7 Mei 2013

Picture MertHur & JOZAN Edit By Me




Assalammualaikum..
hehehe xde kerja semalam aku edit gmbar2 kt atas ni hehe alang2 dh terlebih rajin edit aku uploadlaa kt sini..mmg suka tgk persahabatan sweet diorang ni antara Johan & Zizan serta Merthur (Colin + Bradley)..ada yang cakap Merlin n Arthur tu sekadar lakonan jer pun..tapi sebenarnya diorang juga berkawan baik..sweet jer tgk x caya leh tgk video2 yg berlambak kt tenet masa diorang shooting cite ni dan mcm2 lagi..tapi kalau nak bandingkan siapa lagi sweet konform2 JOZAN yg menang sebab sweet JOZAN mmg lain dari Merthur hehe tapi tetap suka semuaaa yeayyy...adeh rindu nk tgk Merlin n Arthur berlakon sekali..kan..Bradley (Arthur) tu memang kuat mengusik, gila2 kelakar n happy go lucky manakala Colin ni ala2 budak baik sikit sopan santun gitu, memang sesuai sgt karakter dalam cite Merlin ngan diorang..x jauh beza sgt..layan jer laa pic2 tu walaupun x berapa lawa aku edit hahahaha..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

eh occaylah tu... ^_^

Cik Nur™ berkata...

rajinnya miss banu.. :)

Cinta Misteri berkata...

hohoho.....comel laaaa miss banu. terbaek!

CiM pown suka...sgt suka dgn gandingan Merlin & Arthur

Chic Na berkata...

secocok pulak diorang ni. hehe..

Related Posts with Thumbnails