22 Jul 2014

Episod Akhir Drama Temptation Of Wife Versi Filipina Di TV3

Assalammualaikum..
Diam tak diam drama Temptation Of Wife (versi Filipina) telah pun sampai ke penghujungnya. Dah masuk 56 episod dah. Drama ni memang fenomena betul, rata2nya semua memang suka tengok drama ni. Pukul 3 petang semua dah bersiap sedia depan tv betul tak?hehehe dan drama ni memang hari2 Trending di Twitter okey. Sape x kenal dengan watak2 Marcel, Angeline, Heidi, Nigel, Chantal dan ramai lagi yang berjaya membuatkan para penonton beremosi menonton drama ni. Lepas ni mesti rindu dengan Angeline, Nigel dan lain2 hehe. Episod Akhir dimulai dengan babak Marcel kena tembak dengan Heidi. Sedih gak part Marcel mati tu.

Heidi yang ingin menembak Angeline tapi akhirnya tertembak Marcel n Marcel mati dan kesudahannya Heidi ditangkap lalu  dipenjarakan dan menghabiskan sisa sisa terakhir hidupnya di penjara lalu mati akibat penyakit kanser yg dihadapinya. Apapun sayu jer babak Angeline melawat Heidi di penjara tu huhu. Setelah menempuh pelbagai dugaan dalam hidupnya akhirnya Angeline bahagia bersama lelaki yang dicintainya iaitu Nigel. Mereka berdua akhirnya berkahwin dan bahagia. Pada yang terlepas menonton episod akhir Temptation Of Wife ni bolehla tengok di Tonton.com.my yer.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

MG schmidt berkata...

laaaa
dh hbis rini
tak tgk lak MG
dlu hri2 tgk ...huhu
ok la dgn nigel
ingt back to marcel td ..huhu

amanina nasuha berkata...

betul..memang fenomena..boleh ganti rosalinda plak...semalam dpt jugak tgok citer walaupun bz..hehehhe

Related Posts with Thumbnails