-->

5 Jun 2012

KeJutaN & GaMbar2 JOZAN part 2 ^_^

Assalammualaikum...
apa khabar semua...
tadi tengahari masa bukak blog tuh...aku pun tgk la shout box aku tuh kan..tetiba kan
jeng jeng jeng jeng..
terpandang kat nama Mas Abdul Hamid tuh??sapekah beliau haha..rasanya nama nya itu sangat familiar tau.. Mas Abdul Hamid ni orang kuat JOZAN FC tau..die selalu gak jumpa JOZAN..haha Hiii Kak Mas..thanks sbb singgah kat blog saya ni..kejutan ni..happy sekejap..nanti Kak Mas kirim salam kat JOZAN yea hehe..sempat lagi kirim salam waaa bguslah kalau Kak Mas suka baca blog ni terharu2 ni..->kemudian aku promote page aku kat page JOZAN kan pastu Kak Mas ada klik like kat situ..thanks sesangat ye Kak Mas=)
okey kali ni nak post gambar lagi..banyak gmbar sebenarnya..apapn semua gambar dibawah adalah milik Zackry Jozannerz Yazid..credit kepada beliau..semua gambar dibawah dirakam/diambil secara live iaitu sewaktu Super Spontan Final berlangsung...ada jugak gmbr2 kt bwh ni aku dh edit..hehe
Apalah yg buat Zizan dan Tauke ni happy sgt ni hehe
                                                  hehehehe
JoHaN yg always bersemangat =)
Ini situasi selepas tamat Super Spontan..kita yg ada kt rumah mmg x dpt tgk la..sape yg pergi tgk live dpt la tgk JOZAN moment..lepas habis SS pun diorang still hugs each other..They are so sweet....
ni plak masa waktu rehat time ada iklan kt tv tuh.sempat lagi hugs each other sebagai tanda sokongan dan semangat JoZan.sape yg pergi tgk live mmg untung..dpt tgk byk jozan moment
hehehe comeLnyer
Zizan yg terhibur dengan gelagat JoHaN..bukan main gelak lagi.. =)
tengah berdebar menanti keputusan
hehehe JoZannerz yg suka tengok JOZAN together-gather
Zizan yg x dapat nak tahan gelak lalu terpaksa ambik tutup mukanya dengan topinya hahaha
Duduk together-gather..comel..masa ni undian diorang sangat sengit beza 1 peratus jer..
hahaha ada banyak lgi gambar..tapi setakat ni jer yg boleh diupload utk entry nih..huhuhu
Lupa nak cakap terima kasih pada mereka2 yg promote blog aku kat Twitter..mula2 mmg x perasan..bila dh godek2 twitter tuh baru perasan..thanks pada Twitter JOZAN LOVER dan JOZAN RAJA LAWAK FC..x sangka dua2 twitter ni promote blog aku hehehe..famous sekejap haha.. ^_^

27 ulasan:

  1. Sweetnya diorang...
    Saya suka tengok persahabatan diorang esp dalam super spontan..Asal duaorang nie naik pentas sesame jew terus rasa excuted nak tgk

    BalasPadam
  2. wah adalagi gambar...
    Sure kalo Jozan baca ni terharu =)))
    hihiksss

    BalasPadam
  3. tetibe sebak...bila tgk keakraban jozan, cik nur rindukan sepupu ciknur..huhuhuhu....!

    BalasPadam
  4. sye lah org yg paling x tau aper2 pasl Jozan, sowi....

    BalasPadam
  5. wahhhhhhh. untunglaaaa org promote blog die. ;)

    BalasPadam
  6. Mereka semua pelawak yang spontan !!AKu suka dia orang gak !!

    BalasPadam
  7. Suka sangat JOZAN! So sweet.. ^_^

    BalasPadam
  8. wah..pasni tunggu zizan ngan johan je la bagi komen kan~~ hehe ~~ :)

    BalasPadam
  9. dah femes la miss banu ni di kalangan Jozanners. wahh bestnya. mesti jozan terharu. huhu.. :)

    BalasPadam
  10. Ayuni-xpe xde hal..lama2 nti kenal lah kan hehe
    yana-x kanlah jozan nk singgah blog ni..imposible laa sgt imposible..
    chic na-xdela femes pn biase2 jer..ala jozan x tahu pun..yg penting peminat jozan suka baca blog ni pun dh cukup buat saya...

    BalasPadam
  11. wah popularnya miss banu...heeeee

    BalasPadam
  12. Memang dah agak depa top 2 coz depa mmg terbaik!!

    BalasPadam
  13. meriahnya gambar ya warna warni.apapun inilah blog miss banu kan..

    BalasPadam
  14. nmpknya miz banu semakin dikenali oleh jozaner kt mana2 yea..tahniahh..tumpang glemer la kami ne kan para ahli gsf.. hihihihi

    BalasPadam
  15. wahh pasni msti jozan kenal miss banu plak..hehe

    BalasPadam
  16. miss banu peminat fanatik jozan ni...hihihi..diorang memang terbaekk la

    BalasPadam
  17. memang nampak keakrapan johan dan zizan... :)

    BalasPadam
  18. wah...cayok2 la miss banu...

    BalasPadam
  19. wahhh...femes dah blog miss banu ni...haha..lepas ni miss banu pulak femes di mata jozan...tahniah..hihi

    BalasPadam
  20. wahhh! dah ngetop la mis banu pasnih...hihi...

    BalasPadam
  21. singgah & follow..salam kenal yer!

    BalasPadam
  22. Jgn tk caya, 1day miss banu jd jmputan khas dlm JoZan show. Ms tu kita sumer tepacak dpn tv trgndala BW sbb sumer nk bg support kt miss Banu. Chayok chaìy0k

    BalasPadam
  23. hehee terima kasih semua sudi komen..xde la saya x famous pun..jozan pun x kenal saya..semuanya suka2 jer..

    BalasPadam
  24. lepas ni mesti jozan kenal miss banu..hihi..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017