13 Mei 2013

SeSi MeRajuk Dan Pujuk Memujuk JOZAN Yang Sweet

Assalammualaikum..
Hari ni mmg kecoh pasal JOZAN di Instagram hehehe..
Alkisahnya bermula semalam selepas minggu kelima Raja Lawak 7 berakhir..Johan, Ozlyn dan rakan2 artis yang lain telah gi makan beramai-ramai..kemudian Jozlynn post gambar masa diorang gi makan2 tu kat Instagram..dan Zizan telah komen gambar tersebut..tapi die komen dgn nada yg merajuk gitu alololo merajuk dah Zizan..Zizan memberi komen yg sama terhadap 2 gambar..
Byknyer tanda seruuuu, merajuk benar ni hehe, sekali sekala kalau sorang merajuk sorang lagi pujuk sweet gak kan ehehehe..maybe Johan ingat Zizan busy, tuh yang die x ajak ataupun die ingat Zizan dah tahu pasal ni..apapun jom tengok apa yg johan reply terhadap komen Zizan ni..jeng jeng jeng jeng..
Nampak tak JoHan pujuk Zizan..hehehe Johan x nak Zizan merajuk dgn die..alo sweetnyerr...siap ajak Zizan suruh datang umah lagi pastu nak suruh Ozlyn masak special utk Zizan..hehe oh yer mama tu merajuk pada Ozlyn yer kang ada yg salah faham lak..Johan panggil isterinya Ozlyn "Mama"..Zizan pun panggil Mama jugak hehe..sweet diorang ni bila sorang merajuk sorang lagi pujuk..maybe Johan dah telefon terus Zizan or nanti2 diorang jumpa konform Johan pujuk lagi hehe..moga persahabatan JOZAN kekal slamanya..

Gambar diatas credit to Aishah Humaira..
Gambar ni credit to Iman Jozannerz

Update!!
ingatkan setakat 2 gambar diatas jer yg Zizan komen ni ada satu lagi hehe ni mesti kes Zizan nk gurau2 manja dgn Johan ni hehehe..
lagi banyak huruf dari sebelumnya hahaha comel jer dua2 ni..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 ulasan:

Jozan Sahabat Selamanya berkata...

ahhh setuju sangat entri ni..akak pun rasa johan ade call zizan lps tu pujuk..ahhhh sweet sangat..akak pun tak menyempat sampai terus buat entry jugak pagi tadi..hehe still suka entri awak..lagi sweet rasaaa..

http://jozansahabatselamanya.blogspot.com/2013/05/sweet-sangat-jozan-ber-instagram.html

Cik Nur™ berkata...

waaaaa....betul2 sweetlah miss banu..!

suwittt sgt2.. :)

Minda Kronik berkata...

ahakz... kaki merajuk rupanya :D

Rosmiza Ali berkata...

Majuk2 manja jer tu.. =)

Deqla Manjew berkata...

alolo..majuk dah mcm pompuan la zizang nih..haha.. ssh nk jmpa persahabatan yg mcm dorg nih..lelaki pulak tu.. mmg betul2 sweet la..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

sedapnya tgk makanan johat..nak ciket!

Che Rosliza Che Mat berkata...

merajuk pulak zizan....pandai pulak zizan pujuk....so sweet...

are_lin@yu berkata...

suuwwweeetttt..huhu

Related Posts with Thumbnails