-->

14 Nov 2013

Running Man Gif (Gambar Bergerak)





Assalammualaikum..
Syok layan pic2 kat atas tu hehe, sorry kecik sikit..4 pic kat atas tu sgt lawak KJK jadi GF LKS hihi. Tak ingat episod berapa tapi guest die adalah pelakon hebat Go Hye Jin. Gambar last tu episod 73 kot yg episod diorang ada super power tu hihi. Apapun Running Man Daebakkkk.

11 ulasan:

  1. lama dah tak tengok running man nie

    BalasPadam
  2. alamakk.. agak x senonoh pic 4 atas tu...huhu.. kalo lelaki melayu slalu buat gini mmg geli jugaklah tgk.. haha..

    BalasPadam
  3. layan running man ni pagi pagi mmg best... walaupun ngntuk tp ttap gelak gitu

    BalasPadam
  4. hahaha
    mmg x menahan la tgk LKS tu ..ada sj dia buat tulah selalu kena :)

    BalasPadam
  5. GA terbaru ! >Back To Holiday Giveaway !< http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html Hadiah semua gempak2 ! :D Marilah join! Tak rugi! (BONUS) Yang join, semua akan di bloglist dalam Blog saya ;) Syarat dalam GA ni sikit jea , tak banyak pun *wink* Kpoppers, anda WAJIB join because kpop stuff ada! :D Kalau GA bertambah meriah, Kpop stuff / JB stuff akan di tambah! :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017