8 Sep 2012

Hot Seats MaHaraJa Lawak MeGa 2012


Assalammualaikum..
Tertarik utk buat entry mengenai Hotseats MLM 2012 ni...
Ada 27 pelawak yg bertanding secara undian online untuk merebut 3 tempat untuk ke pertandingan Maharaja Lawak Mega 2012..Jika mereka terpilih dapatlah mereka merasa bertanding dgn pelawak2 popular lain yg sudah pun menunggu mereka di MLM 2012..
Kat Facebook memang meriah laa bila para peserta yg bertanding secara online ni cuba mempromosi kump masing2 untuk meraih undian..kadang2 kesian pun ada gak bila nampak la diorang bersungguh-sungguh merebut 3 tempat yg disediakan..yg penting kena dapat undian yg tinggi laa..kat sini laa kawan2 family main peranan..utk tolong vote..
Aku tgk yg dapat undian tertinggi setakat ini x la famous mana..ada gak muka2 yg kita x berapa kenal tapi undian die tinggi..

Aku ada gak masuk ke website ni utk tgk video2 diorang..yg mana korang rasa best n kelakar undi jelaa..untung2 dpt la up sikit undian diorang..aku dh tengok separuh dri video2 yg ada kt situ..rasanya ada yg best ada gak yg merapu hahaha setakat ni aku sokong Kump MaMu,Kump Balas dan Kump OMG hehehe..tpi ada gak video kump lain yg x tgk lagi hehe..undian dibuka sampai 17 September ni..n korang leh undi hari2 lak tuh..so kalau rajin try2 la pi vote hehe..Aku suka kalau Kump Mamu masuk MLM 2012 sebab nampak diorang ni berpotensi utk pergi jauh..lupa nak ckp diorang ni adalah peserta Raja Lawak musim ke-4..diorang tersingkir seminggu sebelum final Raja Lawak 4..syg kan lagi selangkah je nak ke final rezeki xde plak..video diorang pun best gak..so lau rajin undi laa..seterusnya Kump Balas..rasanya ramai yg kenal kan ngan kump Balas ni haha..kali ni diorang tidak lagi berdua tapi bertiga..tmbh sorang ahli lagi..makin meriah la pasni..aKu sokong Kump OMG sebab ada JiHaN kali ni die berganding dgn Azrul yg dulunya die join Kump Charm masa Raja Lawak musim ke 2..unik sebab diorng bergabung..petah sungguh diorang berkata-kata haha x caya tgk video diorang..

Undian mmg sengit..undian makin meningkat n dekat2 semua..rasanya Astro patutnya masukkan 4 or 5 kump yg mendapat undian tertinggi ke MLM tuh sebab yg ambik bahagian ramai tapi pilihnya 3 jer..so-Nak mengundi/vote untuk diorang bolehla klik link ini.. http://www.astrogempak.com.my/maharajalawakmega/Undi.aspx?auth=true




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

are_lin@yu berkata...

byknya group..klu dpt mmg brtuahlah nk plh 3 ja..huuhu

Cik Nur berkata...

macam ni pulak cara astro ni..?
sabo jelah...!

Chic Na berkata...

undi jangan tak undi. ;)

Needa Hani berkata...

Skrg pelawak lg popular dr penyanyi...maka astro byk bt rcgn komedi...marketing tu...apapun my vote for Jozan..
Kan cik banu? ;)

Che Rosliza Che mat berkata...

Tak pernah layan...

Miss BaNu berkata...

Needa Hani-betul tu my vote only for JOZAN hehehe..

Masha Meisters berkata...

bnyak kump cuma 3 tempat je yang dapat...huhu...terpaksalah bkerja keras nak dapat tempatkan

Related Posts with Thumbnails