15 Nov 2013

Marry Him If You Dare

Assalammualaikum..
Marry Him If You Dare ni adalah tajuk drama korea yg terbaru. Drama ni masih ditayangkan dan dibarisi dengan pelakon popular seperti Yoon Eun Hye, Lee Dong Gun, Jung Yong Hwa (CN Blue). Jalan cerita macam menarik gak bila Mirae pada Zaman akan datang kembali ke zaman ketika die berumur 32 tahun dan cuba mengubah pilihan yang die buat dulu dan cuba menghalang dirinya dari memilih lelaki yang salah untuk dijadikan suaminya. Tapi stress gak tengok cite ni bila Yoon Eun Hye (mirae) lebih memilih Kim Shin (Dong Gun) berbanding Yong Hwa yang gentleman tu. Patutnya dia kena pilih Yong Hwa kesiann Yong Hwa hehehe. Tapi cite ni masih ditayangkan lagi so belum tahu ending die macam mana. Hope dia x pilih Kim Shin tu huhu.
Ramai gak yang tak puas hati dgn pilihan mirae ni. Hope ada perubahan dlm jln cerita sebab akan menyampah kalau jalan cerita macam tu jer n xde twiss. Sayang pelakon dah hebat2 n popular tapi jalan cerita tak memuaskan..tapi x tahulaa lgi ending cite ni camne. Yoon Eun Hye dlm cite ni agak kurang lawa berbanding drama die sebelum2 ni. Maybe untuk kesesuaian watak die kann dengan rambut kerinting semua, kita tengok die pun rasa rimas hehehe. Aku tengok cite ni sebab pelakonnya especially sebab ada Yong Hwa hehe.
Sinopsis
Set in the world of television broadcasting, Na Mi-rae travels back in time to prevent her 32-year-old self from marrying news anchor Kim Shin, thus sending her past self down a different path and enabling her to pursue the things she really wanted in life.

Drama The Heirs pun agak boring di episod2 awal, cite psal anak2 orang kaya.

Update!!
Ending drama ni agak tergantung kerana tak tahu Mirae pilih sape hehe maybe penulis skrip cite ni nak bagi penonton buat kesimpulan sendiri dan nak bagi fans2 watak Kim Shin atau Yong Hwa tu berpuas hati sebab xde sape yg mng dan xde sape yg kalah.

Klik bawah ni kalau nak baca Review Drama2 Yoon Eun Hye & Jung Yong Hwa sebelum2 ni..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 ulasan:

Deqla Manjew berkata...

betul2 peminat citer korea miss ni.. huhu

S.H.U.J.O berkata...

terasa nak mirae dgn kim shin je :))

Cik Nur™ berkata...

wahhh..young hwa..!

mcm best..!

Related Posts with Thumbnails