka2 cepat...jawapannya kak Rita Rudaini hehehe..aku pernah gak tweet die gtau pasal benda ni, tau tak die cakap pe die cakap "Yeayyyyyyy" hehehe sweet giler...selain tuh bagi aku la kan antara artis yg agak rajin reply tweet peminat adalah Tauke Raja Lawak haha die bukan setakat rajin reply siap follow lagi twitter peminat die..best kan..Dato Fazley pun sama gak..die rajin follow..selain tuh Sharifah Shahirah pun rajin gak reply tweet..artis lain tuh aku x pasti dah sbb nama2 yg aku sebut ni mmg aku pernah tweet dgn diorang..artis lain tuh kalau nasib baik dpt laa reply kan..
ikutkan kat twitter ramai geng #JOZANNERZ kat sana sbb tuh meriah giler pastu wujud gak geng2 swet yg lain mcm geng2 Zizans Twitter Family yg sentiasa sweet sokmo & best sgt bila chat ramai2 kan tambah2 bila si Zizan tuh tiba2 je muncul n join sekali haha..bilalah nak merasa lagi kan haha sgt suprise gitu..

16 ulasan:

  1. wah.bestnya dpt tweet2 ngn artis..hihih

    BalasPadam
  2. miss banu dah leh jadi retis lah camni..hehe~ :p

    BalasPadam
  3. wahh beznya miss banu..hiihhihihi

    BalasPadam
  4. dofollow sini..

    alamak gempaknya.. rasa dunia ni ana yg punya kan.. seronok bila ada artis yang 'sedar' kita ni wujud, almaklum dia orang femes, kita? x pa asal ada keyakinan semua jadi..

    BalasPadam
  5. meriahnya twitter miss banu. huhu.. :)

    BalasPadam
  6. hehehe.. sy tak pandai sangat nak bertwit... mesti seronok...

    BalasPadam
  7. wahhhh...tersenyum bila baca

    baca ni dari saya
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/review-real-steel.html

    BalasPadam
  8. x reti la.. sbb xde twit2 ni..hihi

    BalasPadam
  9. wahhh,,best nya banu dpt tweet dgn mrk....huhuhuuu....dgn zizan tu prnh dia retwet jerr....huhuhu

    BalasPadam
  10. dengan ozlyn sekali miss banu tweet..? mmg terbaiklah miss banu ni.. :)

    BalasPadam
  11. misz banu hebat lah skarang..
    main lawan2 tweet ngan ramai artis dah.dasyat nih :)

    BalasPadam
  12. bezlah mizz banu dapat chat ngan artis.femeskan rasa?

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017