14 Nov 2013

Running Man Gif (Gambar Bergerak)





Assalammualaikum..
Syok layan pic2 kat atas tu hehe, sorry kecik sikit..4 pic kat atas tu sgt lawak KJK jadi GF LKS hihi. Tak ingat episod berapa tapi guest die adalah pelakon hebat Go Hye Jin. Gambar last tu episod 73 kot yg episod diorang ada super power tu hihi. Apapun Running Man Daebakkkk.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

lama dah tak tengok running man nie

Cinta Misteri berkata...

lelaki berlari, gambar bergerak

Farah Waheda Wahid berkata...

ok juga layan ni kan...

Cik Nur™ berkata...

Yes...daebak..!!

Hafiza AizZawa berkata...

suke2 ngn KJK...

Deqla Manjew berkata...

alamakk.. agak x senonoh pic 4 atas tu...huhu.. kalo lelaki melayu slalu buat gini mmg geli jugaklah tgk.. haha..

Mrs Velentine berkata...

cutelah

Kathy R'bain berkata...

tak pernah tgk lagi..

kayyana berkata...

layan running man ni pagi pagi mmg best... walaupun ngntuk tp ttap gelak gitu

Cik Aini berkata...

hahaha
mmg x menahan la tgk LKS tu ..ada sj dia buat tulah selalu kena :)

Nisha berkata...

GA terbaru ! >Back To Holiday Giveaway !< http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html Hadiah semua gempak2 ! :D Marilah join! Tak rugi! (BONUS) Yang join, semua akan di bloglist dalam Blog saya ;) Syarat dalam GA ni sikit jea , tak banyak pun *wink* Kpoppers, anda WAJIB join because kpop stuff ada! :D Kalau GA bertambah meriah, Kpop stuff / JB stuff akan di tambah! :)

Related Posts with Thumbnails