21 Sep 2012

KisaH Miowww


Assalammualaikum.
suke plak aku tengok gelagat kucing2 kat atas tuh haha..aku amik gambar tuh kt FB kredit utk rienrose.com comel nyee kucing kat atas ni terutamanya kucing yg x reti duduk senyap2 tuh..haha meroyan ke ape tuh haha..nk tergelak aku tengok..kang x pasal2 kucing sebelah die tuh mengamuk lak hahaha..aku x leh tengok gambar kucing2 yg comel ni gerammm rasa nak peluk jer kucing2 tuh..hehe..kat rumah aku ada kucing gak lolen namanya hari2 aku kacau die hehe..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

18 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

xomel..miss banu akak add awak kat Fb...nak tak join group yg tukar2 link says

DAIRI FARISHA berkata...

farisha suka tgk kucing comel tapi takut dgn kucing..apakah ubatnye ye..hihi~

Cik Puan Izan❤ berkata...

alalaaa... comelnyaaa...

Arina Shamsul berkata...

Hahahaha...kecian tak dilayan..
Tapi comel sangat :)

Karukord Jagau's berkata...

kucin yg tenganga tu meroyan sakit perut....silap makan tu.....ekekekee

Deqla manjew berkata...

alolo.. comel gilossss... rasa nk gigit2 jek...gerammmmmmmmnyeeeeee... ha.. geram betol tu... hikhik

Che Rosliza Che mat berkata...

Comel...Geram Sis tengok...

hnahdy berkata...

comel bangat

kinara kinatara berkata...

wah comel2..suke2:)

Mira Adzlia berkata...

cumil giler..huhu

Deq's Qienz berkata...

Shomelnyaaaa

Chic Na berkata...

suka tengok kucing tp takut dengan kucing. huhu..

lelamaisara berkata...

alolo...comel2 nye la hai..rase nak geget je..hehehe

Ain Dzaya berkata...

hahaha..kucing tu abes annoying perangai dia..yg seko lagi boleh pulak tade perasaan..muahahah

Ain Dzaya Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh 2012. sila turun padang beramai ramai!

Aida Omar berkata...

Kalau google gambar2 kucing memang leka tgk mcm2 aksi depa capture..geram je kan. hehehe

Rapunzeel Cikilolo berkata...

yang sekor tu suka menyakat. cute!

~Cik Sweety~ berkata...

alooohh..comel gilak eyh..hehe

Cik Nur berkata...

alololo..tomei,.!

Related Posts with Thumbnails