-->

29 Jun 2012

JaWaPaN TeKa-TeKi~SiaPakah MeReKa??

Assalammualaikum..
semalam saya sudah berikan 3 gambar untuk korang semua meneka..ramai yg dapat meneka dengan betul gambar pertama dan kedua..tapi gambar yg ketiga ramai yg meneka dengan jawapan yg salah..hanya sorang jer yg dapat meneka dengan betul hehe sape kah die??jom kita tengok..

GaMbar Pertama
Jawapannya:JuLiaNa Evans (ramai yg menjawab dengan betul)
masa kecil bukan main comel lagi si Jue ni..dh besar Cun gitu patutlah Zizan syg sgt hehehe..

GamBar keDua
JaWapannya-Maya KaRiN (Ramai juga yg jawab betul soalan ni tpi ada gak bbrp org yg salah hehe dri senyumannya mmg nmpk maya karin gitu)
Maya Karin A.k.A iZah Ombak Rindu hehe

GaMBaR KetiGa
JawaPannya-Shahz/Shahrizal Jaszle(gambar ketiga ni ramai yg jawab salah..ramai yg meneka Aaron Aziz dan Yusry KRU hehe comelnya Shahz ni masa kecik hehe semua kenal kan Shahrizal jaszle ni kan pelakon drama 3 janji,Asmara,Hero filem Azura 2012 dll...

disebabkan ramai yg salah untuk gmbr ke-3 aku letak double pic of Shahrizal Jaszle ni hehehe..

Hanya sorang je yg menjawab dengan betul iaitu..jeng jeng jeng jeng....SOLEHAH SHAMSUDDIN.
tahniah beliau mmg terror hehe..Solehah akan mendapat tajaan percutian dirumah sendiri hehehe..jgn marah yer Solehah...saya gurau2 jer.. ^_^  jom terjah blog Solehah yg cantik tuh Pink gitu..
inilah header blog beliau..nice n sweet kan ^_^

terima kasih pada semua..kerana sudi meneka dan memberi komen.. ^_^

P/s-Pada yg nk tgk video full JOZAN masa kt Megalawak di Singapore..boleh la search di You Tube yer..search dgn menaip Mega Lawak 2012..kuarlah linknyer..tapi video mmg kurang jelas laa..kalau nk yg jelas tggu hari raya nanti la sbb akan ada kt tv di chanel ABO Event selamat menonton dan bergelak ketawa hhehehe..meh nk letak 1 gmbr Jozan skit hehe..rugi lau x tgk sbb mmg best sgt..

20 ulasan:

  1. bila teka teki ni..cek terlepas lah..huhu..

    BalasPadam
  2. aik..tak sempat plak nak teka...alaaaaa

    BalasPadam
  3. xpe nyue sanggup tgu yg jelas..ahahahahah...

    ohhh..failed bab meneka..ehehe

    BalasPadam
  4. hehe awk ni nek guling2 sy bce ni.best gak percutian rumah sendiri,xprlu kua duit kan.eh solehah pn xsgka leh btl pic yg ktiga tu.men hantam je sbb tgk mke dy sme dgn shah.anyways,tq ye miss banu.hehe

    BalasPadam
  5. alaaaaaaaaa...yg pic no 3 tu salah teka! hhehe

    BalasPadam
  6. laaaa..
    terlepas laa pula entry best2 ni.. hehehe..

    BalasPadam
  7. la shahrizal jaszle rupanya. hu hu...

    BalasPadam
  8. kahkahkah semua jawapah dahku salah failed betul bab2 teka gambaq retis ni muahahahaha

    BalasPadam
  9. dah agak yang ke3 2 mesti salah

    BalasPadam
  10. haha.. tak teka pun sbb mmg langsung xde idea. tahniah solehah. :)

    BalasPadam
  11. yer ker..camana saya tak kenal eks..tahniah solehah

    BalasPadam
  12. Hahaha.maya je btul. Sbb ada bau cik sweety

    BalasPadam
  13. alahai termissed sudah main teka teki ni..

    BalasPadam
  14. eh betul la..masa tgk gmbr tu, sy x dpt teka pun. jrg betul foloow pasai artis.

    BalasPadam
  15. haha..rasanye saya betul yg no.2 tu je..hehe~ :p

    BalasPadam
  16. Comelnya jue masa kecik...cute sangat2

    BalasPadam
  17. terlps entri... kalo tak deqla mesti jwb semua betull... hihi

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017