-->

8 Sep 2012

Ku PiLiH HatiMu..

 
Assalammualaikum...

Sejak dua menjak ni aku suka plak dengar lagu ni hehehe..first time dengar lagu ni masa tengok drama Kau Yang Terindah yg Neelofa berlakon tuh..dalam drama tuh banyak lagu lagu best yg sedap didengar dan kebanyakannya adalah lagu Indonesia..pas dengar lagu ni aku tertanya-tanya tajuk lagu ni apa?x tau tajuk cmne nak gi download tuh..akhirnya pas cari dan cari jumpa gak..tajuk lagu ni adalah Ku Pilih HatiMu nyanyian Ussy &Andhika Pratama. Lagu ni gak yg jadi lagu tema kat Drama Saiful Nita kat tv3 tuh..makin famous lagu ni sampai jadi lagu tema untuk drama dah..Jom tengok video lagu ni...


LiRik LaGu
Ku Pilih hatimu tak ada ku ragu
Mencintaimu adalah hal yang terindah
Dalam hidupku oh sayang..
Kau detak jantung hatiku..
Setiap Nafasku hembuskan namamu
Sumpah mati hati ingin memilihmu
Dalam hidupku oh sayang
Kau Segalanya untukku.

K/O Janganlah jangan kau sakiti cinta ini
Sampai nanti disaat ragaku sudah tidak bernyawa lagi
dan menutup mata ini untuk yang terakhir

Setiap nafasku (setiap nafasku)
Hembuskan namamu (hembuskan namamu)
Sumpah mati (sumpah mati)
Hati ingin memilihmu (Ku milikmu)
Dalam hidupku oh sayang
Kau segalanya untukku oohhh
ulang K/O

Oh tolonglah jangan kau sakiti hati ini
sampai nanti disaat nafasku
Sudah tidak berhembus lagi
Karena sungguh cinta ini cinta sampai mati..

P/s - Jom ke SINI , SINI & SINI





8 ulasan:

  1. yea! Masha pun suka lagu ni jugak tau...mcm layan2 gitu...hehe

    BalasPadam
  2. pernah baca lirik lagu ni kat blog mas.. :)

    best,..!

    BalasPadam
  3. Lagu tue best jugak...Sis pun suka dengar...

    BalasPadam
  4. Btul lah Miss Banu. Kebanyakkan lagu CiM dengar masa drama. Lepas tue....... baru lah radio nak putarkan. memang best lagu2 yg jadi OST drama & filem

    BalasPadam
  5. lirik lagu ni yg kat blog mas kan hihi

    BalasPadam
  6. first time dgr sbb tak tgk citer ni. best gak. ;)

    BalasPadam
  7. betol2.. mmg best lagu ni..terperasan lagu ni pun dlm drama saifulnita tu..

    BalasPadam
  8. sama di sini!! lagu ni pun stat dengar after terdengar kat tv3 drama saiful nita. best gile. dahlah yang nyanyi tu laki bini. sweeeeeeeeeeeeet!!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017