-->

7 Nov 2013

Johan Dan Jep di Program Meletop

Assalammualaikum,
Sape tengok Meletop selasa lalu? Ada Johan & Jep #JoJep jadi guest kat program Meletop. Memang best tgk diorang ni, meriah habis n happening..awal2 tengok dah lawak dh bila diorang lambai2 semua pastu mention anak dan orang gaji masing2, x leh blah betul bila Jep mention Shuib tu orang gaji die adeh lawak2 hihi. Banyak gak soalan2 panas diajukan kat diorang, pastu ada gak diorang nyanyi2 lagu wajib diorang tu hehehe apapun memang terbaik la Meletop semalam, siap trending kat twitter lagi..
Suka tengok Johan, Jep dan Nabil ni, nampak keserasian diorang ni. Semua pun kawan2, saling bergurau, usik2 memang best laa tengok diorang ni semua. Sape yang terlepas tengok semalam boleh tgk video kat bawah ni k, enjoy..



Gambar yg atas sekali tu credit to Instagram Jozlynn

9 ulasan:

  1. wahh best ni.. thanks tau kongsi video kat sini.. boleh tgk blk rumah nnti.. hihi

    BalasPadam
  2. akak tgk...memang lawak..sakit perut akak gelak...

    BalasPadam
  3. alaaa terlepas.. semalam tido awal.. huhu.. tengok ulangan jelah..

    BalasPadam
  4. ala xde link ke? nak tgk jugak...

    BalasPadam
  5. please share link :-( xdpt tgk dh kat sni

    BalasPadam
  6. salam admin, walopon dah agk lewat..sy nk tnye masih simpan x video meletop tu..😔😔😔 atau reupload di utube..pls admin, tq

    BalasPadam
  7. @haziqah kassim sorry semua, saya xde video kat atas ni..youtube pun dah lama delete video kat atas tu..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017