19 Dis 2012

Tweet Tweet deNgaN ArtiS

Assalammualaikum...
Sejak2 berjinak jinak dengan Twitter Facebook makin dilupa sekarang ni haha..tapi Facebook ni masih ada kelebihannya sendiri dan Twitter ada kekurangannya..tapi salah satu kelebihan Twitter ni dapat sembang2 terus dengan artis..haha..semua artis ada twitter..cuma nak cari yang friendly tuh memang susah maklumlah dah artis mestilah ada ego sikit kan..x main follow2 org biasa ni..follow artis saja haha..kategori ni mmg ramai..tapi dalam ramai2 tuh ada gak yg aku jumpa friendly hbis..paling best bila artis follow twitter kita happy beronok-ronok kot haha..tambah2 yg popular OMG paham2 jerla..entry ni bukan nk menunjuk-nunjuk tapi saje je nak gtau kt korang smua artis mana yg friendly kt Twitter haha..rasanya pelawak lebih sporting kot layan peminat kt twitter..pendapat aku laa..haha tapi kalau ada artis lain mungkin aku yang x tahu..

Rasanya dalam entry2 sebelum ni mesti sape2 yg rajin baca blog ni mesti pernah nampak tweet2 den dgn JoHan dan Zizan..hehe OMG mmg best sgt dpt tweet dengan diorang ni..tp diorang ni kdg2 jer online x selalu..kalau nasib baik dapatlaa korang bertweet dengan diorang..Follower Zizan kat Twitter dah 1 Million uolls..so kalau die x balas tweet tu paham2 jerla sejuta orang tweet die mana nak perasan semua..Dato Fazley antara artis yang rajin follow peminat die terbaik..Tauke JamBu(Raja Lawak) & Adi Putra pun sama...artis lain tuh ada yg follow peminatnya tapi ikut nasib lah..kalau difollow tuh mmg untunglah..hahaha..kalau x difollow redhoo jer laa ahaha..banyak kali gak la Tauke Jambu balas tweet peminat termasuk tweet den hahha..beberapa hari lepas sempat bertweet dengan ShahRoL (ShiRo) haha..




Tauke JamBu dan ShahRoL ShiRo mmg follow back Twitter aku..terbaiklah diorang ni haha..nak suruh Zizan follow den tuh maybe agak susah sbb ramai bangat mintak die follow jadi agak mustahil disitu hehehehe..JoHan plak die memang jarang online n jarang follow.tapi x kisahlaa janji diorang balas tweet dah cukup..hehe
eh semua artis lelaki kan artis perempuan xde ke??haha setakat ni aku x tahu artis wanita mana yg agak friendly dan follow back peminat..den belum jumpa lgi..hehe nanti2 jumpa kot..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

25 ulasan:

Cik Syida berkata...

ergh.. harapan laa yg lain2 tu nk follow kan... hehehe :D

klu artis wanita rajin balas tweet..

Adibah noor dgn anzalna, yg lain xtau.. :D

Puteri Afiqah berkata...

bestnya tweet2 ngan artis :)

Deqla manjew berkata...

best la bertwit ngan retis.. deqla hrp fb je la..tu pun x on9 sgt..rasa ketinggalan pun ada sbb xde twitter...tp rasanya ok kot, kalo x nnti jd tabsub pulok..huhu

dya bunga berkata...

ala..comelnya..main cak2

*SiRibenMerah berkata...

wow.. berkawan ngan retis je kannn~

Kesuma Angsana berkata...

rajin betul bertweet2 ni ye

Mrs Velentine berkata...

tapi kdg2 takut yg tweet bukan yg sebenar..sebab dh pena kena

kinara kinatara berkata...

huhu..kina jarang bertwitter..

Nyue berkata...

wahhh..rajin nya miss bany bertweet dgn artis..hehehe..tweet nyue buka kjp2 je..depend mood..hehehe

Cik Nur berkata...

wahh..selonoknya..!

Johan mmg jarang on9 kan..
dia tak pandai sgt kot..hihih

Bum Bumeyh berkata...

bestnyeeee, haha :D

farahazyanti berkata...

bestnye bertweet2 ngn retis.
kelasss gitu :)

Deq's Qienz berkata...

rajin banu..hehe

lelamaisara berkata...

ade twitter tapi tak aktif pon..heheheh

Nadia Johari berkata...

sekurangnyer2 dpt tweet dgn pemint banu sndri iaitu zizan..hehe..

Chic Na berkata...

wah makin aktif sekarang ye. ;)

Cinta Misteri berkata...

amboiiii....tapi betullahkan, seronok dan bernok2 bilaartis yg kita suka sudi nak berbual dgn kita. tak kiralah di alam maya ker apa, janji berbual jga, kira ni dari hati ke hati jugak kannnnn

fieda berkata...

seronok jugak tweet2 ni ye..

9n0L4 berkata...

amboi banu. main retissss saje die. hehe.

N.Aima K berkata...

wah mmg baik hatilah siapa rajin follow balik tuh....

Hanif Idrus berkata...

Aku sampai sekarang tak pandai tweet ini..hehehe

Si Matatajam berkata...

Wah2 siap ber Cak2 plak ek..hi hi

Che Rosliza Che Mat berkata...

wah!! tweet gan artis....pasti teruja..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

weee beshnyerrr dpt tweet dgn retis hehe

Cik Aini berkata...

makin pemes lah Misz Banu lps nih :)

Related Posts with Thumbnails