-->

28 Jun 2012

TeKa TeKi -SiaPakah MeReKa??

Assalammualaikum..
hari ni ramai geng GSF main teka teki hehe..so saya pun nk tumpang sekaki..haha
mudah je teka teki saya..siapakah mereka..ni gambar mereka masa kecil..klue-Artis yg Popular haha mesti ada yg tahu n maybe ramai yg dh pernah tengok gmbr ni kt mana2 kan..
Gambar 1
Gambar 2
Gmbar 3
hehehe mesti ramai yg jawab betul ni  ^_^
P/s-akhirnya dpt jugak tgk full video JOZAN masa jdi Izzah dan Haris tuh..haha..

21 ulasan:

  1. cuba nasib..hehe
    1) juliana evans
    2) maya karin
    3) gambit saifullah

    haha.. agak2 betol x?
    yg no 3 tu x confiden..:p

    BalasPadam
  2. no 1 ..juliana evans kot..
    y ke 3 tu sape yer?

    BalasPadam
  3. serius tak cam langsung. share video plsss.. ;)

    BalasPadam
  4. erkk..mmg kantoi..tak tau langsung spe..haha

    BalasPadam
  5. 1. diana daniele ke??

    2.maya karin ke?

    3. cam kenal je gaya senyum tu, tp siapa ye..huhu..tak ingat nama la~


    susah gak la nak teka..hehe :p

    BalasPadam
  6. 1. Juliana Evans
    2. Maya Karin
    3. Aaron Aziz

    BalasPadam
  7. Sape tu? Teka je eh...
    1. Lisa Surihani
    2. Maya Karin
    3. Yusry

    BalasPadam
  8. 1)diana daniele
    2)ziana zain
    3)yusri kru

    p/s:-kalau bab2 hentam ni mmg wani suka kahkahkah

    BalasPadam
  9. hehe senang je ni dear.

    Gambar 1 : Juliana Evans
    Gambar 2 : Maya Karin
    Gambar 3 : Shahz Jaszle

    Betul x?hehe

    BalasPadam
  10. yang first tu rasanya Juliana evans kan??

    BalasPadam
  11. yang pertama tu juliana evan kan..?

    yg lagi dua tu, xpasti..hihihi

    BalasPadam
  12. 1 mcm drew barrymo..juliana evans pn ada..2 n 3 xdpt teka..huhu..tpi 3 tu mcm angkasawan negara jek

    BalasPadam
  13. gmbr 1 juliana evans kot. hehe.

    BalasPadam
  14. pic 1 tu jue evans-senyuman sama..hihih pic ke dua tu maya karin kan.pic ketiga tu xtahu lah..hahah..pierre andre kot..

    BalasPadam
  15. alahai saya jwb je ye, sbb tak tahu sgt tak cam.

    1) lisa surihani
    2)
    3)
    tak tahu. hehe.

    BalasPadam
  16. juliana evan..maya karin..lelaki 2 sape...aaron aziz kot..wakaka

    BalasPadam
  17. mmg xthu...xdpt nk cam..eheheheh...

    nak tgk video full jozan :)

    BalasPadam
  18. huhuhu... tak tahu laa... ;'(

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017