-->

16 Sep 2012

JOZAN BaKaL BeRakSi DaLaM LaWaK Ke DeR 2 Di IstaNa BudaYa

Assalammualaikum...
Okey sape dh tengok Lawak Ke Der?dh ditayangkan pun kat Astro Warna masa hari raya hari tuh..best kan?hehehe so good news to peminat2 JoZaN dan lain2, Lawak Ke Der 2 akan kembali di pentas Istana Budaya pada hujung bulan ini..artis2 yg akan menjayakan Lawak ke Der 2 ini masih sama seperti yg sebelumnya iaitu JoZaN,BoBoi,NaBil,Harith Iskander..Untuk Lawak Ke Der 2 ni semuanya sketsa2 baru..yg bestnyer dikatakan JoZaN Will Perform On All Shows cayalah..untungnya sape2 yg dapat pergi tu hehe..so pada sape yang nak pergi tengok tuh silalah tempah tiket anda awal2 yer..kang habis plak...
Patutlah JOZAN mcm kerap berjumpa kan rupenyer dok berbincang pasal Lawak Ke Der 2 ni rupenyer hehe..okeyla tuh konform best la..x tau la kali ni sketsa diorang cmne..sebelum ni diorang buat Sketsa mengenai Ah Chai ngan Mael Lambong kan..untuk kali ni maybe ada cerita baru or sambungan kisah Ah Chai Mael Lambong ker kan..haha yg pastinya konform kelakar..yg paling best bila diorang sendiri pun nk tergelak tu haha sweet jer tgk diorang dok tahan gelak kan...Walaubagaimanapun kenapa eh aku rasa promosi Lawak Ke Der 2 ni mcm slow jer..berbanding yg sebelum ni..maybe x lama lgi ada la kot promosi nya kat media massa..apa pun Hans Isaac juga dh promosi Lawak Ker Der 2 ni menerusi Twitternyer..

Hans Isaac ni kira org kuat Lawak Ke Der 2 ni laa..under production die yg buat..lau aku  x silap laa..
wahh bestnyer...untung la pada sape2 yg pergi kan..dapat tengok JOZAN live lagi...aku menyokong dari jauh ^_^

Update yg terkini...
rasanya diorang dh buat sidang media Lawak Ke Der 2 ni sebab Zizan ada upload gmbr2 kt twitternyer..

JOZAN BErgabung Meletup..

P/s tolong klik kt bawah ni k..
Jika anda nak 24 JAM PERCUMA setiap hari Panggilan, SMS & Facebook, ini caranya.klik sini k!!
Isi Survey ini dan anda berpeluang menang hadiah yg best2
ikuti perkembangan terkini Perodua disini..
Awal, Scha, Hanis Zalikha and Faizal Ismail... Who will win the race?.
Menarik iklan Hari Malaysia ni... Boleh belajar sejarah sekali! :D.

15 ulasan:

  1. thanks for the info. mmg suka blog awak ni cepat jer any info about jozan. ^^

    BalasPadam
  2. Hari dah buat sidang akhbar...zizan ada tweet gmbr. X sabar nak tgk jozan beraksi depan mata kali pertama :)

    BalasPadam
  3. Haf-sama2. ye ke..alhamdulilah kalau awk suka blog ini ^_^
    Needa Hani-aah tahu dh masukkan dh gmbr2 yg ada kt twitter zizan tuh..hari ni baru diorang buat sidang akhbar tuh..

    BalasPadam
  4. tentu gempakkan..!
    miss banu xnak pegi ke...

    BalasPadam
  5. msti dpt sambutan ni..trngin nk g tp tket msti mahal..huhu

    BalasPadam
  6. hahaha..bestlah..

    pelawak-pelawak sama yang memeriahkan lawak ke der 1 pun ada..

    BalasPadam
  7. lawak ke der mmg best. tgk adik punya, download mana ntah. ni yg ke2 mesti nak tengok punye lah.

    BalasPadam
  8. Mesti gempak meletop kebabom tu kan dik..hihihi

    BalasPadam
  9. lawak ke der 2? wah.. ni yang tertungu tungu nih..huhu.mesti gempak punya lah.

    BalasPadam
  10. miss banu pergi ke....mesti best tu..;)

    BalasPadam
  11. Dari mana awak dapat info sebegini yekk..
    Saya respect usaha awak ler...

    BalasPadam
  12. wahhh jo jo joooo zannn.haha sini bnyk info psl jozan eh

    BalasPadam
  13. Memang gelak sakan masa tgk lawak ke der kat astro warna masa raya tu

    BalasPadam
  14. mcm best ni..miss banu pergi erk

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017