14 Okt 2012

Sesi Tweet Artis~JoHaN

Assalammualaikum..
sorry sejak dua menjak ni asyik cite pasal Twitter jer hehehe..bukan pe kat Twitter tuh meriah sikit sbb ramai yg sehati sejiwa hahaha..kalau baca mention we all kat sana semuanya pasal topik yg sama hahaha..kadang2 best gak merapu-rapu kat sana hehe..pagi tadi we all dlm beberapa org dgn gigihnya mention/tweet JoHaN Raja Lawak secara usahasama..rasanya dlm Twitter die asyik kuar nama kiteorg jer kot..Johan ni plak die ni unik sikit..die akan balas tweet2 yg die suka haha..tweet lain di baca jer haha yela kalau nk reply semua pening la jwbnya so sajalah seronok2 tweet die dan akhirnya die mention gak we all you..hehe apalagi beronok la jugak hahaha..die x cakap pe pun tpi janji die mention kan hahaha Cik Siti kita laa yg paling happy sekali haha nak pengsan gitu.okey la tuh janji die baca apa yg we all tulis kan..
nampak tak keterujaan tuh hehehe..giler x teruja kan..ingatkan Zizan online gak tengahari tadi tpi die x online la plak, baru nak buat rekod sejarah baru apabila dimention oleh JOZAN pada hari yg sama..haha tapi x berjaya lak haha..lepas dari peristiwa tuh byk gak we all mention haha rasanya penuh la tweet2 we all dlm twitter JOZAN tuh haha..sabor jer la kan..petang tadi plak ada sesi jwb soalan, den jadi wartawan jap menjawab soalan2 Jozannerz mengenai JOZAN haha..semua jawapan den cemerlang haha..ada  gak sesi merapu yg mana we all nk tubuh group #TanpaNama n ada gak yg percaya group tuh betul2 wujud siap nk join lagi hehe..we all merapu jer masa tuh..

apapun group we all yg rasmi yg rasanya Zizan pun tahu kewujudannya adalah Zizan Twitter Family satu lagi group yg baru dibuat tadi adalah GengJozanTerhebat..hahaha nti lau ade yg rajin bertweet mention2 la nama tuh mna tau dpt jadi trending ker hahaha baru gempaq u olls..Korang pi la singgah blog JOZAN FC Official k..best kt sana tau-> jozanrajalawakfc.blogspot.com

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

20 ulasan:

Deqla manjew berkata...

nih yg jeles ni...mentang2 deqla xde twitter...uwaaaaa...nk wat jugak laa.... :p

are_lin@yu berkata...

wahhh hebatnya miss banu..hihi

Cik Fie berkata...


NEWEST UPDATE (!) Freebies : Header My Diary ♥ Jom Baca/Komen/Follow Tau Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/10/freebies-header-my-diary.html

kinara kinatara berkata...

hehehe..kina x pandai bertwitter..:)

CikNana berkata...

peeewittt..hehehe

Chic Na berkata...

wahh makin berkembang la grup korang ni. best2. :)

dya bunga berkata...

haha..wah..bestnya jozan bls tweet

Arina Shamsul berkata...

heheh..jangan pernah berputus asa :)

manatau suatu masa nanti leh jadi kamcing lak kan dik..jehehe

shar90 berkata...

nk tweet jgk... hee

Cik Nur berkata...

makin popularlah miss banu lepas ni..

Cik Aini berkata...

wah..
berkembang pesat gitew :)
kalo ramai2 br best kan,tambah2 sbb ada zizan plak.hehehe

Cinta Misteri berkata...

hahaha giler fanatic nie. CiM punya twitter mmg tak sentuh langsung, taktau nak post apa, baca post org jer pun dah pening, giler laju pergerakannya.

Semalam CiM pegi Pesta Convo UTM, ada Johan. Lama jga dia perform, semua gelak guling2 tengok dia buat lawak spontan

Si Matatajam berkata...

Cepat deqla create twitter..lps ni join cik Banu twit Jozan..

iqah berkata...

Bestnye

iqah berkata...

Bestnye

Kesuma Angsana berkata...

KA x aktif di twitter ni hehe

Mrs Velentine berkata...

wah sukanya dia..hehe

wan nurul hezrina berkata...

nurulkan tak getilah tweet2nie..nnt ajarkan bleh.hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

terasa mcm nk aktif bertweet pulak hahaha

Che Rosliza Che mat berkata...

ada group ke?...

Related Posts with Thumbnails