20 Sep 2012

My BLoG KeNa ProMote =)


Assalammualaikum
tadi pagi baru perasan kat blog ZoN PeRMaiSuRi CHoMeL Ada promote my BLoG.. Thanks yer..hehe Sebelum ni ada join segmen beliau so sekarang dh pun dipromote gitu...Jom tengok entry beliau tentang My BLoG hehehehe
Assalamualaikum.. Hai3! Kembali lagi kita dalam sesi promot blog. Yeay! So, blog siapa pulak yang bakal dipromot hari ni?
Ye, blog Miss Banu! Hai Miss Banu..! Apa khabar? Btw, terima kasih sangat2 sebab sudi meluangkan masa join segmen pertama dari blog ZPC ni tempoh hari. ^_^

Actually kan uolls, Miss Banu ni pun antara blogger yang rajin datang singgah & tinggalkan komen kat blog ni tau. Terima kasih lagi sekali Miss Banu..! ^^,
Jom kita baca sedikit penerangan berkenaan blog yang diberi nama'Miss Banu Story' ni..
Miss Banu Story merupakan sebuah blog peribadi yang dihasilkan secara individu pada September 2009. Segala isi kandungan blog ini adalah pendapat dari pemilik blog semata2 tanpa ada penglibatan dari pihak ketiga.
Maklumat di dalam laman ini mungkin mengandungi bahan yang boleh dijadikan rujukan. Akan tetapi pemilik blog tidak menjamin 100% ketepatan maklumat yang terdapat dalam mana2 entri.. READ MORE.. 

Okay, penerangan kat atas ni aku copy dari blog Miss Banu.. Untuk pengetahuan korang juga, Miss Banu ni antara peminat setia pelakon, pelawak, & penyampai radio JOZAN.. So, kalau korang nak baca cerita2 pasal JOZAN boleh la terjah blog Miss Banu ni.. Aku memang selalu terjah sana semata2 nak tau update pasal JOZAN.. I'm a big fan too okay..! Hehehhe.. ^^,
So, jangan lupa melawat ke blog Miss Banu k! Korang takkan menyesal bila dah masuk blog beliau.. Percayalah.. ^_^

 *wahhh so sweet terutamanya ayat last sekali tuh thank you yer..






♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

ieedaz @ mama_isha berkata...

wahh..tahniah!

Chic Na berkata...

kaw kaw punye promote ni. bestnya. ;)

Arina Shamsul berkata...

Tahniah dear :)

Deqla manjew berkata...

wahhh berbalas pomot nmpk...hihi...tahniah..

Zie Madini berkata...

best kan bila blog kena promote. dpt menambahkan kenalan bloggers..hehe

salam kenal. zie dtg menyinggah dari blog Misz Mieza a.k.a Zon Permaisuri Chomel :)

Si Matatajam berkata...

Tahniah MB..

dya bunga berkata...

tahniah miss banu..hiihih..blog dya pun kne promote

Che Rosliza Che mat berkata...

Tahniah banu..

Cik Nur berkata...

tahniah miss banu, makin popular lah lepas ni.. :)

nak autograffff..!

Related Posts with Thumbnails