8 Sep 2012

ViDeO JOZAN~SaHaBat PaLiNG SeJati


Assalammualaikum...
okey hari ni nak post satu video JOZAN yang bertajuk JOZAN~SahaBat PaLing Sejati..sape yg buat??tekalah sendiri hehehe..my second video..hahaha..kepada Jozannerz yg rindu sgt ngan JOZAN nah video khas for u all hehe..sorry lau x best..aku buat video ni based pada lagu dan lirik lagunya..yg menceritakan tentang sahabat dan persahabatan..bila dengar lagu yg bertajuk Sahabat terus teringat kat JOZAN sebab lirik lagunya mcm kena dgn diorang kan..so terus timbulnya idea utk buat video ni..aku memilih 2 lagu yang tajuk lagunya adalah sama iaitu "SaHaBat" nyanyian drp kump GIGI dan Aizat..pening juga nak memilih video yg mana sebab byk sgt aksi sweet diorang ni..so redah jer laaa..ini jela yg dapat dihasilkan..nak buat lebih cantik mmg x reti dh haha..maklumlah x berapa pandai nak edit-mengedit ni..x kreatif..so diharapkan semua terhibur..kalau ada yg x suka sorry lah yer..kalau korang sudi n rajin, jgn lupe tinggalkan komen anda mengenai video ini..Thank you n ENJOY...




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

27 ulasan:

dyabunga berkata...

balik rumah kne tgk video tu..hihih..kt opis kne blok

Si Matatajam berkata...

Memang bahagia sangat tengok persahabatan depa..moga berkekalan hingga akhir hayat..

cik yuyu berkata...

suka tgk jozan.. minat sgt ngn diorang ni.. mmg tak boleh dipisahkan..

Cik Nur berkata...

alolololo..mmg sweetlah lagu ni, kena betul dgn jozan..!

pandai miss banu buat..!

Chic Na berkata...

wow.. video kedua. makin expert dah ni. malam kang nak tengok kat rumah la. :)

Masha Meisters berkata...

haha....kelako la video ni...ntah hape2 je dyeorg ni....haha

Deqla manjew berkata...

sama la mcm dya.. kat opis kena blocked...huhuhu

duniafana berkata...

jozan nih saya rasa mmg adik bradik la...diorang kena p cek kt pjbt pndftran...hahaha

Faizul Osman berkata...

memang sweet je...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/kenalilah-bapa-anda.html

Hanif Idrus berkata...

kena tgk ini

LYAfrina berkata...

wah...mmg peminat jozan ni..

saya pon!!

Cendol berkata...

haha okee okee!nice lah.haha mcm comel

Cik Aini berkata...

hehe
rajin lah Misz Banu edit2 bagai nih..suka tau part yg Johan buat aksi manja telentok kat atas bahu Zizan tu =)

lelamaisara berkata...

Rajin cik banu ni...sekarng tak dapat tgok ag...nanti sy tgok eh...mesti best ni

Wanieys berkata...

sweet jozan....miss banu rajin sungguh la buat video hihi

are_lin@yu berkata...

sweet sangat..hehe

Arina Shamsul berkata...

dah tekan play tapi tak bejalan..hukhuk..

so tak dapat nak tengok la..huhu

Kesuma Angsana berkata...

best2 KA suka!

wan nurul hezrina berkata...

nurul dah tgk mmg masatuh zizan sangat sedih.nurul tgkpun mcm terharu

Isabel Diaz berkata...

Huh, x dpt tgk.. sedihnye :(

Cinta Misteri berkata...

Tk dpt tengok. Mlm nnti terjah guna lappy lak

Kesuma Angsana berkata...

bestnyer ! mmg suka Jozan

Michelle Hopell berkata...

miss Banu suka Jozan? samelah kite .. give me 10 jap le.. hehe~ diaorg memang best kan,sama2 lawak. cam adek beradik x sama darah :D

N.Aima K berkata...

i loike

N.Aima K berkata...

i loike

Che Rosliza Che mat berkata...

memang sweetlah...

9n0L4 berkata...

jozan jozan jozan. hee. lagu sajabat ni mmg best. ;)

Related Posts with Thumbnails