Jun 12, 2012

JOZAN akaN Bersaing keMBaLi DLM MahaRaja LaWak MeGa 2(2012)??


Assalammualaikum..
ApA Khabar semua?korang teruja x bila baca tajuk kat atas tuh haha...
x pasti juga tapi Aku ada terbaca kat Facebook di Status Juara Raja Lawak Musim ke-4 iaitu salah seorang ahli kumpulan Kechik yg memberitahu bahawa Maharaja Lawak Mega 2 (2012) akan start pada September ni..yg menyaksikan Kesemua Finalis Maharaja Lawak seperti Sepah,JoZaN,NabiL,Jambu dan JuGa Finalis MahaRaja Lawak MeGa seperti Osbon,BoBoi,SaeHu dan Syok akan Berentap/bersaing kembali dalam Maharaja Lawak Mega 2012..disamping itu pihak Astro juga mewujudkan 5 Hot Seats untuk direbut oleh peserta2 yg bukan finalis iaitu peserta2 ML dan MLM yg telah tersingkir awal..disamping itu Hot Seats ini juga turut terbuka kepada KEsemua bekas peserta2 Raja Lawak dari Musim pertama hingga ke-6..Ini bermakna JoZaN dan Finalis Lain mmg dh layak secara automatik ke MLM 2012 cuma kepada yg bukan finalis mereka terpaksa berebut untuk mendapatkan 5 tempat yg melayakkan mereka beraksi di MLM 2012

Perserta2 yg bukan finalis terpaksa membuat 1 video yg menampilkan sketsa2 mereka yg berdurasi selama 4 minit..dan Astro akan memaparkan video2 mereka ni dlm 1 laman web khas..jadi peminat2 boleh mengundi video2 yg diorang suka..5 video peserta  yg paling mendapat undian tertinggi akan melayakkan mereka beraksi bersama JoZaN dan finalis lain di MLM 2012...Ini bermakna ada 13 peserta yg akan bertanding dlm MLM 2012..kalau x caya sila tengok status FB Kumpuan Kechik kat bawah ni..korang leh klik untuk besarkannya..


Ini bermakna ada JOZAN lah kan hehe yesssss...haha harap sgt JOZAN bertanding kembali..tambah2 diorang kan artis Astro jadi mmg wajib la diorang kena bertanding juga kan..cuma kalau tengok peserta2 yg bertanding..memang kali ni lebih sengit kot dari dulu..rasanya JOZAN mesti akan buat yg the bestnyer yela x kan nak kalah kali kedua kan...gerenti meletup la Maharaja Lawak Mega 2012 tuh..cuma aku konpius sikit sebelum ni dok dengar cerita pasal Maharaja Lawak Mania..tup2 dah jadi Maharaja Lawak Mega 2 plak dh..sudah tukar ek?x kisahla nama bertukar ke apa ke janji ada JOZAN betul x???
P/s-"Fanclub JOZAN juga dikhabarkan menjadi kelab peminat nombor 1 di Malaysia"..!!hehehe...dasyat x??

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

20 comments:

Si Matatajam said...

Lepaih ni M tak tau nak sokong sapa la... Sepah pun minat, Jozan pun best...

Misz Mieza said...

Ye ke? Mesti gempaq ni kan? Eksaitednya..! ^o^

~Sweet Honesty~ said...

fuhh..mmg terbaik la derangg..msti gembak jozan nnti...

Masha Meisters said...

peh.....memg meletopla kalau dyeorang ada.....

*tengok lakonan zizan dalam bohsia bestttttt!
walaupun crta 2 banyak yang mengarut tapi dengan adanya zizan menutup ckit cacatnya...heeee

nuur dhia said...

opkozes la dasat,ha3..terbaekkkkk!!!

Chic Na said...

oh suka2. nampaknya review jozan kat blog miss banu akan bersambung lagi. miss banu ni sesuai la jadi pengulas. pandai buat ayat. tak sabar tunggu maharaja lawak mega 2.

pict yg 1st tu nampak muda remaja je diorg. ;)

dyabunga said...

seronoknya kalau dorang masuk..hihi

Deqla manjew said...

memang best la kalo jozan join lagi..vote utk jozan!! :)

Kesuma Angsana said...

betuk ke ? sokong Jozan 100%

Nyue said...

kita xthu nk cr pertandingan ni buat kita hepi ke x?mcm da menggunakan publisiti jozan dgn sebaik mungkin nmpknya astro nie...
btw2, 100% kita sokong jozan !

9n0L4 said...

wahhhh. cant wait season 2! ;)

lelamaisara said...

Banyak saya tau pasal Jozan kat sini...

Cayok2..Miss Banu...

are_lin@yu said...

bagi menag plak kali ni..hehe jozan hebat!!!

Cik Nur said...

Bestlah kalau betulkan....!

Xsabar lak nak tunggu..!

Masz Sidek said...

mesti lebih gempak lepas ni... hihihi :)

Masz Sidek said...

mesti lebih gempak lepas ni... hihihi :)

Rohani Hashim said...

for sure la jozan akan ada sebab itu salah satu punca sms tinggi. huhu biasalah realiti ni kan sms yg jd punca duit. and pasti la yg glemer akan masuk. tapi jozan bukan semata2 glemer, bakat pun ada. harapnya SEPAH n JOZAN ada ;) saehu tu pun boleh tahan;)

Sally Yatiey said...

Tak sabar nak tengok Jozan. :D hee

abi qistina said...

Salam..menarik infonya..mohon share sedikit sahaja infonya..TQ

anadz shafiq said...

Sesiapa yg ada twitter, jom ramai2 trendingkan #Jozaners apabila maharaja lawak mega 2012 bermula. Show your support guys! :D

Related Posts with Thumbnails