1 Dis 2012

Review Istanbul Aku DaTang

Assalammualaikum..
aku baru pas tengok filem Istanbul Aku Datang lakonan Lisa, Tomok dan Beto Khushairy..jalan ceritanya mmg sweet so mmg x rugi menonton filem ni..rata-rata memuji wardrobe baju dan make up Lisa yg awsome yg mnampakan Lisa sedikit lain dan berbeza dari filem2 sebelum ni..Lisa sangat qiut,sweet dan comel dalam filem ini..lakonan Beto Khushairy x perlu dipertikaikan lgi..mmg mantap dan hebat..lakonan Tomok juga terbaik..syabas..pelakon dan jln cerita filem ni mantap dan best..x silap aku Lisa adalah pilihan kedua untuk filem ini..Pilihan pertama adalah Fazura..tapi fazura tolak so dpt kat Lisa..part paling best rasanya masa diorang bergaduh tuh nak tergelak pun ade.. mula2 Beto bertumbuk dgn Tomok pastu tetiba datang sorang perempuan ni die plak yg gaduh dgn lisa haha pastu Beto dan Tomok berhenti bergaduh untuk menghentikan pergaduhan Lisa ngan perempuan Turki tu..Aizat dgn sorang lagi hanya memerhatikan dan gelak2 tgk diorang gaduh..haha

Pendek kata filem ni mmg sweet..ada gak part2 sedih masa Tomok datang minta maaf tuh n lain2..Suka part last bila Tomok mintak peluang kedua dari Lisa..manakala Beto plak cakap "Saya x nak peluang kedua sy nak satu peluang jer"lebih kurang gitulah ayat die haha..apa pun suka ending die bila Lisa pilih Beto hehehe =)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Farra Izzaty berkata...

Hurmm, teringin nak tengok ..

Cik Nur berkata...

comellkan lissa.. :)
nanti nak download je..huhu

MarliaMarble berkata...

alaa..tak tengok lagi cerita ni. Semua kata best..link nak download pun takda lagi ni...T_T

Hanif Idrus berkata...

Ramai yg kata filem ni bagus....
Nasib baik bini aku tak tahu....kikikiki.
Kalau tak kena paksa tgk filem cinta2 ni..
2012 Tahunku Yang Kacak - Contest SEO-minta tolong klik Google + bolehkan..kikiki.thanks

Si Matatajam berkata...

Baru layan semalam..best sgt..

Chic Na berkata...

dah tgk semalam. best giler ending. suka beto. :)

Cinta Misteri berkata...

CiM suka sgt beeto, dia berlakun sgt bersahaja... sweet jeeee

dya bunga berkata...

cite tu mmg sweet..dya dh tgk..suka tgk beto..comelnya

lelamaisara berkata...

nak tgok lah banu....

9n0L4 berkata...

waaaaa. sume org dh tgk cite ni. nak tgk jugakkkkkk. :)

Related Posts with Thumbnails