-->

8 Sep 2012

ViDeO JOZAN~SaHaBat PaLiNG SeJati


Assalammualaikum...
okey hari ni nak post satu video JOZAN yang bertajuk JOZAN~SahaBat PaLing Sejati..sape yg buat??tekalah sendiri hehehe..my second video..hahaha..kepada Jozannerz yg rindu sgt ngan JOZAN nah video khas for u all hehe..sorry lau x best..aku buat video ni based pada lagu dan lirik lagunya..yg menceritakan tentang sahabat dan persahabatan..bila dengar lagu yg bertajuk Sahabat terus teringat kat JOZAN sebab lirik lagunya mcm kena dgn diorang kan..so terus timbulnya idea utk buat video ni..aku memilih 2 lagu yang tajuk lagunya adalah sama iaitu "SaHaBat" nyanyian drp kump GIGI dan Aizat..pening juga nak memilih video yg mana sebab byk sgt aksi sweet diorang ni..so redah jer laaa..ini jela yg dapat dihasilkan..nak buat lebih cantik mmg x reti dh haha..maklumlah x berapa pandai nak edit-mengedit ni..x kreatif..so diharapkan semua terhibur..kalau ada yg x suka sorry lah yer..kalau korang sudi n rajin, jgn lupe tinggalkan komen anda mengenai video ini..Thank you n ENJOY...



27 ulasan:

  1. balik rumah kne tgk video tu..hihih..kt opis kne blok

    BalasPadam
  2. Memang bahagia sangat tengok persahabatan depa..moga berkekalan hingga akhir hayat..

    BalasPadam
  3. suka tgk jozan.. minat sgt ngn diorang ni.. mmg tak boleh dipisahkan..

    BalasPadam
  4. alolololo..mmg sweetlah lagu ni, kena betul dgn jozan..!

    pandai miss banu buat..!

    BalasPadam
  5. wow.. video kedua. makin expert dah ni. malam kang nak tengok kat rumah la. :)

    BalasPadam
  6. haha....kelako la video ni...ntah hape2 je dyeorg ni....haha

    BalasPadam
  7. sama la mcm dya.. kat opis kena blocked...huhuhu

    BalasPadam
  8. jozan nih saya rasa mmg adik bradik la...diorang kena p cek kt pjbt pndftran...hahaha

    BalasPadam
  9. memang sweet je...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/kenalilah-bapa-anda.html

    BalasPadam
  10. wah...mmg peminat jozan ni..

    saya pon!!

    BalasPadam
  11. haha okee okee!nice lah.haha mcm comel

    BalasPadam
  12. hehe
    rajin lah Misz Banu edit2 bagai nih..suka tau part yg Johan buat aksi manja telentok kat atas bahu Zizan tu =)

    BalasPadam
  13. Rajin cik banu ni...sekarng tak dapat tgok ag...nanti sy tgok eh...mesti best ni

    BalasPadam
  14. sweet jozan....miss banu rajin sungguh la buat video hihi

    BalasPadam
  15. dah tekan play tapi tak bejalan..hukhuk..

    so tak dapat nak tengok la..huhu

    BalasPadam
  16. nurul dah tgk mmg masatuh zizan sangat sedih.nurul tgkpun mcm terharu

    BalasPadam
  17. Tk dpt tengok. Mlm nnti terjah guna lappy lak

    BalasPadam
  18. miss Banu suka Jozan? samelah kite .. give me 10 jap le.. hehe~ diaorg memang best kan,sama2 lawak. cam adek beradik x sama darah :D

    BalasPadam
  19. jozan jozan jozan. hee. lagu sajabat ni mmg best. ;)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017