19 Sep 2012

PeNaNGaN JOZAN DAN TwitteR

Assalammualaikum..
baru hari ni nak cite pasal benda ni hehehehe...aku nak cite pasal Zizan,Johan dan Twitter..
amboi kat Twitter skrg mmg meriah sebab ramai2 geng2 Jozannerz, Zizannerz yg rajin dok bertweet dan bermention dengan aku thanks to you all..haha korang semua mmg sweet n peramah2 belaka hehe..Kemeriahan lebih terasa pada petang Khamis yang lalu..pada masa tuh aku hampir2 je nak offline tetiba nampak la seseorang ni yg mmg tersangat la famous nya di Malaysia ni tgh online Twitter n masa tuh die tengah rajin reply tweet para peminatnya..aku yg baru nak offline twitter terus x jadi offline muahahaha..terus cuba nasib tweet beliau ni..sape beliau?sape lagi kalau bukan ZiZaN RaZak haha..n masa yg sama ada member sorang di twitter yg juga turut online iaitu Needa so we all pun secara usahasama pun try la tweet Zizan mana tau nasib we all baik die reply ker kan..kalau die reply bolehla we all pengsan dgn beronok-ronok muahahaha.

Pada ketika itu memang ramai la para peminat berpusu-pusu tweet Zizan ni..pada yang die reply or retweet mmg diorang seronok x terkata laaa..aku yg masa tuh mmg hampir2 nak offline trus x jadi, dlm kelam kabut tuh aku dan Needa teruslah try Tweet Zizan..n masa ni aku tak rasa yg Zizan perasan akan tweet kiteorg tuh so aku pun tweet laa kat Needa yg cakap maybe Zizan x perasan tweet kite tuh sebab ramai sangat serbu twitter die..n tetiba Supriseeee OMG! ZiZaN Reply hahaha mmg pecah rekod, hari ini dalam Sejarah tuh Zizan reply die cakap die Ingat laa..hahaha die ingat kat kiteorg ker??sebab mmg kiteorg rajin mention die kat Twitter tuh muahahaha eksited kiteorg..kalau x ingat pun xpe janji die reply tuh yg penting hahaha..ingat senang ke Zizan nak reply or retweet sebab die ni sentiasa busy..mmg bertuah la hari tuh kan..dah la masa tuh pun die online sekejap sangat, tak silap aku dalam 10 minit macam tuh je die online..n reply mana yang sempat tweet2 peminat2 nya semua..hehe merasa gak la Zizan reply tweet kan..tuh baru reply tweet..kalau die follow twitter we all tak tahu laa apa jadi hahaha..Setahu aku Zizan mmg ada follow juga Twitter para peminatnya tapi x semua laa ikut mana yg die suka die follow laa..untungnya pada sape2 yg die follow tuh..
Hari ni dalam Sejarah tuh..hehehe Needa pun ada buat entry juga pasal Zizan reply tweet ni dengan bertajuk Sesi Pengsan Bersama Cik BaNu haha suke dengan tajuk entry tuh..terbaiklah..
hehe aku print screen entry needa kat sini apa pun kredit untuk beliau senang2 singgah la ke blog nya..DISINI
Tu cerita petang Khamis..pada pagi Jumaat pula mmg Twitter jadi happening semuanya sebab penangan si Zizan ni..kiteorg dan geng2 yg lain sakan bertweet pasal peristiwa kat atas ni..meriah giler..muahaha apa pun sorry juga pada geng2 lain sebab x mention nama korang kat atas ni bukan apa masa tuh agak kelam kabut x sempat nak mention nama2 yg lain juga..xpe lain kali lau ada peluang lagi kita mention nama semua org biar semua pun dapat merasa juga direply oleh Zizan kan pastu boleh la kita pengsan beronok-ronok hahaha..ternyata ada juga yg rasa Jealous kt kiteorg sebab Zizan reply tweet..ala jgn la jeles2 k..nasib baik jer tuh..lain kali giliran korang pula kan..n by the way entry ni bukannya nak menunjuk-nunjuk nak berlagak ke apa ke..entry ni aku buat hanya untuk berkongsi kegembiraan saja dgn yang lain takde maksud lain yer..takut gak lau ada yg salah faham ke apa ke kan..

Bercakap pasal ZizaN,mmg x sah kalau x bercakap pasal JoHaN juga barulah JoZaN namanya..sebelum ni aku juga pernah buat entry mengenai JoHaN Raja LawaK yang juga turut pernah reply Tweet aku..masa bulan Mei hari tuh lama dah..JoHaN pun kadang2 jer die online Twitter die..n kalau die online pun selalunya masa waktu pagi..kalau nak baca entry pasal JoHan reply tweet aku tuh leh klik SINI selain Twitter Johan pernah juga reply aku kat Facebook.Apa pun merasa jugak la aku JOZAN reply Tweet kan..hehehe. yeah JoZaN Forever..x sabar nak tengok Lawak Ke Der 2 dan Maharaja Lawak Mega 2012 ^_^

P/s~ToLoNg KLiK diBawah ini yer..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 ulasan:

Needa Hani berkata...

mwahahaha cik banu i love u lahhhh...wah2 kena mention kat blog cik banu rasa mcm zizan la pulak hahaha...yelah mmg seronok kan sbb wpun kita jauh tp rasa mcm kwn baik yg dah lama kenal...kdg2 kwn lama kenal pun x mesra...tq Zizan sbb menemukan kita wpun dia xtau apa2...tp sy rasa mcm dia ada tgk la blog kita...hehe

Cik Nur berkata...

wah..smpai beronok-ronok ye miss banu... :)

makin popular tahu miss banu ni.. :)

nur pula smbail mcubit2 miss banu di sini ..hihihi

haf berkata...

Tumpang gembira ^^ jozan forever

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ berkata...

Wah-2 beronok-2 nmpk . Untg laa

IKLAN LALU ~ PON PON PON

GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
--> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

Chic Na berkata...

miss banu, dah sedar dari pengsan ke belum ni? hikhikhik.. sakan no.. ;)

Piepy Swifty berkata...

hahaa.. untung lh korang.. :)

Miss BaNu berkata...

hehehe chic na dh sedar dh ni tu yg boleh tulis entry nih hehe
cik nur-mana ada popular..biase jer
needa-ehehe ye ker die tgk blog kita hehehe mcm suspen jer kan lau die betul2 tgk haha
haf-TQ
yaya-lucky day tuh hehe

Si Matatajam berkata...

Wah dasat sampai pengsan tu...

Hanif Idrus berkata...

Wah....Zizan balas tweet..Yes....Yes....Yes...

Wanieys berkata...

wah miss banu sampai fengsan ko...dasatttt :)

Solehah Shamsuddin berkata...

bestnya artis tweet miss banu semula...

dyabunga berkata...

seronoknya tweet2..

Cik Aini berkata...

sakan mis banu...sama naik ngan solehah lah,main retis2 gitew tau :)

Related Posts with Thumbnails